ФАКТИ.БГ

Росен Миленов пред ФАКТИ: Бойко Борисов е най-големият страхливец

"Гражданската култура означава да осъзнаеш ценностите свобода, да знаеш какво значат по същността си правата ти, че всеки е равен пред закона. Когато българите осъзнаят това, няма да се делим“, каза той

Публикувана: 18 Август, 2020 21:31
208 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 50755
Росен Миленов пред ФАКТИ: Бойко Борисов е най-големият страхливец
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.5 от 334 гласа.

„Трябва да развенчаем една легенда за премиера, че е мутра. Той не е мутра, той е държавна мутра. Истинските мутри отдавна не са сред живите. Останаха хората, които са без позиция, без принципи, без достойнство. Тоест онези, които са страхливи, а най-големият страхливец и послушко е Бойко Борисов“ каза Росен Миленов пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

След въпрос на водещата Росен Миленов уточни, че „мутрите бяха престъпници, но такива, които използваха силовите методи“. „Те бяха използвани от политици и номенклатурчици, за да заграбят активите - без правила, без закони в този мътен Преход. Те представляваха държавата на улицата“, допълни той.

„Борисов там не успя да изпъкне със своите качества, защото той е страхлив, той няма достойнство. Затова днес е посмешище, но беше много послушен и заради това послушание го възнаградиха да влезе в държавната власт, където, криейки се зад държавните институции – зад органите на реда, зад Прокуратура, Съд, зад цялата власт, той влезе в ролята на държавна мутра. В последните десет години откакто е премиер използва цялата държава, за да разбие всяка институция, да убие всяка наченка на демокрация, на върховенство на закона“, каза Миленов в студиото на ФАКТИ.

„Има едно наказателно преследване в Унгария за автокражби. Ролята му там е била да бъде отцепка – да стои накрая на улицата и да казва дали идват органите на реда. Това е публично известно, че е задържан за автокражби в Унгария в началото на 90-те“, каза Миленов. „Той беше обслужващ персонал в СИК – шофьор, носеше кафета на Маджо, Стоил Славов, Бай Миле“.

След напомнянето на Лили Маринкова, че това би могло да е превъплъщение, преструване, Росен Миленов отговори: „Не, той е страхлив човек, изключително страхлив. Показва го сега в момента. Натискът от улицата, от гражданите, които вече презират не само лицето Бойко Борисов, но и неговата философия на управление, той фактически уби всичко, което може да се нарече с думата държава и държавническо“.

Лили Маринкова насочи разговора към убийствата на групировките и зададе въпроса кой ще понесе отговорност за тях. Миленов отговори: „Никой. Отговорността се търси от правозащитните органи – от Прокуратурата и Съда, от органите на МВР, но те са овладени от същите тези нечисти хора. Онези, които използваха тези силоваци, за да приберат мръсните пари, с които овладяха всички държавни институции и сложиха най-големия техен послушко. Силоваците и типичните мутри, които вършеха мръсната работа не са между живите. Останаха хората без мнение, без позиция, без принципи, страхливите хора, които бяха там. Същото важи и за Маджо – той не е ходил да бие, той е изпращал винаги бригади. Участва в една престрелка, в която са го простреляли.

Останаха посмешищата, но те са послушни и служат на мафията, на организираната престъпност. На Борисов всички му бабуваха, за да стигне до върха. Бабуваха му политиците – Георги Първанов, Иван Костов, Царя, даваха му звездички на пагоните, други го подкрепяха в коалиционни кабинети, за да направи това нещо, което хората отхвърлиха през 1990 година – абсолютната власт на партията майка. Сега се намираме в същото състояние. ГЕРБ има абсолютната власт. Той е превзел всички власти – изпълнителна, законодателна и съдебна, и той е царя. Но царя се оказа, че е гол и той трябва да си ходи и не само да си ходи, ами да отиде в затвора. За съжаление, бойкоборисовщината като модел на управление се пренася надолу по веригата във всички министерства, агенции, училища, болници – всички ръководители са този типаж“.

 „Перверзията не е само в политиката, но и при избирателите, защото 30 години правим едно и също. Търсим месии, търсим политици, а се оказва, че това са хората проводници на мръсните пари и на пороци“, каза Миленов.

Лили Маринкова припомни за снимките, които показват благосъстоянието на Румен Николов - Пашата и изследванията за възстановената слава на Младен Михалев, как това говори, че тези хора контролират големи богатства, че това се е случило по времето на Борисов. На въпроса мъртви ли са групировките Миленов отговори: „Не, те се трансформираха. По-лукавите, по-комбинативните, послушковците, които слушаха чичковците от сумрака – наречете ги генерали, ДС-та, номенклатура, тези, в които беше информацията през 1990 и цялата власт, те дирижираха. Те фактически управляваха на ръчно управление тези групировки. Днес най-послушните от тях са икономическия и политическия елит на България“.

„Няма ги като групировка, те се облякоха в нови одежди. Едните влязоха в политиката, другите влязоха в икономиката“, допълни Миленов. „Те са проказа. Сега в момента с Бойко Борисов трябва да си отиде целия политико-олигархичен модел“, каза той.

„Днес Борисов говори за рестарт на системата. На коя система? На тази, която го направи от шофьор премиер на Република България? Вече не е Република България, защото той уби държавата. Този, който потъпка всички власти – ще спомена една думичка: братиньо. Това е от разговора, който излезе между премиера и председателя на Конституционния съд. Конституционния съд е органът, който трябва да брани Конституцията и премиера се обръща към председателя му с „братиньо“. Вече няма институция“, категоричен е Миленов.

На въпроса на Лили Маринкова какъв е механизмът на подбор на хора Миленов отговори: „Избира винаги послушния и по-тъпия от него. Затова в цялата държава в момента, тъй като Борисов реди – той избра главния прокурор, той посочи председателя на Народното събрание, всички министерства, са хора, които са послушни и по-тъпи от него“.

„На улиците са младите, които искат държавата да е на всички българи и не искат простаците, не искат послушковци, не искат посмешищата“, каза Миленов.

Относно проекта за нова Конституция, Миленов каза: „Хората на улицата го приемат като насмешка. Не само на улицата – и онези, които подкрепят протестите, те не са малка част, те са около 60%, но заради работа и т.н. те не могат да дойдат на улицата, те го приемат като подигравка един път въобще с правото, камо ли да говорим за Конституцията и втори път като подигравка с желанията и волята на българския народ. Борисов иска колкото се може чрез процедурни хватки – сроковете, които са заложени за разглеждане на Конституцията, да удължи оставянето си по някакъв начин във властта. Той е политически труп и трябва да носи отговорност, за да се превъзпитат всички останали, които са тръгнали към политиката“.

 „Това е човек, който няма изход и сега се гърчи колкото може, за да си пази кожата“, каза Миленов. На въпроса с какво друго Борисов би могъл да удължи периода си Миленов отговори: „Хората не го искат. Дори да купи политически сили, той не може да купи хората. Не може да купи мнозинството от българския народ… Онези, които не са на държавната трапеза, те го ненавиждат. Ненавиждат го, защото това е най-пошлият образ на съвременната българска политика“.

На въпроса как гледа на слепотата, с която Европа се отнася към протестите в България, за разлика от симпатията, с която се отнася към Беларус Миленов отговори: „Това е лицемерието на демокрацията, защото този човек им служеше“.

„Силовите групировки днес са в обръчите от фирми и в неформалните кръгове във всяко едно министерство – около 20-30 човека, които колят и бесят и налагат бойкоборисовщината“, каза Миленов и допълни, че ако Европа не може да признае, че е подкрепила „един престъпник“, който е държала 10 години на власт.

