14 Август, 2024 17:29 1 836 0

Дебют и за сгъваемия Pixel 9 Pro Fold

  • google-
  • pixel-
  • pixel 9-
  • pixel 9 fold

По-голям дисплей и по-тънки страни

Дебют и за сгъваемия Pixel 9 Pro Fold - 1

Google представи серията Pixel 9, като Pixel 9 Pro Fold заема централно място като най-престижния и усъвършенстван сгъваем телефон в линията. В сравнение с първото поколение Pixel Fold, Pixel 9 Pro Fold може да се похвали с цялостно преработване на дизайна. Той е по-висок и по-тънък, с размери от 10,5 мм в сгънато състояние и 5,1 мм в разгънато. Друго значително подобрение е пантата, която сега се разгъва напълно плоска, като по този начин се преодолява ограничението на предишния модел. Освен това Pixel 9 Pro Fold може да се похвали с водоустойчивост IPX8.

Дебют и за сгъваемия Pixel 9 Pro Fold

Новите пропорции позволяват на Google да интегрира по-големи и по-ярки дисплеи. И 6,3-инчовият дисплей на капака, и 8-инчовият сгъваем дисплей, наподобяващ квадрат, са OLED панели с FHD+ разделителна способност, адаптивна честота на опресняване 120 Hz и максимална яркост от 2700 нита. Двата екрана споделят и една и съща 10МР селфи камера.

Макар да не се различава драстично от своя предшественик, Pixel 9 Pro Fold все още има мощна система на камерите си. Те разполагат с 48МР основен сензор, 10,5-мегапикселов телефото обектив с 5-кратно оптично увеличение и актуализиран 12МР ултракъсофокусен модул.

Дебют и за сгъваемия Pixel 9 Pro Fold

Pixel 9 Pro Fold се захранва от най-новия чипсет Tensor G4 на Google, който предлага подобрена производителност. Можете да го конфигурирате с до 16 GB оперативна памет и 512 GB място за съхранение. Телефонът се предлага с предварително инсталиран Android 14 и интегрира всички нови функции на Google с изкуствен интелект, включително Gemini Nano на устройството, Pixel Screenshots, подобрения на Magic Editor и функцията "Add Me" за вмъкване на хора в снимки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА