24 Октомври, 2018 11:48 7 334 33

Проф: Христова: Правителството няма да падне в близките 4-5 месеца (ВИДЕО)

  • проф. антоанета христова-
  • валери симеонов-
  • коалиция-
  • оставка

Разпадът на "Обединени патриоти" е в главата на Волен Сидеров много отдавна

Проф: Христова: Правителството няма да падне в близките 4-5 месеца (ВИДЕО) - 1

Валери Симеонов създава проблеми на управляващата коалиция. Въпросът е има ли среда тази коалиция да се преформатира или да отиде на предсрочни избори. Ситуацията не предполага разместване. Това заяви в студиото на ФАКТИ политическият психолог проф. Антоанета Христова по повод протестите и исканата оставка на вицепремиера заради думите "група кресливи жени и техните уж болни деца".

"Разпадът на "Обединени патриоти" е в главата на Волен Сидеров много отдавна. Той не се чувства комфортно с проевропейски ориентирания Валери Симеонов. Когато дойде моментът за кампания, а тази кампания се нуждае от пари, Сидеров трябва да бъде много по-коректен към идеологията, която лежи в основата на "Атака"", каза проф. Христова.

Относно БСП тя коментира, че партията не може да повдигне рейтинга си, а очаква да падне този на ГЕРБ.

Проф. Христова направи прогноза, че правителството няма да падне в близките 4 до 5 месеца.

Целия разговор гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мдааа

    68 12 Отговор
    Нормален диалог с институции не може да се води!!! ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ГО КАЗВАМ!!! Ако не се стигне до протест или бой няма да ти обърнат никакво внимание. Дори и тогава е много съмнително, че ще ти обърнат внимание. Политиците и чиновниците си мислят, че те са ДЪРЖАВАТА, НАЦИЯТА И НАРОДА, а ние сме ТЕХЕН СЛУГИНАЖ!!! Трябва да има не повече от 60-120 депутати, съкращение на 50% от агенции и чиновници, както 100% спиране на финансиране за НПО-та!!! Само така може да се изравнят силите граждани - държавни служители (пиявици). В момента държавните служители са около 500 000, плюс още 2 милиона са техните деца и роднини. Това е достатъчно да се самоизбират при избори и да нямат никаква никаква нужда от гласовете на народа, защото тяхния глас е решаващия и те винаги ще подържат статуквото Герб, НФСБ, Воля, СДС и прочие. Затова на тях не им пука дали ние протестираме, боледуваме, измираме, гладуваме. Те вече са си уредили изборното спечелване и ние за тях сме непотребни. Само с намаляне броя на държавните чиновници ще имаме влияние над политиката. Бат Гойко го знае и затова прави всичко възможно да увеличава броя на държавните служители, за да може народа да е АУТ от изборите и така Герб да е вечния владетел с неговите сателити НФСБ, СДС, ДПС, Воля, Атака, ВМРО. Затова Далавери се държи арогантно и не му пука за гражданското мнение, а в бъдеще ще бъдат още по-арогантни към гражданите!!! БОРЕТЕ СЕ ЗА НАМАЛЯНЕ БРОЯ НА ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ!!! САМО ТАКА ЩЕ ИМАТЕ НЯКАКВА СИ

    Коментиран от #4, #20

  • 3 НЕ СТАВАШ

    28 13 Отговор
    Правителството ще изкара 4-5 месеца, ако някой от това също правителство застане пред В Симеонов и в прав текст му каже: "НЕ СТАВАШ - ВЪРВИ СИ" и Симеонов го послуша !!!
  • 4 И всичките що

    29 4 Отговор

    До коментар #2 от "Мдааа":

    Са на бюджетна издръжка също, защото като им дават ежегодно увеличения на заплатите, те ще подържат порочната система! Важното е да са добре!
  • 5 Вуте

    32 16 Отговор
    С така мислещ народ правителството ще мори нацията поне още 4-5 години докато не остане жив българин!След тези 4-5 години ще продължи да "управлява" само не знам тогава гласоподавателите от какво ще живеят като няма да има жив българин ...
  • 6 Много глупаво

    18 8 Отговор
    Е заради бълхата, Симеонов, някои да искат да изгорят балтона? Дори да напусне, може да бъде назначен друг, на негово място и правителството остава, нали?
  • 7 Някой си

    23 28 Отговор
    Дори и да има предсрочни избори резултатът ще е приблизително същият, ако бсп и дпс сформират кабинет отново ще има афери като фалиране на банки, спиране на газопроводи и престъпни олигарси ще си възтановят бизнеса, затова опичайте си мозъците когато гласувате на избори!!!
  • 8 SAAB

    20 8 Отговор
    Тоз спря суджука ...... да не го потърси инфаркта !
    Не му са слиза от ....файтона ! :)
  • 9 месара

    20 33 Отговор
    правителство въобще няма да падне, ше си изкара целия мандат,а после най вероятно и още един или два, въпреки усилията на една другарка провокаторка!
  • 10 И дай Боже

    20 28 Отговор
    да не падне - чакаме си увеличението на заплатите, което ако мафията - олигархия БСП ДПС,ще видим както и преди през крив макарон
  • 11 Ужас

    28 13 Отговор
    Вече все едно живеем в Северна Корея!
  • 12 Чичо

    14 50 Отговор
    Сега е момента да помогнем на господин Борисов да спечели 4-ти мандат. По-добро от неговото управление няма (и не може и да има).

