12 Юли, 2024 19:13 1 152 1

Разкриха имената на новите смартфони на Google

  • pixel 9-
  • pixel 9 pro-
  • pixel 9 fold

Pixel 9 Pro XL, Pixel 9 Pro Fold

Разкриха имената на новите смартфони на Google - 1

Google се подготвя за премиерата на Pixel, като се очаква на пазара да се появят поне четири телефона Pixel 9. Тази новина идва с любезното съдействие на канадския Списък на радиооборудването (REL), който по невнимание разкри кодовите имена на два от предстоящите флагмани.

Pixel 9 Pro XL вероятно е наследникът на Pixel 8 Pro, следвайки конвенцията за имената, използвана за по-големия телефон в предишните линии Pixel. Това предполага завръщане на прозвището "XL", което за последен път беше видяно при Pixel 4 XL през 2019 г. Феновете на Pixel вероятно могат да очакват Pixel 9 Pro XL да предложи по-голям екран и вероятно по-мощна батерия в сравнение със стандартния Pixel 9 Pro.

Второто изтекло кодово име, Pixel 9 Pro Fold, загатва за актуализация на съществуващия сгъваем телефон Pixel Fold. Това може да е директна итерация с подобрения в пантата, производителността или системата на камерата. Интересно е, че кодовото име предполага възможна промяна на името, за да се съгласува с марката "Pro" на другите модели от висок клас Pixel 9.

С четири телефона Pixel 9 в процес на подготовка, стратегията на Google за пускане на пазара остава неясна. Възможно е да видим завръщане към стандартните, XL и Pro варианти, като Pixel 9 Pro Fold може да служи като премиум сгъваем вариант. Независимо от конкретните конфигурации, по-широкото предлагане на Pixel 9 от Google предполага фокус върху задоволяването на по-широк кръг от потребителски предпочитания и бюджети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    0 0 Отговор
    Ефати грозната тема! Кафяво с бяло на черен фон. Иконите са без цветове и дори се виждат квадратчета по ръба на кръглите очертания.
    Грозно та дрънка, че и неудобно защото не можеш да различиш иконите по цвят.
    Часовника също кърти.
    Ужас. Отивам да повърна.