26 Юли, 2024 13:03 1 504 1

Създателите на ChatGPT пуснаха аналог на Google Search

  • chatgpt-
  • searchgpt-
  • google-
  • google search

Търсачката за момента е в ограничен тестов период

Създателите на ChatGPT пуснаха аналог на Google Search - 1

OpenAI представи SearchGPT - търсачка с изкуствен интелект, която може да промени начина, по който взаимодействаме с информацията.Създадена на базата на GPT-4, SearchGPT предлага отклонение от традиционните търсачки, като предоставя обобщени отговори и подходящи източници.

Макар да е все още в начален стадий с ограничена потребителска база, SearchGPT вече демонстрира огромен потенциал. Съчетавайки силата на изкуствения интелект с уеб данни в реално време, търсачката предлага по-интуитивно и ефективно търсене. Представете си, че можете да зададете сложен въпрос и да получите изчерпателен, добре структуриран отговор, придружен от подкрепящи доказателства.

Ако OpenAI успее да разшири мащаба на SearchGPT и да го интегрира безпроблемно в екосистемата ChatGPT, това може да наруши познатия ни пейзаж на търсене. Потребителите могат да се насочат към платформа, която не само предоставя информация, но и разбира контекста и предлага разговорни взаимодействия.

Предстоят обаче предизвикателства. Гарантирането на точността и надеждността на обобщената информация ще бъде от решаващо значение. Освен това решаването на проблемите, свързани с неприкосновеността на личния живот, и избягването на капаните на пристрастието на изкуствения интелект ще бъдат от съществено значение за дългосрочния успех.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гласове от зайчарника в Банкя

    1 0 Отговор
    "Само липсата на интелект може да победи изкуствения интелект" казва Бацо!