30 Септември, 2024 17:55 645 2

Tesla Cybertruck получи най-очаквания ъпдейт

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап-
  • автопилот

Автопилотът на марката вече е наличен

Tesla Cybertruck получи най-очаквания ъпдейт - 1

Близо година след началото на доставките на Cybertruck, Tesla най-накрая разпространява усъвършенстваната система за подпомагане на шофирането Full Self-Driving (Supervised) сред избрани собственици на Cybertruck. Актуализацията на софтуера, версия 2024.32.20, включва FSD (Supervised) 12.5.5.

Макар че не всички собственици на Cybertruck ще имат достъп до FSD веднага, тези, които са получили актуализацията, съобщават за смесени впечатления. Някои потребители описват системата като „магическа“, докато други я намират смятат, че все още изисква значително внимание от страна на водача.

Независимата фирма за тестване AMCI подкрепи тези мнения, като отбеляза, че FSD на Tesla може да бъде непредсказуема и да се провали при привидно сходни сценарии. Въпреки името си FSD (Supervised) е система от ниво 2, което означава, че водачът остава отговорен за работата на автомобила.

Предстоящото разкриване на Robotaxi на Tesla на 10 октомври ще покаже визията на компанията за напълно автономна система за управление, която може да се използва за услуги за превоз на пътници. Постигането на тази цел обаче остава сериозно предизвикателство и предстои да видим дали Tesla ще успее да внедри наистина автономна система за управление.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чипосан

    2 2 Отговор
    Дизел генератор в багажника му трябва
  • 2 Гориил

    4 3 Отговор
    Този киберкамион е триумф на грозотата и лошия вкус.