19 Август, 2024 13:17 2 628 0

Най-скъпият Pixel 9 Pro Fold няма някои функции на по-евтините модели

  • google-
  • pixel-
  • pixel 9 fold

Причината вероятно е сгъваемият фактор

Най-скъпият Pixel 9 Pro Fold няма някои функции на по-евтините модели - 1

Неотдавна представената серия Pixel 9 на Google предизвика значителен шум с включването на четири отделни модела: Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL и дългоочаквания Pixel 9 Pro Fold. Въпреки че линията може да се похвали с впечатляващ напредък, особено във видео възможностите, Pixel 9 Pro Fold изненадващо изостава в някои области.

Несгъваемите модели Pixel 9 Pro се възползват от усъвършенствани функции Video Boost, включително 8K upscaling с изкуствен интелект за 4K видеоклипове и Super Res Zoom за 20-кратен зуум запис на видео без загуби. Тези функции, обаче, липсват в сгъваемия Pixel 9 Pro, въпреки значително по-високата му цена.

Това несъответствие е озадачаващо, тъй като се очаква най-скъпият моделът в линията да предлага най-пълния набор от функции. Въпреки че Pixel 9 Pro Fold може да се похвали с други подобрения на видеото като HDR Plus и подобрена скорост на обработка, пропускането на ключови функции като 8K upscaling и Super Res Zoom е изненадващ пропуск.

За момента не е ясно каква точно е причината за това, но най-вероятно има общо със сгъваемия фактор на устройството и някои лишения, които той изисква.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА