2 Октомври, 2024 13:23 1 014 4

Забравени слушалки помогнаха за намирането на откраднато Ferrari 812 GTS

  • ferrari-
  • ferrari 812 gts-
  • кражба-
  • airpods

Крадците са пропуснали малък детайл

Забравени слушалки помогнаха за намирането на откраднато Ferrari 812 GTS - 1

В Уотърбъри, Кънектикът, е намерено откраднато Ferrari 812 GTS от 2023 г. благодарение на чифт слушалки Apple AirPods, оставени в автомобила. AirPods позволиха на властите да използват приложението Find My на Apple, за да открият автомобила и да проследят движението му.

Автомобилът е бил откраднат от Гринуич на 16 септември и собственикът му веднага се е свързал с полицията. Оперативната група за кражби на автомобили в Уотърбъри успяла да открие автомобила на бензиностанция и да инициира спиране. Шофьорът, 22-годишният Дион Шонтен, избягал от местопроизшествието, но по-късно бил идентифициран благодарение на своя iPhone, който оставил на бензиностанцията.

Шонтен е арестуван и обвинен в кражба на моторно превозно средство. Той е свързан и с кражбата на Acura TLX от Ню Йорк, модел 2023 г. Неговият съучастник, 19-годишният Кион Уебстър, също е арестуван и обвинен в кражба на моторно превозно средство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Типичният българин

    2 0 Отговор
    Дион и Кион е ясно от коя боя са :)))
  • 2 ЕЛЕМЕНТАРНИ СТАНАХА

    1 0 Отговор
    Ала бала реклама на слушалки.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 дарк фючър

    0 0 Отговор
    Господарите глобалисти ви следят навсякъде и само неваксинираните против "ковид" ренегати имат мижав шанс да им убегнат!