26 Юли, 2024 15:42 1 321 1

Google подобри своя чатбот Gemini

  • google-
  • gemini-
  • 1.5 flash

Версията 1.5 Flash е достъпна безплатно

Google подобри своя чатбот Gemini - 1

Чатботът с изкуствен интелект на Google - Gemini - получава значителен ъпгрейд с пускането на Gemini 1.5 Flash, който вече е достъпен безплатно. Тази актуализация осигурява по-бързо време за реакция, подобрена аргументация, подобрено разбиране на изображения и четирикратно увеличен контекстен прозорец.

По същество Gemini става по-интелигентен, по-бърз и по-гъвкав. Потребителите вече могат да се справят с по-сложни задачи - от изготвяне на дълги имейли до анализиране на сложни набори от данни. Разширеният контекстен прозорец позволява по-задълбочени разговори и по-задълбочен анализ. За да разшири още повече възможностите си, Gemini скоро ще поддържа качване на файлове, което ще позволи на потребителите да обработват документи и да извличат информация от тях.

Google също така дава приоритет на безопасността и прозрачността. Компанията е въвела функция за двойна проверка, за да провери отговорите спрямо реална информация, като по този начин намалява риска от неистинни данни. Освен това Gemini разширява глобалния си обхват с поддръжка на нови езици и интеграция в Google Messages.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    2 1 Отговор
    Обратен ли е тоя бот? Какво е това име