26 Септември, 2024 18:12 2 465 7

Xiaomi представи новите си флагмани

  • xiaomi-
  • 14t-
  • 14t pro-
  • смартфон

14T и 14T Pro дебютираха днес

Xiaomi представи новите си флагмани - 1

Xiaomi 14T и 14T Pro са най-новите попълнения в линията смартфони на компанията. В основата и на двата модела е 6,67-инчов AMOLED дисплей, който осигурява плавно съдържание, благодарение на честота на опресняване до 144Hz. Батерията с капацитет 5000 mAh осигурява достатъчно време за автономна работа дори за най-взискателните потребители, а рейтингът IP68 гарантира защита от вода и прах.

14T Pro се отличава с по-мощния си чипсет Dimensity 9300+. Този процесор предлага значително увеличение на производителността. Освен това 14T Pro разполага с по-голям сензор на камерата, което води до подобрено качество на изображението, особено в условия на слаба осветеност. Безжичното зареждане е друга отличителна характеристика, която предлага удобство и гъвкавост за потребителите.

Xiaomi представи новите си флагмани

14T, макар и малко по-малко мощен от своя Pro събрат, има същия дисплей и батерия като 14T Pro, но не разполага с безжично зареждане и има по-бавна скорост на зареждане. Основната камера на 14T обаче все още предлага производителност, благодарение на големия си сензор и усъвършенстваните възможности за обработка на изображения.

По отношение на софтуера, и двете устройства работят с HyperOS на Xiaomi с Advanced AI, осигурявайки гладко и интуитивно потребителско изживяване. Освен това и двата модела интегрират Gemini и Circle to Search на Google.

Xiaomi представи новите си флагмани

Xiaomi 14T се предлага в титаниево сиво, титаниево синьо, титаниево черно и вариант с изкуствена кожа Lemon Green. Цената на модела 14T с 12/256 GB започва от 650 евро. Можете да вземете Xiaomi 14T Pro в титаново сиво, титаново синьо и титаново черно на цена от 800 евро за модела 12/256 GB.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тити

    4 20 Отговор
    Колко трябва да си луд за да дадеш за този шлак 800 евро май Китайците ни взимат за бунаци.

    Коментиран от #6

  • 3 Китай Разкатай

    4 17 Отговор
    Китайците не стават
  • 4 Камерън

    6 11 Отговор
    Следващия път да сложат 60 камери, да покриват целия гръб от горе до долу.
  • 5 Шами

    20 1 Отговор
    Имам шаоми, много хубав телефон
  • 6 Дам..

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тити":

    Има и бунаци и не са малко, но те са предимно по ябълките....;)
  • 7 Не стават

    0 4 Отговор
    Имал сам 10 11 12 13Т серите 13 я направиха страшен боклук с тоя процесор 14 ща е същата по добре друг телефон