11 Август, 2020 21:35 44 977 148

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Христо Иванов трябва да бъде пазен от обществото

  • копринка червенкова-
  • христо иванов-
  • ламбовски-
  • маджо-
  • бойко борисов-
  • конференция-
  • герб

''Последният човек, който може да бъде обвиняван във връзка с тази групировка, със сикаджиите, е Христо Иванов'', категорична бе журналистката

Копринка Червенкова пред ФАКТИ: Христо Иванов трябва да бъде пазен от обществото - 1
Снимка: ФАКТИ

''Вече всичко ни е последни дни. Аз като гледам този протест, вече колко време трае, и той все ми е последен ден, така ми стои. Аз се изтощих. Аз не знам за протеста, но много много се надявам да не се изтощи, защото е страшно важно да не се изтощи. Аз се изтощих да чакам. Надявам се, че тези хора, които са по улицата, които са на Орлов мост и пред президентството, и не знам къде е третото им място вече, дали е на Дондуков, дали е някъде другаде, ще имат търпение. Аз съм вече жена на възраст и е обяснимо да нямам толкова търпение. Плюс това, от 1989 г., даже отпреди това, толкова такива протести съм видяла и толкова много съм се надявала да се случат разни важни неща, и все се е оказвало, че не се случват важните неща, че наистина започвам да се уморявам''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистката Копринка Червенкова.

Лили Маринкова изрази опасение, че хората може да бъдат обезверени и че обществото ще бъде умъртвено два пъти повече, ако бъдат разочаровани всички, които се стремят към промяна. ''Може би трябва да се подготвим за един такъв вид разочарование. Но пък, както казва моята приятелка Мира Тодорова, това е също важно - това разочарование, това е един важен урок, който ние ще преминем. На мен вече ми е много късно за уроци, но тези хора, които са там по улицата, може би трябва да минат през един такъв урок'', коментира Червенкова опасенията на водещата.

''Знаете ли аз какво си мисля и защо исках днес да си говоря с вас, аз виждам поредния враг, който беше посочен от тези медии, за които вие споменахте в началото и които мислите, че ще се обърнат, може би ще се обърнат, а може и да не се обърнат, зависи доколко ще ги оставят на яслата и доколко има такива сегменти в обществото, които ще им осигурят тази ясла, защото винаги има нужда от такъв тип медия. Цялата битка, която се провежда срещу Христо Иванов и срещу това недоразумение Ламбоски, което изтърва някаква реплика за Маджо, всичко това е подето веднага с истерична радост в тази медия (б.р. визира сайта ПИК). Днес Борисов се изказа като че ли ние всички сме забравили, че Борисов е от котилото на въпросния Маджо, от котилото на СИК. Какво мисли той? Че ние сме идиоти? Че сме паднали от Мичуринска ягода? Нали знаете какво Мичуринска ягода? Двуметрова ягода'', коментира журналистката.

''Последният човек, който може да бъде обвиняван във връзка с тази групировка, със сикаджиите, е Христо Иванов. Тази подхвърлена реплика от онзи човек Ламбовски, който, аз не мога да разбера как той се оказа в третата серия на ''Джудженцата'', какво той прави, как е получил тези пари, как така изведнъж някакъв половин милион минава през него, така между другото минава, и някой му ги взима. Аз не разбирам цялата тази работа, тук има нещо, а може и да няма, не знам. Така или иначе, това е една абсолютна случайност, но това е така подето от тези медии, че утре ще ми съобщят, че Христо си е легнал с Маджо. И да ви кажа голяма част от населението може и да повярва. Няма да се изненадам.

В момента даже нещастният президент Радев е избутан настрани. Там стои дежурната атака срещу него, както стои и дежурната атака срещу Корнелия Нинова, защото там трябва да се поддържа огънят на нейните врагове. А тук враг номер 1 е Христо, което означава, че той е припознат като важен играч на този политически терен и той наистина е много важен играч. Битката срещу Христо в момента е отвратителна. Но там има и още една по-перфидна битка срещу него, тя е уж за него, но в крайна сметка е срещу него. Има една теза в момента, един от говорителите на тази теза е моят приятел Андрей Райчев. Той го обяви за десен, Христо бил десен. Абе, какъв десен? Глупости. Трябва да ви кажа, че, откакто умря Стефан Савов, в България градско дясно няма. Има едно селско дясно, което е полунационалистическо, полуконсервативно, ама в най-лошия, в селския вариант консерватизъм. Но това не е дясно, за което всъщност се опитва да ми говори не само Райчев, но и разни други хора. Христо го набутват в терена на дясното, защото по този начин се разчиства теренът на Борисов в средата. И тук Борисов може спокойно да си стои в средата, някак си му се създава друг тип комфорт, идеологически комфорт. А най-не идеологическия човек в нашата държава е Борисов. Няма по не идеологически човек от него. Няма мисъл за идеология'', заяви още Копринка Червенкова. 