    Коментиран от #17

  • 13 Корни е малко

    12 13 Отговор
    Умна. На кое прослойка, на кои гилдии разчита, че ще я поткепят? Дори не всички родители, на деца в неравностойно положение ще я подкрепят, защото сега получават повече, отколкото БСП им даваше. Вътрешни проблеми си има Корни. Неразрешими противоречия, между тежките капиталисти, като нея, в партията и справедливите социялисти. Има и такива и са много.
  • 14 фактите

    30 12 Отговор
    тъпото и другите тъпири ще паднат от власт при един хубав протест от 200 000 човека пред парламента.След това няма да има помен от герб като партия.
  • 15 Баш Гост

    24 3 Отговор
    Няма причини правителството да пада - в рая на Балканите всичко тече по мед и масло.
  • 16 Вова

    14 3 Отговор
    Политическите проститутки започнаха организирано да надават лицемерен вой.
  • 17 бау

    32 9 Отговор

    До коментар #12 от "Чичо":

    Тоя лумпен е безмозачно същество и трябва да бъде НАРИТАН ЧАС ПО СКОРО ЗАЩОТО ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО БАНКРУТ !!!!!!!!!
  • 18 Браво

    8 2 Отговор
    Нещо наистина вярно си написал! Съгласен съм на 100%.
  • 19 А БЕ

    11 25 Отговор
    НЕ 4-5 месеца, А И СЛЕД 4-5ГОДИНИ НЯМА ДА ПАДНЕ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДРУГИ СА ПО ЗЛЕ ОТ ТЕЗИ !

    Коментиран от #22, #28

  • 20 Грую

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "Мдааа":

    Такава е политиката на Пожарникаря, но на хората им харесва, макар това да води по последствие да не може да се води нормален диалог с никого. Усложниха ни живота толкова, че когато опреш до това да искаш да водиш с някого диалог се стига до положение, че всеки си е прав за него си и в крайна сметка всеки се оправя така , както може, но няма как да разчиташ на друг за разбиране.
  • 21 Преглед

    13 6 Отговор
    Всички апологети на това правителство или са платени, или просто трябва да отидат да се прегледат в Карлуково, пък и да поостанат за малко, белким и дойде някакъв акъл (но едва ли...).

    Коментиран от #24

  • 22 Вуна

    24 9 Отговор

    До коментар #19 от "А БЕ":

    Да ни пази господ от тия престъпнице гроб.

    Дано паднат и никога повече да не идват на власт !!!!!!!!!
  • 23 обречена работа

    11 8 Отговор
    И да падне пак ще дойде с нова хватка и сила,само грешни пари дето ще даваме за избори които са предрешени.Какво ви каза бизнеса:прибирайте се че ще докараме 20000работници-помислете и ще се сетите най после какво става.Правителството отдавна не е в София.Тези коментари тука са само да ни следят кой какво мисли,говори и прави-половината са от ченгета.
  • 24 Защо не убедиш

    7 5 Отговор

    До коментар #21 от "Преглед":

    Олигархията, която е от комунистическата номенклатура, онези с куфарчетата, назначените капиталисти да плащат справедливи заплати, според количеството и качеството на положения труд и полагащите се осигуровки върху труда, а? Някакво Карлуково те гони? Не наглей!

    Коментиран от #25

  • 25 Преглед

    12 3 Отговор

    До коментар #24 от "Защо не убедиш":

    Не виждам това какво общо има с темата, пък и тъкмо олигархията е един от стълбовете на това правителство (основният всъщност), а и не съм казал, че комунисти трябва да идват на власт. Колкото до това последното, замислете се дали в правителството няма "комунисти", както и такива, които са им слугували навремето, аз се сещам поне за двама от раз.
  • 26 Чичо

    19 3 Отговор
    Много, ама наистина много трябва да е заблуден или подходящо заплатен един , уж интелигентен, човек, та да нарече Валери Симеонов "проевропеец"! Абре хора, освестете се! Това е един самозабравил се фарфарон, готов и майка си да продаде за нЕкой лев! Вижта как се развиха отношенията му с Борисов, с Киро-белото ДомуЗчиев, с Волен, с Каракачанов.... А борисов треска го тресе! Готов е на всякакви лупинги , само и само да си запази кожицата и държавната копаня!!!
  • 27 Уууууу

    10 5 Отговор
    Една пържолка за проф. Христова от Боко Т. Направо си я заслужи.Умее да му се подмазва
  • 28 Про

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "А БЕ":

    Най зле си си ти ..Би трябвало да посетиш психиатър може пък нищо да ти няма
  • 29 А БЕ

    11 0 Отговор
    АЗ СЪМ ПСИХИАТЪР, И ТОВА ВИЖДАМ , А ТИ АКО ЖИВЕЕШ В НЯКОЙ ТВОЙ ИЗМИСЛЕН СВЯТ, СИ ЗА ЛУДНИЦАТА ! ЗА 30год МИ КАЖИ НЯКОЯ ПАРТИЯ ДАЛИ Е НАПРАВИЛА НЕЩО СМИСЛЕНО ЗА ТОЗИ НАРОД И ТАЗИ ДЪРЖАВА, ВСИЧКИ САМО КРАДОХА !
  • 30 Калина

    10 4 Отговор
    Подлога и лизачка на ГЕРБ! Ако има правосъдие, доста ще се изпоти в писане на показания! И тя дава оценки и е морален "стожер"! Част от паразитите, преживяващи в гнилостната герберска среда!

    Коментиран от #32

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Миии

    6 1 Отговор

    До коментар #30 от "Калина":

    То правосъдието , ако може да се нарече така , е в ръцете на БСП! А. Томов ли осъди , Овчаров ли , прочутият хидроинженер Доган ли или всички които разграбиха и унищожиха фабриките и заводите 1989год ?!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове