26 Юли, 2024 15:19 2 390 2

Samsung избра нетрадиционен начин за реклама в Лондон

  • samsung-
  • galaxy z fold-
  • galaxy z flip

Компанията използва прегънат автобус

Samsung избра нетрадиционен начин за реклама в Лондон - 1

Samsung използва всички средства за популяризиране на новите Galaxy Z Fold 6 и Z Flip 6 с поредица от привличащи вниманието арт инсталации в Лондон.

Централният елемент е монументална гледка: 40-метров лондонски автобус в пълен размер, старателно сгънат наполовина и изправен в Източен Лондон. Тази масивна скулптура, която не се поддава на гравитацията, изработена от художника Каспар Филипс с помощта на рециклирани материали от истински автобуси, е истинска забележителност.

Творческото пътешествие продължава на Олд Стрийт, която сега временно е прекръстена на „Сгъваема улица“ в партньорство с Транспорт за Лондон (TfL). Тук дизайнерът Джем Хюз е превърнал предмети от ежедневието - пейка, стълб за осветление и дори телефонна кутия - в техни сгънати аналози. Стъпвайки на улица Fold Street, се чувствате като в свят, вдъхновен от иновативните сгъваеми телефони на Samsung.

Художественото превъплъщение се разпростира и върху лондонското метро. Избрани зони като кръгли линии на станциите, пейки на пероните и указателни табели са временно преработени, за да отразят темата „Fold Street“.

Тези интерактивни художествени инсталации ще бъдат изложени до 27 юли 2024 г., предлагайки на лондончани и посетителите уникална възможност да се запознаят със света на сгъваемите телефони в по-голям мащаб от живота.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.