''Аз сега си мисля, като ги гледах тези нещастници, които той ги беше събрал в Техно парка в жегата (б.р. визира Бойко Борисов и конференцията на ГЕРБ отпреди дни), 12 ч., как може, това е просто издевателство над хората. Събрал ги беше да им говори глупости, да им говори доноси - какъв бил Христо Иванов, кой го довел при него, как хубаво си живеел Слави Минеков, какъв бил този от БОЕЦ. То е безобразна работа. Затова мисля, че е много важно да минем през избори, да видим тези хора наистина ли са абсолютно погубени за обществото, този милион, и вече тях трябва да ги отпишем. Или те ще си дадат сметка какъв срам е било за тях, че 20 години ни управлява това нещо. Аз мисля, че тези хора първо може би трябва да се засрамят от това, което видяха там. Нещото, което ме обнадежди в някакъв смисъл беше, че нямаше френетични аплаузи на глупостите, които говореше Борисов, нямаше някаква изключителна радост от тази аудитория. Аз мисля, че той най-малко мисли за тези хора. Той никога не е мислил за никакви хора, освен за себе си. Никога. Тези хора обаче, те видяха снимки, видяха клип, слушаха записи, трябва да си дадат сметка какво е техният вожд. Някакъв срам трябва да има, първичен, да се събуди в тези хора. Ако не се събуди, просто тази аудитория трябва да се отпише и точка. Тази партия ми прилича (б.р. визира ГЕРБ) на комунистическата партия в последните години, тя беше изцяло клиентелистка, изцяло. Затова БСП толкова години печелеха избори, затова те първите избори спечелиха, което беше шок след онзи огромен митинг, който беше до хотела горе. Това е, клиентела'', добави тя.

''Всичко ми напомня 1990 г., 1991 г.  Не е 2013 г., не е 1997 г., това е началото. Трябва наистина нещо да направим, за да съхраним здравото, което ражда това начало. За да кажем нещо здраво и качествено това начало ражда в лицето на Христо Иванов. Най-после се ражда, или се явява един човек, който е грамотен, който знае за какво става дума, който е идеологически подготвен, и който е административно наясно с държавата. Този човек трябва да бъде пазен. Трябва да бъде пазен не само от най-близките му хора, които са в партията му и т.н., той трябва да бъде пазен от обществото, защото този човек в края на краищата ще даде шанс на това общество да не се срамува, от себе си да не се срамува'', категорична бе Червенкова.

На финала на участието си Копринка Червенкова заяви, че не вярва, че Бойко Борисов ще подаде оставка.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Заптие

    140 119 Отговор
    Ше го пазим убаво у.. Централния Затвор!
    Сите отдавна питат за Бойкикевата

    Коментиран от #72

  • 3 Пазете го

    168 38 Отговор
    да не последва Ренета Инджова, мутрите са безкрупулни.

    Коментиран от #5, #78, #95, #101

  • 4 Карапуткова

    162 94 Отговор
    Съгласна съм с Копринка.А вие помните ли дебелият глиган неофашист Ал.Йорданов?Същият ,чийто вуйчо поручик Йорданов разстреля дечицата в Ястребино.

    Коментиран от #7

  • 5 Хихихи

    146 84 Отговор

    До коментар #3 от "Пазете го":

    Не, Мутрите а.. алкохола ше я довърши окончателно , тая..

    Коментиран от #67

  • 6 Кой68

    165 92 Отговор
    Обществото трябва да бъде пазено от Хр.Иванов....Сега разбрах
  • 7 Сянката

    153 96 Отговор

    До коментар #4 от "Карапуткова":

    Комунистите се надушиха.Кръв вода не става.Вижте му на Христо Иванов произхода.От едно котило са.Освен комунисти-агенти на ДС и КГБ.

    Коментиран от #14, #46

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Сергей Станишев

    165 66 Отговор
    Копринке, стара болшевишка си ти. Нали Вълко ти е чичо?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Това е

    72 87 Отговор
    мафията герп - Пеевски купил къщи на Борисов и Мавродиев на п-в Халкидики заради заслугите им при фалита на КТБ
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Малинка

    79 39 Отговор
    "Мичуринска ягода" - височина 2 м.
    Та един тръгнал да бере от тях, но още първата паднала върху него самия ... И го смачкала !
    Много добре
    "Мичуринска ягода" пасва като слоган/ символ на
    сегашния протест , участниците в който са ги повели като берачи !
    Досещате ли се , Какво ги чака тях , но не водачите им !
    Те чакат на Празната Бяла покривка да хапват ягоди ...
    Като Мечи Пух !
    Колкото повече , толкова повече !!!
  • 16 Давид

    25 11 Отговор
    Като взема контрола ще ви даря с пряка демокрация ;)
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Христо Иванов

    121 68 Отговор
    Простете ми за въпросът но бихте ли ми казали кого наричат Отровното Трио: Олигарсите Васил Божков, Прокопиев и Маджо сикаджията или техните представители Бабикян, Минеков и Хаджигенов? Или и двете групи са Отровното трио: едните действащи на тъмно а другите за пред публиката? И още: защо не говорят за четвъртият с маска - Христо Иванов. Понеже той е най-зависим от олигарсите и винаги е с триото и шепата протестъри на барикадите. Човекът който е внедрен като агент да разрушава дясното като се прави на десен - но не е, и се прави на юрист но не е - и е с отнети права, правеше се на министър но се разбра че не разбира и от това, а за политик да не говорим. отново няма да влезе в Парламента и с неговата кариера на политик е свършено. От Демокрация въобще не разбира, защото гази законите на страната, Конституцията и потъпка гражданските права и свободи на свободните хора и се опитва с подмолни партизантски протести да сваля на сила Правителството на страната- което си е държавен преврат, отечествен фронт на партизани каквито бяха неговите роднини и е далеч от Демокрацията, Правото и Конституцията. И като казах Конституцията - сигурно затова иска да я променя за да узаконява беззаконията си които върши всеки ден - той и неговите олигарси. Но маските паднаха и все повече хора разбраха за подмолният и пъклен план на агента на олигарсите и какви са истинските му стремежи и зависимости- Да върне мутрите и олигарсите на власт с комунистическо правителство както той

    Коментиран от #22

  • 19 Истина е че е

    11 56 Отговор
    Герберинка Герберенкова
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Червена бабичка

    95 34 Отговор
    Като реве да си купи еднопосочен билет с аэрофлот ама и там дърти и грозни не ги щат

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 jorj

    99 39 Отговор
    Червени мумии от всички гробници изплувайки, съединявайте се!!!
  • 25 Маските паднаха

    112 58 Отговор
    Христо Иванов е дълбоко обвързан и зависим. Не само от Маджо но и от Васил Божков и Прокопиев. Той е лицето на олигарсите и прокарва подмолно техните интереси. Не е случайно фактът че в неговият протест участват мутри от ъндърграунда. Неговата политеска кариера беше дотук. И без това подкрепата му не стига да влезе в парламента. От години е 2-3 %. Никой не му вярва ине го приема на сериозно вече. Маската му падна.

    Коментиран от #56

  • 26 R15

    83 22 Отговор
    Предполагам, нямате никаква връзка с другаря Вълко Червенков!?

    Коментиран от #43

  • 27 СКОРПИОН

    64 15 Отговор
    МУТРИТЕ СА НАГЛИ БЕЗКРУПУЛНИ УБИЙЦИ ПАЗЕТЕ СЕ
  • 28 vnnbgffh

    17 1 Отговор
    Олеле...
  • 29 Ученика

    31 48 Отговор
    Борисофф подава оставка и вървим към избори:
    Прогнозни резултати
    ГЕРБКП 25%
    БСПБКП 13%
    СЛАФИ ШОУ ДС 12%
    ДПСБКП 11%
    ПАТРЕОТЕ БКП 7%
  • 30 jorj

    87 34 Отговор
    Страшен феномен, де що има червени мумии изпйлзяха под списък и строй ! Списъка е много важен, да сега в новата не история не имало такъв подробен Списък !!! Поне за сега има едно положително нещо, червената плява изплува!!!
  • 31 Рая `

    71 30 Отговор
    Тази е неприятна, ясно ни е този христо що е

    Коментиран от #122, #123

  • 32 Аве Адолф Хайлллл

    67 23 Отговор
    Хайде сега , вече се задействаха и клакьорите на Ицко клюна .......

    Коментиран от #33

  • 33 Агенция Пиш

    25 14 Отговор

    До коментар #32 от "Аве Адолф Хайлллл":

    Ива, тук ли те командирова Недялко ?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 БОРИСОВ

    39 52 Отговор
    Е НАЙ - ЗАКЛЕТИЯТ КОМУНИСТ ОТ БКП! САМО,ЧЕ Е И УБИЕЦ И КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ!!!

    Коментиран от #116

  • 37 Някой беше написал във в.Сега

    64 31 Отговор
    “ Ама ние всички знаем, че Лили Маринкова е КДС-арка, полковник от запаса. Колкото до Копринка Червенкова - аз предлагам да се потърси роднинската й връзка с Вълко Червенков”
  • 38 🐷 Боко ТИКВАТА

    39 54 Отговор
    Вижте коментарите и ++++++++.Яко съм мобилизирал ГЕРБавите КАЛИНКИ и МИСИРКИ.Знам, че ми идва края, ама нека като за последно, ДА СЕ ИЗЛАГАМ, че времето ми свършва, а агонията продължава.

    Коментиран от #39, #44, #68, #82

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 🐷 Боко ТИКВАТА

    27 43 Отговор

    До коментар #26 от "R15":

    Аз пък имам връзка с Т.Живков.И двамата сме Сигани, а докато го пазех и му отварях вратата, му бях СЛУГА и МУ ТЪРКАХ УШИТЕ.....хахахаха

    Коментиран от #45

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Няма нищо слоучайно

    23 8 Отговор

    До коментар #7 от "Сянката":

    Сокола е дал старта на господина.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Интересно

    33 11 Отговор
    Прочетете “Новите злобарки”2011г
    Червената женска злоба, и сега.
  • 49 СКОРПИОН

    19 3 Отговор
    МАФИЯТА УБИ ГЕОРГИ СТОЕВ ЗА ДА МЪЛЧИ А БОШНАКОВИ ПАК МАФИЯТА ГИ УБИ А АДВОКАТКАТА ПО ВРЕМЕТО НА ФИЛЧЕВ
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 дърта комуняга

    43 18 Отговор
    две комунистки си приказват ......
  • 54 🐷 Боко ТИКВАТА

    13 22 Отговор

    До коментар #44 от "💰Паралия Кътерини":

    ДАаааа, сега съм в Паралия кЪтерини......хахаха - ГРУХ.

    Коментиран от #57

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Баце Каталонски

    9 7 Отговор

    До коментар #25 от "Маските паднаха":

    Верно ли? Браво! Видял си значи
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 🐷 Боко ТИКВАТА

    9 15 Отговор

    До коментар #57 от "Откомври ще бъде Мйа":

    В кЪтерини съм, Бе Мйа ... хахаха.
  • 63 Интересно

    20 9 Отговор
    Прочетете “Новите злобарки”2011г Червената женска злоба, и сега.
  • 64 панчо виля

    54 32 Отговор
    Големи хвалби. Големи очаквания от този посредствен Пинокио, с червен произход и посиняла преориентация. "Велик" бунтар срещу Тиквата, ама напазаруван от последния за да му слугува барабар с най-бясната антикомунистическа помия: Г.Марков, Методи Андреев, Спас Гърневски, Антон Тодоров, Надежда Михайлова, Филип Димитров и кой ли още не. Потресаващо унижение на претендиращи за образованост, интелект и идейни пристрастия сини кресльовци да въртят опашки и да чакат подхвърляни залъци от невиждано прост, отвратително арогантен, уличен гамен с комунистическа биография и мафиотска принадлежност. Слуги на дерибей, с документирана корупционна дейност и валута и злато в необясними количства като за джобни и пари за под ръка и неизвестно тежки офшорни сметки. И нито грам неудобство, срам и угризения за получаваните подаяния срещу захвърлената и опорочена синя идея. И този дългонос палячо с нулев опит и неустановени правни познания ни го гласят за титанът който ще оправи правосъдието в страната или ще я извади от батака след Тиквата? Да пази господ, а такива изкукали шамани, които по заръка на Сорос го превъзнасят и лансират, най-добре да не ги допускат до микрофон и камера.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Пешо

    28 17 Отговор
    Това е най смисления коментар който съм чел скоро
  • 67 Бреи бреи

    30 9 Отговор

    До коментар #5 от "Хихихи":

    Хубаво че партизаните нямаха оръжие иначе колко ли хора щеха да бъдат убити затова ги прощава на почивна станция белене народа помни жертвите на комунизма
  • 68 сайта да се обезпаразити

    24 22 Отговор

    До коментар #38 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    Боко за това реши да вдитне нощния труд на 1 лв., накарал е чиновниците- паразити да работят нощем по форумите.
    Коментарите са тъпички, тип Недялко Пикът, но пък усърдно работят.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Чукча писател ...

    4 7 Отговор

    До коментар #39 от "Хобито ми е да разплаквам висшисти":

    Вярно ни разплакваш ... от смях. Бай Ганъо - трол. :=)))) :)))))
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Червената шапчица

    44 21 Отговор

    До коментар #2 от "Заптие":

    Стига с тези театри. Стига с тези сълзи. Питайте и Бареков за Хр.Иванов. Питайте го за Манджа и хубаво му гледайте челюстта как трепери. Питайте го защо не отиде на Буджак с неговата сюрия да прави разследване като там е Натура 200, а е заграбени малкия бряг. Много е зависим и е слугинаж на червеното Фърчило. Объркан е като свински черва. Употребен е и този път ще му е за последно в политиката. Но, нашите годинки минават, а тия които сега правят ПУЧА ще ни върнат държавата много,много назад. И Русия няма да ни иска.

    Коментиран от #73

  • 73 Кумчо Вълчо

    14 4 Отговор

    До коментар #72 от "Червената шапчица":

    Абе тарикат 2013 пуча защо го пропускаш?
  • 74 centurio

    23 9 Отговор
    Да! Пазен от обществото в психиатрията...
  • 75 АМОН

    25 33 Отговор
    КОГАТО СВЪРШИ ТЪРПЕНИЕТО , ЗАПОЧВА ИЗДРАЖЛИВОСТТА - Конфуций !!

    ЩЕ ИЗДЪРЖИ ЛИ ПРОТЕСТА НА УДАРИТЕ КОИТО МУТРЕНСКО - ЧЕНГЕДЖИЙСКАТА ИЗМЕТ НАНАСЯ НА ВСЕКИ ТЕХЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ИЛИ ЩЕ УСПЕЕ ДА РАЗПАЛИ НОВ ПОЖАР ПО СТРАШЕН ОТ ПЪРВОНАЧАЛНИЯ?!!

    ГОЛЕМИЯТ ИМПУЛС ДАДЕН В НАЧАЛОТО ОТ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ИЗЧЕЗНА.
    ЕДИНСТВЕНО ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН В БИТКАТА СЪС СИСТЕМАТА Е ХРИСТО ИВАНОВ И ОТРОВНОТО ТРИО.

    Как гледа Европа на случващото се и не е ли ТЯ тази която отгледа тази ОПГ на управляващите ни МУТРИ И БИВШИ ЧЕНГЕТА?!
    НИМА ЕВРОПА НЕ БЕШЕ НАЯСНО, ЧЕ МИЛИАРДИТЕ КОИТО ОТПУСКАШЕ ОТИВАХА В ББР И ОТ ТАМА В ПЕЕВСКИ И ТОЗИ КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА?!!

    Нима Европа не е СЪУЧАСТНИК в тази ОПГ ограбваща евросредствата ???
    Защо и на каква цена тя мълчи като трите маймуни ?!!

    НИМА ТОЗИ ПРОБЛЕМ Е САМО БЪЛГАРСКИ?!!
    Какво би се случило ако ЕВРОПА спре субсидиите?!

    Кой би загубил от това - БЪЛГАРИЯ или МУТРЕНСКО -ЧЕНГЕДЖИЙСКАТА организирана престъпна група?!

    ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ВТОРИТЕ!!!
    Докога Европа ще мълчи съзаклятнически и ще подава живителни сокове на тези престъпници?!!
    НЕ СЕ ЛИ ПРЕВРЪЩА ТЯ В ЧАСТ ОТ ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СХЕМА?!!


    .

    Коментиран от #80

  • 76 Хахахи

    35 5 Отговор
    Ще се изтрепат за тая каца с мед.В тая държава, всеки знае кой кое, обаче няма един реално осъден.Цирка продължава...
  • 77 Каунь

    28 9 Отговор
    Тая кака оди на семинари лично в лабораторията на Драгалевския екстрасенс.
  • 78 Ееееее

    36 14 Отговор

    До коментар #3 от "Пазете го":

    АМА ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ!!! МИ ПАЗЕТЕ СИ ГО, СМЕКО ИЦКО... АМА НЯКЪДЕ ГО СКРИЙТЕ, ДЪЪЪЛГО ВРЕМЕ ДА НЕ ВИЖДАМЕ ИСТЕРИЧНИТЕ МУ ПОЯВЯВАНИЯ... СМЕШНИТЕ ВЪПРОСИ... ОТКРОВЕНИЕ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ... СКРИЙТЕ СИ ГО, НАРОДЪТ ВИ МОЛИ, ПРИБЕРЕТЕ СИ ГО...
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 До АМОНЧО

    28 16 Отговор

    До коментар #75 от "АМОН":

    ИЛИ СИ ТРОЛ, ИЛИ СИ Т. Ъ. П, АМА МНОГО... МИ ТОЙ БОШКУВ ВЧЕРА СИ ГО КАЗА... СПИРАМ ПРОТЕСТИТЕ, АКО... КАКЪВ НАРОД НА ПРОТЕСТИТЕ... ТЪПУУУТО ТРИО... МИНЕТКОВ, БАХУРЯН, ФИГУРАНТЪТ РАДОФФФ... САМО ШЕПА Г***ЕНДЕРИ ОСТАНАХА ПО УЛИЦИТЕ И ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ НИ ОМРЪЗНАХА ХАДЖИЯТАГУНЧО ВСЕКИ ДЕН ПРАВИ ЖАЛКИ ОПИТИ ДА СЪЖИВИ НЕЕЕЩО, РУМЧО И ТОЙ СЕ СКРИ ПОТОПЕН ВЪВ ВСЕ НАРОДНАТА ЛЮБОВ... СМЕШКОВЦИ... И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ... КОЙЙЙТООО МНОГО ЛЪЖЕ МУ РАСТЕ НОСА...
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Бойко, Боко

    29 27 Отговор

    До коментар #38 от "🐷 Боко ТИКВАТА":

    ЧЕ СИ ТИКВА, ТИКВА СИ, НО ПРАЗНА... БАТ БОЙКО ВИ БИЕ ПО ИЗБОРИ КАКТО СИ ИСКА.. САМО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ РЕШИ ДА ГИ ОСТАВИ НА ДРУГУТЕ, НО ТОЙ РЕШИ... ТО ВЗЕ, ЧЕ СЕ ПРЪКНА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ РУМЧО...
  • 83 Коментатор

    16 33 Отговор
    Ламбовски проведе типичното активно мероприятие в стил 'ДС' с 'изтърваната' реплика за телефонния разговор, за да дискредитира Христо Иванов. Отново се разчита на омаскаряването на личност, привърженик на истински реформи и разбиване на единствената организирана политическа формация, която действително разбира същината на проблемите и се надигна срещу мафията в страната...
  • 84 М13

    35 12 Отговор
    Христо Иванов си е маската, няма как да го омаскарите, той си е такъв по същност.
  • 85 Мнение

    18 44 Отговор
    За сега Христо стои най добре на политическия терен, чист е, има ясно виждане какво трябва да се направи, а именно да се започне от съдебната система, както в Румъния. Всичко това го е доказал още през 2012 г. когато подаде оставка заедно с Радан. Не е спирал да се бори за правова държава. Основен инициатор и фактор за събуждането на гражданското общество. Мисля че тези неща са по-важни от големината на неговия нос.
  • 86 Хайде напред.

    18 35 Отговор
    Много сте нагли коментаторите срещу христо иванов.не ви е срам да очернят тази велика личност която се опитва да ви отвори очите за освобождение на народа от мафията мутрите и правителството с огромните къщи вили апартаменти. Цялата тая пасмина която продължава да граби народни пари и да ги трупа в офшорни сметки.да се измете цялата кал и да се проведат предсрочни избори с машинно и електронно гласуване
  • 87 Хайде напред.

    12 35 Отговор
    Много сте нагли коментаторите срещу христо иванов.не ви е срам да очернят тази велика личност която се опитва да ви отвори очите за освобождение на народа от мафията мутрите и правителството с огромните къщи вили апартаменти. Цялата тая пасмина която продължава да граби народни пари и да ги трупа в офшорни сметки.да се измете цялата кал и да се проведат предсрочни избори с машинно и електронно гласуване
  • 88 ХАХАХА

    31 11 Отговор
    АМА ГОЛЕМИ ОПРАВДАНИЯ ТИЯ ДНИ, ГОЛЯМО МАЗАНЕ. ПА НИЕ ВИДЕХМЕ КОЛКО Е ОБВЪРЗАН С МАДЖО. И ЧУХМЕ ДОРИ. ЗА КАКВО ДА ГО ПАЗИМ НИЕ ХРИСТО ИВАНОВ, ТОЙ МАДЖО Г ОПАЗИ.

    Коментиран от #119

  • 89 Тинко

    24 4 Отговор
    Ако тия реплики бяха прихванати от Бойко, малиииии, какво виене какво чудо щеше да бъде, какви коментари, какви ругатни. Сега нещо много тихо.

    Коментиран от #117

  • 90 Е дин

    21 4 Отговор
    @хайде напред, ще ме прощавате, но тази велика личност е един исклесък.
  • 91 ХАХА

    25 10 Отговор
    ИЦЕ, КВО ПРАИ МАДЖО?
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ХАХА

    27 8 Отговор
    ИЦЕ, КВО ПРАИ МАДЖО? НЕ, БЕ САМО ПИТАМ!
  • 95 Бай Ху

    30 10 Отговор

    До коментар #3 от "Пазете го":

    Имате предвид да го пазиме да не се напие и да падне по стълбите като Ренета Инджова ли?
  • 96 Путкин

    30 14 Отговор
    Х. Иванов слугува на олигархите и е поставен от тях. Протестите му дойдоха много добре за да яхне вълната и да се прави на новия Ботев, птимерно и да заблуди Българите. Готвят го за новия премиер на България.
  • 97 Абе

    23 9 Отговор
    Къде е Маджо бе?
  • 98 Е дин

    29 10 Отговор
    На тази лелка мозъкът й се е превърнал в мичуринска ягода. Пий гинко билоба Копринке, че лоша работа.
  • 99 Левскарче

    12 20 Отговор
    Оставка бе главанаци от ГРОБ!7

    Коментиран от #109

  • 100 Много

    7 23 Отговор
    Прости тролове на Боко тиквоко...
  • 101 Егати падението

    27 8 Отговор

    До коментар #3 от "Пазете го":

    Боже , божке - до там ли се докара бе Ристе - тая партизанка Коприка Червенкова да те брани ... Хвани се скрий и не се показвай повече ...
  • 102 Рихтер

    5 12 Отговор
    Утре чакаме оставка, иначе!?

    Коментиран от #107

  • 103 Гешов каскета

    5 8 Отговор
    Акция "Биберон"
  • 104 До гербавите

    8 17 Отговор
    Скрийте се и не се показвайте
    бе тъпи тръстики, ПЛАЗМОДИИ
  • 105 Джон Ленин

    27 8 Отговор
    Абе тия изкукуригали бабички , докога ще ги разнасяте по студията да сеят зараза ?????
  • 106 Оставчо

    7 4 Отговор
    Хайде,че се изнервих и не знам,
    Какво ще стане?.....
  • 107 КПСС БКП

    9 7 Отговор

    До коментар #102 от "Рихтер":

    Рихтер .... ОСТАВКА И ИМПИЙЧМЪНТ ...
  • 108 Бочко

    5 15 Отговор
    Утре ще подам оставка бе.
    Доганчо и леля Меркел ме светнаха.
  • 109 Нема лабааво

    6 14 Отговор

    До коментар #99 от "Левскарче":

    Време е мотото "ОСТАВКА" да се промени на "ОСТАВКА - СЪД - ЗАТВОР " да видим дали ще има отговор "Няма пък да подам оставка "
  • 110 МАРИЯ

    15 2 Отговор
    ТОЯ ОБСЛУЖВАЩ НЕЧИЙ ИНТЕРЕСИ НО НЕ НА БЪЛГАРИЯ,ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИ!КОЙ КАКВОТО ИСКА ДАОСЪЩЕСТВИ ,НАПРОЛЕТ ПРЕД ИЗБОРНИТЕ УРНИ ..НЕ ДА ПРЕНЕБРЕГВА ДАДЕНОТО МУ ОТ ДАДЕНОТО МУ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА ПРАВО А ПОСЛЕ ДА ИМА ПРЕТЕНЦИЯТА С ИЗВИНЕНИЕ "КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ"
  • 111 6565

    8 14 Отговор
    Бойко борисов пак ще измисли някоя шашма уж че вече е взел решение.едва ли ще се оттегли а само заблуждава наивниците. При положение че подаде оставка все пак ще сложи някой от герб за заместник и ще дърпа конците в сянка защото има за усвояване на евросредства които ще прилапа и ще ги разделя със шиши

    Коментиран от #113

  • 112 М13

    20 4 Отговор
    Копринка, защо се биха снощи на протеста? Май делят баницата дето още е няма в тавата.
  • 113 М13

    16 4 Отговор

    До коментар #111 от "6565":

    Нали затова е протеста да лапат тия, а не ония. А вий си викайте оставка, а те след това ще лапат. И то много ще лапат, защото много са огласяли?
  • 114 Ева

    18 6 Отговор
    Да видите как боли,като пускате лъжи и компромсти срещу Борисов...Гадничко е, а?
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Биг Брадър

    0 4 Отговор

    До коментар #36 от "БОРИСОВ":

    Сополанко,готов ли си да свидетелстват в подкрепа на твърденията си ?
  • 117 123

    18 3 Отговор

    До коментар #89 от "Тинко":

    И то реално прихванати! Та дори го нагласиха и за премиер!мрънкача, на който нищо не се разбира, свит надве с хитри очички - премиер!!! Смешно и жалко за умните и образованите! Къде сте бе? Къде ви е умния и образован водач? Първо се подгответе, пък тогава, когато предлагате НЕЩО ПО ДОБРО тогава на изборите ! Това не като да смениш общия работник!!! Всички живеем много по добре от преди 10 г. На протестите няма бедни, таса се изказвате от там! Истинските бедни хора са с достойнство и знаят цената на всеки лев, не псуват каруцарски, не обиждат с такива грозни думи, имат повече уважение!!!
  • 118 Страничен наблюдател

    18 4 Отговор
    Московската възпитаничка ще се пусне от жлъч
  • 119 Дидо

    4 12 Отговор

    До коментар #88 от "ХАХАХА":

    Нищо не сме видяли ,постановка в стил ДС Христо заслужава уважение

    Коментиран от #126

  • 120 Бай Пешод

    22 5 Отговор
    Самият факт, че Христо Иванов го хванаха,като шаранче на гола кука, показва че този човек не става да управлява, дори и физиономията му показа това!
  • 121 Кико

    5 1 Отговор
    Виж кой говори!!!
  • 122 Аз конкретната

    5 4 Отговор

    До коментар #31 от "Рая `":

    Много тъп народ -и Захари Стоянов се е нъзмущавал още......
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 001

    16 4 Отговор
    Всички които разединяват народа и ни настройват един срещу друг начело с радев, иванов, манолова, нинова в затвор аза 100000 години!!!!!!
  • 125 Мод

    15 2 Отговор
    На Вълко червенков племенницата,защитава на Бойкикева синът.
    Дали е гледала въобще видеото и езика на тялото?
    Най вероятно просто го защитава по комунистическа линия
  • 126 Мод

    7 1 Отговор

    До коментар #119 от "Дидо":

    Каква постановка?
    Самия бойкикев се оправдава с някакви небивалици,че и си променя версията.Да беше казал че е постановка,по имаше шанс
  • 127 мед сестра

    13 3 Отговор
    много мъдра бабка, но си забравила диазепана,,,, и паперсите от карлуково
  • 128 ГОСТ 1

    18 6 Отговор
    Тази дърта болшевишка вещица дрънка такива глупости,че не ми се коментира нищо казано от нея.Срам и позор и за Лили Маринкова,че я кани да дискутира неща които са ясни,а именно че Хр. Иванов е поредния циркаджия който ще бъде употребен и захвърлен после.
  • 129 този

    7 2 Отговор
    еми бог да те прости скоро дърт комунистически вампир
  • 130 Ооох

    13 3 Отговор
    Тази жена Копринка големи вицове разказва и защо по-точно обществото трябва да пази Христо Иванив??? Ценен кадър ли е??? Просто още един провален министър на правосъдието, това е Христо Иванов.
  • 131 7777

    9 2 Отговор
    копринке няма да доживееш и да се видиш удовлетворена защото няма кой да те удовлетвори
  • 132 Ю Кортес

    10 2 Отговор
    Ако тая червена кукум..ка те защитава,значи си вътре с двата крака.
  • 133 Чочо

    11 3 Отговор
    Много,ама много ценен кадър е на ДС...вместо да отслужи войник,ДС го пращат да учи в Англия.
  • 134 Мартин

    11 3 Отговор
    Съгласен съм, че Христо Иванов трябва да бъде пазен като писано яйце! Все пак именно на него Иво Прокопиев и Сашо Дончев възлагат огромни надежди, за да се докопат отново до власт и да се облагодетелстват! Даже предлагат Маджо и паметник да му направи на Ицето Иванов - толкова е скъп на някои олигарси! И какво се оказва сега, че протестите са, за да се смени Пеевски с Христо Иванов ли? Така ли ще се оправи България?
  • 135 Елена Никодимова

    11 3 Отговор
    Oбиднo e Копринке .Oбиднo e 50 души дa ce oпитaт дa блoкирaт цялaтa държaвa. Oбиднo e 50 души дa нaнacят щeти зa милиoни нa cвoитe cъгрaждaни и бългaрcкaтa икoнoмикa. Oбиднo e cлeд кaтo cмe извoювaли cвoбoдни избoри ,дa ce oткaжeм oт тях и дa прaвим улични прeврaти. Oбиднo e шeпa хoрa ,кoитo нe ca прeдлoжили никaкъв днeвeн рeд зa прoмянa към пo-дoбрo , дa ни нaзидaвaт и дa ми кaзвaт кaк тe ca ce бoрили зa мeн. Нe .блaгoдaря . Ниe ce бoрихмe зa дa бъдeм гocпoдaри нa cъдбaтa cи и нямa дa пoзвoлим някoй друг дa ce бoри зa нeя. Нямa дa пoзвoлим шeпa кoмплeкcaри ,кoитo ca cи пoвярвaли ,чe ca мoрaлнитe cъдници нa oбщecтвoтo дa дeйcтвaт кaтo мутри и дa ce пoдигрaвaт c нaшeтo търпeниe . Нe ни прeдизвиквaйтe. Щoтo дa нe oткaчим и дa нe минeм нa фoрcaж прeз рeхaвитe ви пaлaтки .Търпeниeтo cи имa грaници.
  • 136 Толкова е просто!

    8 4 Отговор
    Ако ББ беше мутра, нямаше сега мутри, олигарси и сикаджии да ръководят протеста и да искат оставката му, та даже и на Гешев? Гешев подгони олигарси и мутри, защо оставка ? Толкова ли са тъпи и приемат всичко което се хвърля в пространството за чиста монета и скачат без да искат дори да чуят и видят другата страна на монетата. Значи толкова лесни за манипулация! Е какво бъдеще с тези хора, които не могат да мислят, и повтарят като развалена плоча оставка та оставка! Ако има свестни, те са употребени, не го ли разбраха! Точно така раздавай Бойко каквото можеш на хората, защото грабливите ако дойдат на власт ще го направят за себе си и пак теб ще обвинят за всичко! И хайде в миналия век на мизерия, страх, купонна система, пак отначало, рестарт!!! Нали за това се борят протестиращите!
  • 137 висок

    10 2 Отговор
    Копринка Червенкова, при Лили Маринкова, обяснено от Андрей Райчев, ..... абе червени зарази, спрете да тровите ефира и главите на младите!
  • 138 Пенсионер

    9 2 Отговор
    Кой какви връзки е имал в младежките години - вярно или не, но е преди 30 години. А някои хора живота им мина в това да се присламчват към накой, а после да го плюят. После при други и така нататък, изкарвайки си прехраната с интриги и мръсотии. Ето това е "бъдещия премиер"Христо Иванов. Той дори се усмихваше самодоволно и селфи си направи с Ламбовски.
  • 139 Чичолина

    3 4 Отговор
    Ще пазим ли Христо или не-не знам.Ще подаде ли Боко оставка или не-не знам.Само знам,че Цецо не е простил и няма да прости,следователно очакват ни много интересни избори.А че няма да се спасим от корупцията,няма-това е факт,за огромно съжаление.
  • 140 Иванов

    6 2 Отговор
    Моля, влезте в положението на другарката Копринка. Тя все още си мисли , че сме пред война, защото генерал Мутафчийски бил с военна униформа, когато беше шеф на НОЩ.
  • 141 Ако

    8 2 Отговор
    Христо Иванов го тъкмят за премиер, то качеството на тези хора е много ниско! Да освобождават кръстовищата, никакъв смисъл от виковете им! 400 дена беше протеста срещу клоуна Орешарски, а Станишев посрещна протестиращите с хитра усмивчица и подигравателното "Здравейте циркаджии". Сега Бойко Борисов показва уважение към тях, а те хвърлят помия върху него! Ами, възпитание и простотия! Не искаме да гледаме тази глупава злоба! Човек трябва да е по смирен, да оценяна това което има, а здравето е безценно! Тази злоба витае във въздуха и всички сме напрегнати и мразещи се един друг, щом сме на различно мнение! Радев ще се запомни с това разединение.
  • 142 ЗАТВОР ЗА МУТРАТА

    2 7 Отговор
    ВСЕКИ ДЕН ОТ ПРОТЕСТА СЕ БРОИ ЗА ЕДНА ГОДИНА ЗАТВОР НА МУТРАТА
  • 143 ИЗМАМНИКА

    9 2 Отговор
    Христо Иванов го тъкмят за ГЛАВЕН ПРОКУРОР А Е РУСКО МЕКЕРЕ
  • 144 Калин

    3 0 Отговор
    Христо Иванов е бита карта, няма бъдеще в политиката, поредният слуга на олигархията!
  • 145 червена коприна

    1 1 Отговор
    Бате Боце няма да подаде оставка,докато няма ново въстание в България. Събуди се, заспало племе!
  • 146 Леле мале

    0 0 Отговор
    Видя се, че не му е чиста работата на Христо Иванов. Поведението му много ясно показа, че има нещо гнило.
  • 147 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Основно чувство което предначертава съдбата ни това е эабравата, другото чувство е детската ни наивност, эатова простихме на Эелю, на Гоце, на Мадридския айдук, на Р. Овч. на СерГей, на оригиналния индоевропеец Костов, на Божков 10та %, на Стефчо маэната усмивка, Румен Пикльото, на крадлата Поптодорова, на ония маэни ко#еленца сподвижниците на царя , които эамениха неиэгодно външния ни дълг, на Пешо Коня, на Болен Сидеров, на патриотарите на недораэумението наречено ирландска пастирка и мистър Бийн, на Цецо Ушавия Шлифер с апартаментите от тъщата, Владко Портфейла, на Пацо Терасата, на Трайковци, на Батко и братко, на Баневци, на Вътковци (Арабаджиев), на Стайковци и всички надолу по веригата! Накрая не съм эабравил и Премиера "Слънце", великият "сроител" еднокнижник, който раэдава пара и маэнинка , но эа съжаление само на отбрани! Къде се скри " Обединителят на нацията иэлеэе, като аслан с вдигнат юмрук а се върна, като ...... пингвин на топло? Докога бре слепи и глухи народе, докога? Единственото решение е 1. Нов намален на половина Парламент 2. Лустрация , от която и комунисти и либерали и националисти и сини и червени и жълти и пембени бягат, като дявол от тамян! 3. Печеливши отрасли(които ги няма вече), комуникации, желеэници и енергетика да се върнат под контрола на държавата, едва тогава ще има пари эа эаплати, пенсии и эдравеопаэване и други социялни дейности! Не эабравяйте , ако ви эвучи много комунистически спомнете си старата Българска пог
  • 148 8843

    2 0 Отговор
    Ха хахахахаха Откъде изникна пък тоя? И той иска министър председател да става, ми нали беше в правителството на Герб,/Христо Иванов назначен за служебен заместник министър-председател по правосъдие, вътрешен ред и сигурност и служебен министър на правосъдието в кабинета на премиера Георги Близнашки. След края на мандата на служебния кабинет, на 8 ноември 2014 г. Иванов е избран от Народното събрание за министър на правосъдието във второто правителство на Бойко Борисов. Стига му толкова. Леле всички искат да са в управлението. Ми тя България е малка държава, ако на ротационен принцип се завъртим по за 4 г. всички ще сме добре.