На въпроса какво ще се случи ако Николай Младенов стане премиер, Миленов отговори: „Хората, които протестират искат да си отиде не само Бойко Борисов, а да си отиде моделът ГЕРБ, който е висшият пилотаж на политическата манипулация, на политическия грабеж, на политическото унижаване, политическото малтретиране на българските граждани“.

„Не може онзи човек, който е убил държавата, който е намачкал българските граждани, който е наложил простотията, той да пледира, че ще постави новото начало“ каза Миленов и допълни: „Хората на улицата са непреклонни и ще продължат докрай. Затова сме 40 дни и нощи – до 4-5 часа, на улицата. В България трябва да се срине целият политически модел, защото гражданинът няма никакво правно средство и възможност да коригира тези извращения върху държавата и върху народа“.

„Всички политици ги слагаме в един кюп и трябва всичките да си заминат с този, на когото бабуваха“, заключи Росен Миленов. „Гражданската култура означава да осъзнаеш ценностите свобода, да знаеш какво значат по същността си правата ти, че всеки е равен пред закона. Когато българите осъзнаят това, ще са всички на площада и няма да се делим“, каза той.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.5 от 334 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор
Лол
2 Отговор
Млад текезесар

Коментиран от #40, #85


Оценка:
-440 +99

Бойко Борисов
3 Отговор
и от какво да ме е страх ? ХЕХЕХЕ

Коментиран от #86


Оценка:
-281 +89

месара
4 Отговор
абе комсомолче , кога завърши , кога от политика почна да разбираш ?

Коментиран от #16, #20, #50, #99, #111


Оценка:
-495 +110

5
Този коментар е премахнат от модератор
6
Този коментар е премахнат от модератор
БойкУ БурисоФ
7 Отговор
ГешеФ е по голям страхливец от мене,аз поне съм бил крадец на коли,рекетьор,бил съм обирджия.Бил съм и все още съм член на сик.Маджо ми е авер,гешеф го е страх една кола да гепи...Той си е просто една бухалка.

Оценка:
-55 +410

8
Този коментар е премахнат от модератор
Лелеееее
9 Отговор
Лелееее, прост, крадлив, корумпиран и страхлив индивид. Това представлява Бойко Бибитков.

Коментиран от #140


Оценка:
-63 +407

Майна
10 Отговор
КЪДЕ Е БОЙКО?

Коментиран от #55


Оценка:
-31 +270

Евала
11 Отговор
Браво момче!

Оценка:
-62 +442

народ
12 Отговор
Прав е човекът!
И е доста смел за разлика от герпавите придворни тролове.

Коментиран от #136


Оценка:
-52 +467

Петър
13 Отговор
Взе ми го от устата, както се казва. Никой да не се отказва. Ако изпуснем нещата и този път, комунизма ще ни се види рай. ОСТАВКА И ЗАТВОР

Оценка:
-41 +406

въпрос
14 Отговор
какъв е този ръб, че да казва кой ще кара влака, я влево

Оценка:
-373 +83

Калъф хвърчилов
15 Отговор
Страх го от теб....да!!!!! Страх го е такива индивиди да не се размножават!!!!!! Хахахахаха

Коментиран от #147


Оценка:
-247 +58

Петър
16 Отговор

До коментар #4 от "месара":


Ти на краденето на коли политика ли му викаш?

Оценка:
-24 +247

неадекватна Тиква
17 Отговор
Страхливец е не само тиквата но и подлогите слуги от гроб .

Оценка:
-43 +300

РОСКА
18 Отговор
МНОГО СИ НЕЖЕН,БЕ.

Оценка:
-130 +48

Ю Кортес
19 Отговор
Всичко добре,ама тези които идват са същите.

Коментиран от #21


Оценка:
-152 +92

Наблюдател
20 Отговор

До коментар #4 от "месара":


А ти бе, герберче, поне до трети клас стигна ли? Защото там учат децата, че изречението започва с главна буква!

Оценка:
-41 +190

Чочо
21 Отговор

До коментар #19 от "Ю Кортес":


Че и по лоши и по лицемерни.

Оценка:
-58 +44

За Станислав От Учиндол
22 Отговор
Приятели!!! Обещал съм ви на следващите избори да вкарам 7 кълвача от квотата на партията на Слави Трифонов за област В.Търново! После ще поискам процент от кражбите от обществените поръчки и от зелената енергия. Ще спонсорират операцията остатъците от групировката ВИС на Васко и Жоро Илиеви чийто васал бе Слави и им пееше чалга на ушенце! Топлата връзка между нас е Миро Пашата който е съдружник на Слави в рекета и наркоразпространението. Напишете в Гугъл - Данчо пръча Миро Пашата . И ще ви излязат всички факти в статията!

Коментиран от #24, #173


Оценка:
-38 +102

23
Този коментар е премахнат от модератор
Мирослав Събев Пашов -Пашата
24 Отговор

До коментар #22 от "За Станислав От Учиндол":


Аз също ще гласувам за Станислав Трифонов от Учиндол (Плевенско)! Много обичам чалгата му и особенно текстовете в песните му като седем -осем и ще си легнала ,седем -осем и ще си паднала"...Харесва ми че обича моите колеги мутрите и особенно Васил и Георги Илиеви и че е хитър и вложил парите си в офшорки в Кипър! Наш почетен член е на нашата мото организация която е с основна дейност като рекет ,наркотици и сводничество! Дори се виждаме тайно и обсъждаме как като вземе властта ще имаме дял от комисионните които ще взема от фирмите ! Наш близък приятел ни е и на шефа Йордан Тонов -Данчо Пръча. Ние всички сме съдени преди но Станислав обеща като вземе властта да ни реабилитира и изчисти свидетелствата за съдимост! Има като нас страхотни татуси и огромна охрана! Така че гласувайте за Станислав Георгиев Трифонов за да просперира България! Ако не България , то поне ние ще сме още по богати и наркотрафика и рекета ни ще се разрастне! Победа за нас а глада за вас!

Коментиран от #174


Оценка:
-46 +86

Щерю
25 Отговор
Като гледам съветниците на рaдев,потомствени агенти и номенклатури плюс мафиоти като оня дето се дегизирса на Хитлер
...много съм песимист,не,ами направо е отврат.

Коментиран от #29, #31


Оценка:
-102 +88

Чочо
26 Отговор
И кое е новото лице,слави чалгата ли,просто е смешно.

Коментиран от #116


Оценка:
-43 +105

Българина
27 Отговор
Не го знам Росен Миленов, НО КОМЕНТАРИТЕ МУ СА УБИЙСТВЕНИ и ТОЧНО в 10-ката.БРАВО. СУПЕР Е.

Коментиран от #125, #137


Оценка:
-48 +207

Споко
28 Отговор
Бойкича ще ти пръсне ауспуха с 200 ! Гаранция !

Оценка:
-94 +32

29
Този коментар е премахнат от модератор
неДеля
30 Отговор
Евала на човека , че не го е страх да казва истината публично!

Коментиран от #141


Оценка:
-34 +193

31
Този коментар е премахнат от модератор
Голем смях
32 Отговор
Ивинете неинформираността ми ...но кой е Росен Миленов.И защо дават трибуна на такива ..откровено тъпи индивиди.Този ли е бъдещето на България.Благодаря..По-добре Бибиткян с шупналия бахур да стане президент,а Слави Трифонов премиер.Тогава ще се смея на лягане и ставане .Направо Голем смях.

Коментиран от #41, #91, #175


Оценка:
-161 +67

бившата мутра
33 Отговор
Убитият Георги Стоев беше го описал много добре какво представлява. Не съм сигурен дори дали това не му помогна да си тръгне рано, рано от този свят. Пророческите думи на Георги Стоев за Васил Божков , или както той го нарича той : "Васко-Зара беше един от най-кадърните доносници на комунистите и след Промените те щяха да му подарят целия хазарт на България"

Оценка:
-10 +108

Росен Миленов има много останали от
34 Отговор
От 90 години "които стоят в Сянка, много застрахователи" от различните силови групировки, едни са банкери, други бизнесмени, хотелиери, охранители, министри! Всички са много богати и продължават да дърпат Конците зад Завесите!! Някой си Отидоха но много останаха, не се заблуждава!!!!!

Оценка:
-1 +116

Какъв масур ще ядете
35 Отговор
Като дойдат комунистите на власт

Коментиран от #63, #176


Оценка:
-73 +60

36
Този коментар е премахнат от модератор
Щерю
37 Отговор
Около Радев освен номенклатури паразити и мафиоти има и държавни изменници

Оценка:
-81 +69

38
Този коментар е премахнат от модератор
39
Този коментар е премахнат от модератор
Не е текезесар
40 Отговор

До коментар #2 от "Лол":


Бившо милиционерче.

Оценка:
-47 +27

41
Този коментар е премахнат от модератор
Фаро
42 Отговор
А герберските тролове са суполиви мушмороци.Наскоро разбрах,че стар приятел троли за герб хей така от скрита злоба,че цял живот си беше мушморок и такъв ще си остане.Имах го за умен човек...Не зноех,че е толкова комплексиран

Оценка:
-32 +79

ТЕБЕ ЩЕ ПИТАТ
43 Отговор
НА БСП И ДПС ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ РЕДЕШЕ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ - ЗАЩО? КОЙ КАЗВА - КОЙ КАКЪВ ДА БЪДЕ? ОЛИГАРСИТЕ, ТИЯ С МНОГОТО ПАРИ. А КОЙ КАЗВА - КОЙ ДА ИМА МНОГО ПАРИ? РЕШЕТНИКОВ, КГБ, ДС, ЦРУ...НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ ТУКА.

Коментиран от #49


Оценка:
-23 +57

Хвала
44 Отговор
Уважаеми г-н ББ, Вие сте нашият идол, нашето верую. Толкова много сте направили за нас простите хора (така е, когато сме еднакви)! Думите са излишни. Пътища, скоростни магистрали (90 км/час), фабрики (за преработка на боклуци), заводи (за малко и Фолксваген), модерни невидими засега самолети, Турски поток (за малко Южен поток), повече от двойно повишение на доходите (вече вземам 650 лв.) и колко още неща! С Вас - завинаги!

Оценка:
-22 +88

Петър
45 Отговор
Значи да разбирам,че окупираните площадите и кръстовищата,вандалщините които правят,че са осъзнали свободата си,и закона не ги засяга!? Странен начин на мислене.Явно,че за вас тези са алтернативата на Борисов и ГЕРП ,добър компромат сте измислили.Интересно какво ще пишете ,ако се даде властта на тези държавни фашизоидни елементи,нищо няма да посмеете от страх,голям страх ще ви друсне повярвайте ми.Наричайте Борисов какъвто си ,щете но за 10 год.той не се подаде на маф-та и на олига-те припомням подкани ги да се про--дат лимз-те и да не съкращават хор- та си това никога няма да му го простят,а Фигу - та се прод-де за 4 год.

Коментиран от #62, #177


Оценка:
-64 +63

Наблюдател
46 Отговор
Тоя навря Боко на кучето в ауспуха! Любопитен съм какво мисли за празноглавия каскет защото в сравнение с него Борисов е.академик!

Оценка:
-30 +92

НЕ Е ЛУД КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА А КОЙТО МУ Я
47 Отговор
МОМЧЕНЦЕТО ШИЕЩО КОПЧЕТА НА МУНДИРИ - ПРЕМИЕР? БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ НЯКЪДЕ?

Оценка:
-7 +60

Другия с коня
48 Отговор
Бойко трябва да отреже главата на Змията захапала България 75 години.Герб,предложете Референдум за Лустрацията Комунистическите Партии,Правоприемните Партии,всички Членували в тях,Отнемане на Звания и Образователни степени,Забрана за участие в Управление и Икономическия живот на Държавата,отнемане на Имущество на БКП и БСП Управлявяли в рамките на75те години,както и Висши Ръководни кадри,Работещи в ДС,агенти на ДС...

Коментиран от #51, #60, #65, #178


Оценка:
-57 +49

49
Този коментар е премахнат от модератор
50
Този коментар е премахнат от модератор
🐷 Боко ТИКВАТА
51 Отговор

До коментар #48 от "Другия с коня":


Ох, и ти си за Карлуково.Грух.🐷

Оценка:
-26 +27

Много точен коментар
52 Отговор
Браво ГОСПОДИН МИЛЕНКОВ , МНОГО ТОЧЕН АНАЛИЗ. Мутрата простак и коалиции отичат директно в канализацията. С герб- гепи е свършено ЗАВИНАГИ.

Оценка:
-38 +76

Гробарят..
53 Отговор
Кой е този тъпак Миленов.А,у лево.

Коментиран от #56


Оценка:
-63 +33

МАНАФА
54 Отговор

До коментар #50 от "аз съм":


И моя, и моя, и моя.....хахахаха.

Оценка:
-4 +4

55
Този коментар е премахнат от модератор
56
Този коментар е премахнат от модератор
57
Този коментар е премахнат от модератор
Не си губи времето в приказки!
58 Отговор
Иди му хвърли един "търкал" на тоя страхливец!...Аман от хюмнета!

Оценка:
-20 +16

да ама не
59 Отговор
А ТИ НЕ СИ ГЛУПАК - ТИ СИ ГОЛЯМ ГЛУПАК! Прочете ли си повторно мъдрото си изложение - може би щеше да го пратиш в кошчето, ако имаше логична мисъл, а не политическо подлизурстване - да те забележат май?

Коментиран от #180


Оценка:
-14 +21

аз съм
60 Отговор

До коментар #48 от "Другия с коня":


Ти ми Чупи очилата ! Значи трябва да отреже първо собствената си ТИКВА !

Коментиран от #76


Оценка:
-10 +26

НЕ Е ЛУД КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА А КОЙТО МУ Я
61 Отговор
НЯМА МОДЕЛ ГЕРБ. ИМА МОДЕЛ ОТ 30 ГОДИНИ С НОВАТА ЗА ТОГАВА КОНСТИТУЦИЯ. ТАМ СА ЗАЛЕГНАЛИ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА. КОЙ КРАЛ, КРАЛ ДА ИМА НЯКОЙ /С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ/ ДА Е ПЛАТИЛ? ЗА ТОВА НЕ ИСКАТ НОВА КОНСТИТУЦИЯ И СМЯНА НА ПРАВИЛАТА, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕ.

Оценка:
-15 +26

Влад Цепеш
62 Отговор

До коментар #45 от "Петър":


Клизма и в леглото.

Оценка:
-3 +7

Мъдьо
63 Отговор

До коментар #35 от "Какъв масур ще ядете":


За тебе,. най- големия

Оценка:
-7 +10

айде ся
64 Отговор
Европата ви виновна,а не милион „прости”(цитрам Бойко Борисов) българи гласуващи десет години за ГЕРБ и на парламентарн,и на местни избори.Как Европата може да се намеси(пак чакаме некой друг да ни освободи),и ако се намеси ще крякнат другите,че се меси във независимостта ни.130 години тоя народ не може да разбере кво е отговорност да си независим.Затуй постоянно сме зависими от некой друг,но не и от себе си!

Коментиран от #68


Оценка:
-13 +58

Бен Газара
65 Отговор

До коментар #48 от "Другия с коня":


Кобилкин, изтърка се. Нямаш ли достойнство бе, човек?

Оценка:
-4 +23

Голем смях
66 Отговор
Протестите започнаха когато подгониха Божков ,Бобокови,влязоха в президенството и подгониха дружките им-съветници на президента и най-вече ,когато се разбра че ..Турецкия паток през маленкая Болгария ..няма да стане.Руската агентура активира президеннта с Грипените и зелените чорапи и хвърли дребни рубли на лузърите от отровното трио.Все пак ..къде сте видяли арменец да работи без пари.То не че се е изгърбил от работа де.Да сте го видели да спи на паветата..Няма да го видите.

Оценка:
-36 +53

ТЕБ ЩЕ ПИТАТ
67 Отговор
ТЕХНОЛОГИЧНИЯ БУМ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ПРОМЕНИ /4 ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА, РОБОТИ, ГОЛЯМА БЕЗРАБОТИЦА/, КОИТО ОЩЕ СЕГА ДА ВЗЕМЕМ В ПРЕДВИД. НО КАКТО ВИНАГИ ЩЕ СИ КАРАМЕ ПО СТАРОМУ И ЩЕ ПЛАЧЕМ, ЧЕ СМЕ НАЙ БЕДНИ! ЩЕ СИ СТРОИМ ЦОЦИАЛИЗМА С РАЗНИ ФАТМАЦИ, БОЖКОВЦИ И КУРНЕЛИИ.

Коментиран от #70


Оценка:
-25 +40

Делян
68 Отговор

До коментар #64 от "айде ся":


А ти, от кого си зависим?

Оценка:
-4 +5

Любен
69 Отговор
Още един от градската десница,бутиковото партия на Костов Да България психдесни изскочи те от далече се познаватогладняли пс--та за кокала

Оценка:
-22 +21

70
Този коментар е премахнат от модератор
Кондьо
71 Отговор
Руснаците ни виновни, че сме"прости". Герберастка логика?!

Оценка:
-10 +45

МАНАФА
72 Отговор
Тоя БУКВАЛНО РАЗБИ ТИКВАТА...НАС--РА ГО....хахаха.

Оценка:
-18 +46

Зайко Байко многознайко
73 Отговор
Основно чувство което предначертава съдбата ни това е эабравата, другото чувство е детската ни наивност, эатова простихме на Эелю, на Гоце, на Мадридския айдук, на Р. Овч. на СерГей, на оригиналния индоевропеец Костов, на Божков 10та %, на Стефчо маэната усмивка, Румен Пикльото, на крадлата Поптодорова, на ония маэни ко#еленца сподвижниците на царя , които эамениха неиэгодно външния ни дълг, на Пешо Коня, на Болен Сидеров, на патриотарите на недораэумението наречено ирландска пастирка и мистър Бийн, на Цецо Ушавия Шлифер с апартаментите от тъщата, Владко Портфейла, на Пацо Терасата, на Трайковци, на Батко и братко, на Баневци, на Вътковци (Арабаджиев), на Стайковци и всички надолу по веригата! Накрая не съм эабравил и Премиера "Слънце", великият "сроител" еднокнижник, който раэдава пара и маэнинка , но эа съжаление само на отбрани! Къде се скри " Обединителят на нацията иэлеэе, като аслан с вдигнат юмрук а се върна, като ...... пингвин на топло? Докога бре слепи и глухи народе, докога? Единственото решение е 1. Нов намален на половина Парламент 2. Лустрация , от която и комунисти и либерали и националисти и сини и червени и жълти и пембени бягат, като дявол от тамян! 3. Печеливши отрасли(които ги няма вече), комуникации, желеэници и енергетика да се върнат под контрола на държавата, едва тогава ще има пари эа эаплати, пенсии и эдравеопаэване и други социялни дейности! Не эабравяйте , ако ви эвучи много комунистически спомнете си старата Българска пог

Коментиран от #75


Оценка:
-6 +52

74
Този коментар е премахнат от модератор
ЗА 10 ГОДИНИ ТОЛКОВА
75 Отговор

До коментар #73 от "Зайко Байко многознайко":


НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С КОНСТАТАЦИИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ УПРАВНИЦИ. НО ДА ВИДИМ И НАПРАВЕНОТО! ГАЗА ПОЕВТИНЯ С 3 ПЪТИ, ОТКАЧИ ПОСРЕДНИЦИТЕ, НИВОМЕРИ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ, ДДС ОТ ЦИГАРИ И АЛКОХОЛ, ПРИХОДИ ОТ МИТНИЦИТЕ И НАП С МИЛИАРДИ, НОВИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ,УЧИЛИЩА,СПОРТНИ ЗАЛИ И ПЛОЩАДКИ, МЕТРО, ДУНАВ МОСТ, ОКОЛОВРЪСТНИ, МАГИСТРАЛИ,НОВИ АВТОБУСИ, ПОЖАРНИ, ТРАМВАИ И ТРОЛЕИ, ТРИКРАТНО ПО ВИСОКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ...

Коментиран от #78, #80


Оценка:
-31 +31

Другия с коня
76 Отговор

До коментар #60 от "аз съм":


Нали милее за Народа или България -трябва да го направи...Велики събрания и Конституции пак направени от ДС...ЛУСТрАЦИЯ...Тази червена цървулковска Измет пак ще ви Изиграят Хора....ЛУСТРАЦИЯ....

Оценка:
-8 +28

ГРАД КОЗЛОДУЙ
77 Отговор
БОЙКО БОРИСОВщото е страхливец е някой го държи с нещо а го па зи държавна сигурност герб са престъпници 30 години вече върви разграбването и унищожаването на БЪЛГАРИЯ мутрите ги създадоха кръгове от бившата бкп днешната бсп това са ДЖУРОВ ЛУКАНОВ ДЪРЖАВНАА СИГУРНОСТ ЛЮБЕН ГОЦЕВ а ИВАН КОСТОВ приватизира БЪЛГАРИЯ за 1 лев няма заводи няма икономика има безработица корупция глад

Оценка:
-20 +34

Лудницата Карлуково
78 Отговор

До коментар #75 от "ЗА 10 ГОДИНИ ТОЛКОВА":


Пий си хаповете, или просто се върни.Съвсем си изперкал.

Оценка:
-8 +19

ЗА 10 ГОДИНИ ТОЛКОВА
79 Отговор
ЗАВОД ЗА БОКЛУК, ГАЗОВ ХЪБ, ПО 1000 ЛВ. НА МАЙКИТЕ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ, ПО 1500 НА УЧИТЕЛИТЕ, СПРЯ ЕМИГРАНТИТЕ, СПРЯ ГРИПЕН, ЗА КОЕТО УРКО НЯМА ДА МУ ПРОСТИ, КУПИ Ф16 И ПУСНА ТУРСКИ ПОТОК ПРЕЗ БГ, УРЕДИ 60 МИЛИАРДА ОТ ЕС, СТИГА ДА НЕ НИ ГИ СПРАТ, КОНЦЕСИЯ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ, ДОБРА ВЪНШНА ПОЛИТИКА И ДР.

Коментиран от #82


Оценка:
-35 +33

Де Факто
80 Отговор

До коментар #75 от "ЗА 10 ГОДИНИ ТОЛКОВА":


Трамваи №22 са на 60 години.Стари зелени трамваи изхвърлени от Швейцария и подарени на фанДУПКОВА.В пожарната на "Раковски" и "Искър" ЗИЛ-ове на 50 години.Изтърбушени линейки.Валя Ахчиева хвана цял танкер с контрабанден дизел, и я изхвърлиха от ТВ.Контрабанди на митниците за стотици милиони.Гледай "Осемте джуджета" и "Сенките на София".Корупция по всички етажи на властта.За пръв път в историята на България ТИКВАТА хвърля сълзотворен газ срещу протестиращи.Повече от €1 милион крадени от народа пари в чекмеджето....и още, и още, и още.

Коментиран от #84


Оценка:
-19 +43

историка
81 Отговор
За Унгария , че е бил арестуван го казах отдавна, да допълня, че там с пашата са биели и грабили други ченчаджии и измамници понапълнили джобовете си, по слабите разбирасе, освен другите далавери ........

Оценка:
-12 +38

82
Този коментар е премахнат от модератор
78 Лудницата Карлуково
83 Отговор
МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ПРЕЗ - 2010 ГОДИНА 240 ЛВ. МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ -136 ЛВ.

Коментиран от #90, #93


Оценка:
-13 +22

ГРАД КОЗЛОДУЙ
84 Отговор

До коментар #80 от "Де Факто":


точно така си е прав си тия герб искат да ни смачкат и довършат унищожът

Оценка:
-14 +26

85
Този коментар е премахнат от модератор
86
Този коментар е премахнат от модератор
ЧАКАЙ ДА СМЕТНА
87 Отговор
ДАЛИ ЕДНО ШКАФЧЕ МОЖЕ ДА ХВАНЕ ТОЛКОВА ПАЧКИ КОЛКОТО СТРУВА ТРАНСИМПЕКС И ИЗДРЪЖКАТА НА РАФАЕЛ В САЩ, ДВА АПАРТАМЕНТА И СГРАДАТА НА ТЕКСИМ?

Коментиран от #89


Оценка:
-27 +25

Шшшшшшшш
88 Отговор
Севдалинке, не се справяте, че има глоби, умната.

Оценка:
-4 +22

Севдокия
89 Отговор

До коментар #87 от "ЧАКАЙ ДА СМЕТНА":


Я пак сметни, нещо обърка сметките относно шкафчето, кой ти каза да признаваш за пачки и шкафчета, а?

Коментиран от #94


Оценка:
-8 +26

Лудницата Карлуково
90 Отговор

До коментар #83 от "78 Лудницата Карлуково":


А какви бяха данъците, бе френд? Сега: винетка 97лв. "синя зона", ДДС на нотариуси, ЧСИ, адвокати, цигари 6 лв., билет за гр. транспорт 1,60 + ток, вода, парно, на БЕЗУМНИ ЦЕНИ. Здравеопазване: При пенсия от 250лв. смяна на става 5000лв. Инжекция в "Пирогов" 12 лв., смяна на превръзка 20 лв. !!! Смятай ако можеш, бе ГЕРБав.

Оценка:
-9 +51

Емил
91 Отговор

До коментар #32 от "Голем смях":


Ти си срам и позор за човешкия род!

Оценка:
-6 +10

Електра
92 Отговор
Тая плюнка няма ли очи да види, че под хилавия и крадлив юмрук на Кауня, и Импексовите Костинбродски корвети, в Българя пълзи монархо болшевишки фашизъм...

Оценка:
-29 +21

93
Този коментар е премахнат от модератор
ДА БЕ
94 Отговор

До коментар #89 от "Севдокия":


ХУБАВО, ЧЕ МЕ ПОДСЕТИ, ЗАБРАВИХ ХОТЕЛА В ХАЛКИДИКИ. ТОЙ КОЛКО ПАЧКИ СТРУВА?

Оценка:
-7 +32

95
Този коментар е премахнат от модератор
НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ОТДАВНА
96 Отговор

До коментар #93 от "Де Факто":


А С ТРИ ДОЛАРА ПЕНСИЯ, ШЕСТ ДОЛАРА ЗАПЛАТА ПРИ ВИДЕНОВ - БСП КАК СЕ ЖИВЕЕШЕ? ЯВНО ТОГАВА СИ ХОДИЛ ПРАВ ПОД МАСАТА.

Оценка:
-21 +33

chi
97 Отговор
Много добре формулирано! Браво момче!

Оценка:
-13 +26

ОЩЕ СЕ ЧУДЯ
98 Отговор
КАКВО ПО НОРМАЛНО ПЪРВИЯ В ДЪРЖАВАТА ДА ИМА ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ С ПАРИ ? А КАК ЕДНА СЕЛЯНКА ОТ КРУШОВЕЦ, ДОШЛА НА КВАРТИРА В СОФЕТО С ДВА БУРКАНА ЛЮТЕНИЦА ОТ СЕЛО УСПЯ ДА ПРИВАТИЗИРА ТРАНСИМПЕКС ЗА МИЛИОНИ ДОЛАРИ?

Оценка:
-23 +33

Комсомолче
99 Отговор

До коментар #4 от "месара":


Ти от Borisovjugend ли си, че като гледам все още не си завършил!

Оценка:
-8 +15

ГРАД КОЗЛОДУЙ
100 Отговор
герб хунта мафия БОРИСОВ съд затвор оставка

Оценка:
-17 +28

Да се обединим
101 Отговор
Не ни трябват партии.Трябва до се пребориме да може да гласуваме за безпартийни образовани хора с необходимите знания и опит без да са членове на партии. Видяхме какво стана като ни сложиха жената с ТРИ ДЕ Корнелия Нинова Дебила Дърта Дебилна провинциалистка за която българския народ плати образование в САЩ 250 000 долара а тя излъга че сина и и получил стипендия. И Корнела е откраднала 10 милиона с които си и купила Нотел в Гърция. Списъкът е дълъг. Която партия е на власт краде. Не ни трябват неграмотни партийни управници а млади безпартийни образовани с опит реководители. Долу на Партиите искаме безпартийно управление. Не ни трябва ГЕРБ, БКП, СДС Доган Слави Цветан и проскубаната руса Нимфоманка от Кюстендилските села Мая Манолова. Не ни трябва един наивник на средна възраст от Хасковските села Другаря Радев който е научил само да казва “Слушам” Искаме безпартийно правителство и Прокурор без ПАРТИИ.

Оценка:
-8 +22

ИТО
102 Отговор
СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ТЪРСИТЕ БОЙКО И ЩЕ ТРАЕТЕ БЕЗ ДА ГЪКНЕТЕ.

Оценка:
-33 +25

Krali Marko
103 Отговор
Новото поколение в лицето на Росен е верен път. ОСТАВКА за тая тиква която ни краде и лъже повече от 10г. Оставка и съд.

Оценка:
-23 +29

104
Този коментар е премахнат от модератор
Безпартиен
105 Отговор
Искаме безпартийно правителство или отворете досиетата на партийното правителство.

Оценка:
-4 +21

Безпартиен
106 Отговор
Искаме безпартийно правителство или отворете досиетата на партийното правителство.

Оценка:
-4 +16

Реалист
107 Отговор
За четири години, Бойко направи повече пътища, отколкото комундетата за един век.
Бойко направи газопроводите и намали цената на газта наполовина...
Изплати ви кражбата на КТБ,
Оправи дивотията с Белене.

Бойко се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше.
Бойко се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния.

Бойко откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички.

Бойко спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир,
като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите!

Бойко с веща дипломация не допусна емигрантския натиск !

Бойко помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС !

НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА
нито офшорка
.............
Бойко ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА
И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС

Бойко ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната !
НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО
.............
Бойко РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ
преглъщаше обиди, клевети и интриги
скалъпени от
ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ

за това правите ПУЧове
космосът ви пречи, че сте тъпи
злобни
интриганти
комундета
продали се на вражеска
дивашка
изолирана
територия... дори не казвам страна или държава

Коментиран от #112


Оценка:
-40 +34

108
Този коментар е премахнат от модератор
Жан
109 Отговор
96--97. Колко беше пенсията ,колко заплатата и колко долара и кои беше на Влас другари червено тиквеници спомняте ли си или вие помните като маймуните .Каква е гаранцията че няма да докарате държавата до същото дередже.

Оценка:
-25 +26

Ходи си мутро
110 Отговор
Аз това го разправям от 10 години! Всички ме гледаха като изоглавен... Е, май съм бил прав!

Оценка:
-5 +21

сектант
111 Отговор

До коментар #4 от "месара":


жал ми е, че нямаш мозък взет ти е от системата. ако беше слушал поне отделил малко от времето си да чуеш това интервю, щеше много неща да видиш и да хвърлиш в кофата тия 50 лева дето са ти ги дали

Оценка:
-9 +21

Ходи си мутро
112 Отговор

До коментар #107 от "Реалист":


Пий си хапчетата редовно, момче.
Колко километра магистрали, казваш, построи? Че не видях.
Какви артефакти открил, че не сме разбрали? Чинията на Ной? Открия преди много години проф. Петко Димитров от Варна и дори я показа на Тиквоча, а той му се изсмя - "С т'ва ли ше прЕвличаме чужденците? Намерете нещо по-грандиозно, като гърците например!"
За инвестициите не разбрах, колко били? И дали са привлечени или безвъзвратно изгубени?
Комунисти? Колко? В ГЕРБ? Така е, имаш право - много са:)
Радвай му се колкото си искаш, целувай му портрета всяка сутрин:) Българите - особено младите и разумните не искат да живеят в такава държава повече и силно се надявам да проявят гражданската си доблест докрай!

Оценка:
-20 +28

113
Този коментар е премахнат от модератор
114
Този коментар е премахнат от модератор
Ciganin
115 Отговор
Шиши има снимка на Дългия, на която Жоро си е направил линия на главата му. Внимавайте за кой гласувате.

Оценка:
-3 +16

Бай Ония
116 Отговор

До коментар #26 от "Чочо":


Той Боко е най голямото лице сопола си да хвърля по-добре ще изглежда

Коментиран от #187


Оценка:
-15 +6

Ха ха ха ха ха
117 Отговор

До коментар #114 от "Шиша":


Ако службите не знаят кой на кого, кой тогава знае? Баба Гицка от село Долно нанагорнище ли? Що се отнася за хората, които не протестират, той ясно каза, кои са. Какво неясно има? А калинке? Разпозна ли се измежду послушковците без достойнство, живеещ на чужд гръб?

Оценка:
-3 +13

Да да
118 Отговор
1 ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА . 2 НЕ ЗАВИСИМА ПРОКУРАТУРА. 3 СВОБОДНА КОНКУРЕНЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ ( ОТ ГЛАВНИЯТ АРХИТЕКТ ДО ПОРТИЕРЪТ И ЧИСТАЧКАТА ) 4 БУДНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ( НЕ ПРИМИРИМО КЪМ ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА И КОРУПЦИЯТА, ОТ МИНИСТЪРА ДО ДИРЕКТОРКАТА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА ) 5 ПОМАГАНЕ НА МАЛКИЯТ И СРЕДЕН БИЗНЕС 6 ИНВЕСТИЦИЙ В ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА.

Оценка:
-1 +17

Чук и Гек
119 Отговор
Добро утро, будни граждани! Кого трябва да оплюем днес?

Оценка:
-5 +16

Историк
120 Отговор
Млад социалист /комунист/ Че е платен платен е, но откъде" От ДУбай, Белград, Позитано или от близки бизнесмени на президентството

Оценка:
-25 +16

121
Този коментар е премахнат от модератор
psf
122 Отговор
Маринкова, не ни предлагай семе от зелена тиква, защото не ти прилича на репутето ти!

Коментиран от #129


Оценка:
-19 +16

обесен чрез разстрел
123 Отговор
Тиквата е КАРИКАТУРА на алековия БАЙ ГАНьо ! Но докато бай Ганьо е симпатичен и носи усмивки , то Борисов носи само отврат , лицемерие и простащина !

Оценка:
-16 +20

Део
124 Отговор
Като чета коментарите Бойко пак печели изборите доста жалко

Оценка:
-20 +15

125
Този коментар е премахнат от модератор
Ba7_Rambo
126 Отговор
Аз не мога да разбера как се допуска подобни утайки да обиждат публично човек, който е на един от най-високите постове в държавата?! Това ако е в Русия или Фащ, този червей на момента ще получи, каквото търси... Но тук сме големи демократи и разбираме всичко погрешно...

Оценка:
-21 +15

НЕ МОЖЕ
127 Отговор
„Нe мoжe oнзи БОКЛУК , кoйтo e убил държaвaтa, кoйтo e нaмaчкaл бългaрcкитe грaждaни, кoйтo e нaлoжил прocтoтиятa, тoй дa плeдирa, чe щe пocтaви нoвoтo нaчaлo

Оценка:
-7 +20

Е дин
128 Отговор
Този Росен ми изглежда някак нежен. Пък и разбира от смели мъже.

Оценка:
-10 +15

Абе
129 Отговор

До коментар #122 от "psf":


Баш си й прилича на тая подлога на ДС.

Оценка:
-5 +7

Анонимен
130 Отговор
Бойко Борисов може да е всякакъв, но какви са тези които разкарват ковчези и черни чували пред внучетата му?

Оценка:
-15 +17

Shponka
131 Отговор
Автора на тази статия, явно страда от остър дефицит на здрав разум, защото според него, тия които всячески се стремят да зобиколят явяването си на избори, за да получат властта от народа, не са страхливци, а този, който не се страхува да направи това е страхливец.
Невръстен кандидате за слава, "гласа народен е глас божий" и е кощунство да бъде пренебрегван!

Коментиран от #133


Оценка:
-15 +11

Е дин
132 Отговор
Този истински мъж ме заплени, но забравих да питам той с какво се занимава, какво работи, както се казва уот хи дас фор ливинг, че не съм чувал за него, а сигурно е известен и е допринесъл много за обществото ни.

Коментиран от #206


Оценка:
-10 +14

133
Този коментар е премахнат от модератор
Ха ха ха ха ха
134 Отговор

До коментар #133 от "Бай Ху":


Каква статия, каква пропаганда те гони теб бе човече:))) Интервю: въпрос и отговор.

Оценка:
-5 +11

гост
135 Отговор
ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП - много точно!!!
Това е човек без морал и скрупули, който тъпче и нагрубява околните и се храни от това. Той си намери майстора - народа, който не заслужава такъв премиер. Как изобщо се стигна дотук?! Срам ме е от лицето Б.Б.

Оценка:
-8 +18

136
Този коментар е премахнат от модератор
137
Този коментар е премахнат от модератор
Грую
138 Отговор
Според мен засега е най-дълго заемалият длъжността премиер министър, а пък за страх, че от какво да го е страх? Някой политик досега да е влязъл в затвора за политическата си дейност, освен Цветелин Кънчев? Никой! Всички поеха отговорност и оттегляйки се или на по-престижна позиция или в луксозните си офиси с натрупаните връзки да броят пачките , заработени от дивидентите от българската политика!

Оценка:
-5 +15

7887ГЛАС НАРОДЕН
139 Отговор
РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА А ЗАЩО УЛИЧНИТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ СЪЗДАВАЩИ ХАОС И БЕЗРЕДИЕ НЕ ГО СПАЗВАТ ИЛИ ДА ДОЙДАТ МИЛИЦИОНЕРИТЕ НА ПУТИН ЗА ДА ВЪВЕДАТ РЕД ЗАЩОТО БОЙКО ИСКА ДА СМЕ КАТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ НО НАШИЯ МАТЕРИАЛ НЕ Е ТАКЪВ ПРАВ Е ТОЙ 60%ОТ ХОРАТА СА ПРОТИВ ХАОСА А 70% СА ПРОТИВ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ТОВА Е ДУМАТА НА СУВЕРЕГА

Оценка:
-11 +11

140
Този коментар е премахнат от модератор
Лазар
141 Отговор

До коментар #30 от "неДеля":


Коя истина.Истина е че младият комунист както баща си мисли че каквото мисли той това мисли народът. А всички социологически агенции са собственост на ГЕРБ и затова дават най голям процент на ГЕРБ. Та за този Миленов както казваше простолюдието. Хубав човек , ама комунист

Оценка:
-9 +7

142
Този коментар е премахнат от модератор
143
Този коментар е премахнат от модератор
Е дин
144 Отговор
Защо триете, не е ли истина, че Лили Маринкова е ахент на ДС?

Оценка:
-4 +13

Бай Ху (By Who)
145 Отговор
Абе къде го намерихте тоя исклесък да го интервюирате

Оценка:
-9 +15

Краси
146 Отговор
ББ пак ще спечели изборите напук на платените жалки журналистчета! Защото кой ще гласува Бабикян, ЧалгараСлави, сестра Галева, за крадНинова или за папагала_президент Ара, или за кървавия Ел Чапо киещ се в Дубай?!

Оценка:
-8 +15

147
Този коментар е премахнат от модератор
Антикомунист
148 Отговор
Червена СМРАД

Оценка:
-5 +13

Антикомунист
149 Отговор
Много ще ми бъдат интересни всички плюещи в момента и говорещи от името на народа , когато Борисов пак спечели на следващите избори.

Коментиран от #151


Оценка:
-7 +14

Бунтата
150 Отговор
Авсолютни смешници!!!!
Младите хора са бъдещето на всяка нация,народ и държава!!!
Вие като сте по-учени що не излезете и да кажете какво не ви харесва!!!
Или ви харесва партията водач начело с Винету да ви клати и вие да си трайкаше,защото са на власт
Смешници!!!

Оценка:
-11 +6

Бунтата
151 Отговор

До коментар #149 от "Антикомунист":


Ще спечели на кукуво лято.

Оценка:
-11 +4

ДОКО
152 Отговор
ГРЕШКА...ГЕНЕРАЛА БОКО Е ВЕЛИК..ПОЧТИ ТОЛКОВА КОЛКОТО ВЕЛИКОТО НАПОЛЕОН БОНАПАРТ..АМЧЕ ГЕНЕРАЛА БОКО УСВОИ/ПРИСВОИ/ТОЛКОВА КИНТИ ОТ ЕВРОПА ЧЕ НАПОЛЕОН СТАЛИН И ХИТЛЕР СИГУРНО ЩЕ СЕ ЗАСРАМЯТ..БОКО Е ВЕЛИК ГЕНЕРАЛ И БАНКЕР ОТ НАЙ НОВАТА НИ ИСТОРИЯ ПОБЕДИЛ МАФИЯТА КАТО И ГЕПИЛ ПАРАТА ..ВЕЛИК АМА МНОГО ВЕЛИК..

Оценка:
-10 +4

153
Този коментар е премахнат от модератор
любопитен
154 Отговор
Това , младо момченце с евтино ризленце , ни обяснява - що е то МУТРА . Сам си противоречи с думите - той не е мутра , той е държавна мутра . Весело момченце , с пуберитетско образование .

Оценка:
-5 +15

155
Този коментар е премахнат от модератор
BMW5
156 Отговор
Как да се направим на смел играч и в същото време тихо да изчеткаме ББ - ами като обясним, защо той не бил мутра. Да изброявам ли на смелия Росен колко живи мутри останаха след избитите? Много ясно, че едните поръчват убийствата на другите и накрая все някой е жив. Освен ако не смята, че Робин Худ е обикалял да ги стреля.

Оценка:
-7 +3

Антикомунист
157 Отговор
Първо се научи да си бършеш сопола и после давай акъл.

Оценка:
-4 +12

Експерт!
158 Отговор
Е такива хора са нужни на народа!!....Роско ,само после да не си промениш мирогледа!.....Ей човек,мн.са ни лъгали, разбери,....нищо лично човек!...А съдбата на премиера отива ,към съдбата наЧеушевско!....Как беше,"ще изчакаме,ще видим!"..… думи на някогашен диктатор!

Оценка:
-9 +7

Феминист
159 Отговор
Мутри вън! И Мутрите отидоха на блокадите да бият жени и деца!Преди Мутрите не биеха жени, да не ги смениха с Джендъри?

Оценка:
-3 +13

ЪРП
160 Отговор
АЗ СЕ ЧУДЯ, ТЕЗИ БУНТАРИ МОТОРИСТИТЕ-РОКЕРИ КЪДЕ СА?????
КЪДЕ СА , ЧЕ ОЩЕ НЕ СА ЗАЩИТИТИЛ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОЙТО ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ТАЗИ ТОТАЛНО ПРЕСТЪПНА СГАН ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ!?!????????????
КЪДЕ СТЕ БЪЛГАРСКИ РОКЕРИ?????.........НЯМА ЛИ ДА ЗАЩИТИТЕ РОДИНАТА СИ??????????????????????

Коментиран от #171


Оценка:
-11 +11

ЪРП
161 Отговор
ГЕРБЕРАСОПИТЕКА/ЦИТЕ - ЕДНА НАГЛА И ПРЕСТЪПНА СГАН , ДЕРИБЕЙСТВАЩА И ГРАБЕЩА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!
ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ ПОД НЯКАКВА ФОРМА, ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СГАН, УЗУРПИРАЛА ДЪРЖАВАТА ПЛЮЕ ВЪРХУ СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ, СОБСТВЕНОТО СИ СЕМЕЙСТВО И ПЛЮЕ ВЪРХУ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДАНО ИМАТ МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО СИВО ВЕЩЕСТВО ,ТЕЗИ ХОРА ДА ГО ОСЪЗНАЯТ ТОВА!!!???

Оценка:
-6 +10

Много тролове
162 Отговор
Иронията тук е ние всички плащаме косвено за тези тролове, които пишат негативни и обидни коментари за всеки, който се опита да каже истината на глас! Хей нещастни неможачи намерете си нормална работа, а не да тролите в нета!

Оценка:
-2 +12

ЯСНОВИДЕЦ
163 Отговор
РОСЕНЕ, не коментирай неща които не са за теб. ЯСНО?

Оценка:
-13 +7

164
Този коментар е премахнат от модератор
Протестър
165 Отговор
А на теб, ако ти разровят биографията дали няма да изскочи нещо червено и номенклатурно!

Оценка:
-4 +6

Гестапото
166 Отговор
Ти лай_нар ли си тъпа_нар ли си, а може би си лизач на тъ_пия фатмак

Оценка:
-4 +3

Анонимен
167 Отговор
И адвокатчето ли у лево, че те нарече ПАТАЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ.. Е Бойко!????

Оценка:
-3 +4

Анонимен
168 Отговор
Патологичен... 167...пишеш правилно, излиза грешно, що така, ма, миме

Оценка:
-2 +2

Наблюдател
169 Отговор
Независимо какъв е Р. Миленов горното е доста подробна дисекция на системата ,"бат ви" Бойко и ситуацията .

Оценка:
-2 +11

170
Този коментар е премахнат от модератор
BMW5
171 Отговор

До коментар #160 от "ЪРП":


На някакви смешници ли разчиташ? Бунтари... айде не се излагай да се респектираш от подобни позьори.

Оценка:
-2 +4

Byg
172 Отговор
Тоз охлюв пък откъде изпълзя и взе да ръси мозък горкия. Аз мисля България като една правова , демократична и изповядваща европейските ценности държава , парламентарна държава , имаме законно избрано правителство , имаме март 2021 редовни парламентарни избори , имаме социолози много от които червени , посочват че ГЕРБ отново е първа политическа сила , няма кебапчета , няма натиск няма диктатура , допитвания направени в цяла България от безброй агенцийки по телефон , лично , и анонимно които едва ли включват братята роми. Имаме и 0,42% които са недоволни или платени или се натискат за парламента или пък са бегълци от закона , откъде накъде те ще са мярката за това кое е правилно и кое не. Никакви оставки , нито на ГЕРБ , нито на ГЕШЕВ , фигуранти , чалгари , пчелички , мишоци натискащи се за власт не трябва да се докопат до кормилото , тогава вече ще обърнат колата тия некадърници

Коментиран от #183, #188


Оценка:
-7 +7

Рибата
173 Отговор

До коментар #22 от "За Станислав От Учиндол":


още в океана ти ни обесняваш как ще я ядеш . Никой не те пита как ще я ядеш. Придържай се към темата моля, дай рецепта за рибаГЕРБ как да си я приготвим 🤫 БЛАГОДАРЯ

Оценка:
-4 +1

Още
174 Отговор

До коментар #24 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":


един мечтател . Дай акъл как да си приготвим рибаГЕРБ . Другите риби са в океана ,нека се хванат първо и тогава ще мислим рецептата 🤔👍

Оценка:
-3 +1

БРАВО
175 Отговор

До коментар #32 от "Голем смях":


абе нашия ти си роден КРИТИК откъде се пръкна. Звучиш ми като природно недоразумение и като троскот в поляната 🤫

Оценка:
-5 +2

Опа
176 Отговор

До коментар #35 от "Какъв масур ще ядете":


това че подкрепяш комунистите си е твой проблем . УСПЕХ 🤔👏👍🤫

Оценка:
-7 +2

От къде имаш
177 Отговор

До коментар #45 от "Петър":


такава информация за Борисов . За първи път я чувам . Може би защото не гледам национални телевизии .👏👍🤔🤭 Благодарение на хора като теб вече съм информиран .БЛАГОДАРЯ да живее ГЕРБ .😵

Оценка:
-6 +3

Ти да
178 Отговор

До коментар #48 от "Другия с коня":


не падаш от Марс . Бойко да си отреже главата и да свали каскета . Не ни губи времето моля . Информирай се за комедията "Добрия и Лошия" писана от БКП. Като се информираш пиши колкото искаш ,може и да те разберем🤔🤭👏👍

Оценка:
-4 +0

иванов
179 Отговор
Дано не му се случи нещо лошо на това момче тези дни!

Оценка:
-1 +6

Еееееееее
180 Отговор

До коментар #59 от "да ама не":


Това че не си го разбрал си остава само и единствено твой проблем 🤭👏👍🤫

Оценка:
-3 +1

181
Този коментар е премахнат от модератор
Дидо
182 Отговор
РОСКО,ФИГУРАНТА МОЖЕ ДА ТИ НАМЕРИ СЛУЖБИЦА ПРИ НЕГО,ТОЙ ТАКИВА ЛЪЖЦИ И НАТЕГАЧИ,ГЛУПАВИ И ЛЪЖЛИВИ,СЛУША,РАДВА СЕ,ГЛУПАКА,ТА ТАКА С ПОДЛИЗУРСТВО ДАЛЕЧЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ,ДО СЕЛО НА БОСТАНА...

Оценка:
-4 +5

ИМПЕРИАЛИСТ
183 Отговор

До коментар #172 от "Byg":


Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим! Разбира се...един паметник сам по себе си не може да е виновен за нищо, но е показател за реалното положение с властта в държавата ни...

Оценка:
-1 +0

против протестите
184 Отговор
Глупак, нищо освен злоба и завист няма в теб. Омразата те е обсебила.

Оценка:
-2 +3

185
Този коментар е премахнат от модератор
1-20
186 Отговор
Кой е този зъбльо. Следващият министър-председател? Бойко е по-красив. Само Цецка го бие този.

Оценка:
-4 +2

187
Този коментар е премахнат от модератор
Още
188 Отговор

До коментар #172 от "Byg":


един наведен . Първо се навеждаш и целуваш ръка или първо целуваш ръка и се навеждаш . Какъв искаш да станеш ? 👏🤭🤔🤫

Оценка:
-0 +4

ВСИЧКИТЕ
189 Отговор
ТРОЛОВЕ звучат като един . За щастие знаем за заповедта на ВОЖДА 🎃: подигравайте му се ,унижавайте го да изглежда смешен ,,👏🤭🤔🤫👏👍

Оценка:
-4 +1

Комбина
190 Отговор
А ти си много Убав!

Оценка:
-1 +2

Abv
191 Отговор
Арно е момчето, сега ще ходи да бие жени с деца по кръстовищата. Понеже е много смел.

Оценка:
-2 +1

Гербер
192 Отговор
Мачкай Бойко, мачкай.

Оценка:
-2 +0

Росенчо
193 Отговор
По добре страхливец отколкото подлец...

Оценка:
-1 +0

Гражданско образование
194 Отговор
Простете невежеството мое, но кой е Росен Миленов? Какви чудеса от храброст е извършил, за да квалифицира някого като страхлив? От казаното от него оставам с впечатлението, че е твърде добре запознат с нещата от кухнята на т. нар. мутри, т. е. самият Миленов или е от тази прослойка, или е поставено лице, което трябва да разлайва кучетата и да създава излишна суматоха. Надали обаче принадлежи към мут.... е, тъй като ми се вижда доста млад.... А иначе говори в Аз форма - т. е. Свидетел на всичко казано... Следователно някой освен инфо, му подава и финикийски знаци и Миленов се старае ли, старае... Смешно, смешно, че тъжно най- накрая... -както би казала Марги Минева...

Оценка:
-1 +1

Гражданско образование
195 Отговор
... Марги Михнева

Оценка:
-0 +0

Анонимен
196 Отговор
Ти бе, млади момко. Ще сдадеш ли. Иизбран от народа. Избори кофа са, месец март, седмачета ли сте, че бързате. Това е мнение не мое. Отговори ми, ако си на местото на бб, би ли си дал ореди избори, оставката,.., за което предварително ви благодарим. Ламята има една глава. Интересно, коя ще е тя. Аз мисля, че колкото пивече го подхвъркяте бб пак него ще изберат. Не гласуващ. Не съм от никого, зашито съм анти от тж и никога няма да могат да ме поведат. Едни и съши сте. Родител бкп, дете демократ. Направете така, че народ да е усмихнат по улици и площади, а не едни до нас да тънат в разкош, а други????? В близките години не съм оптимист. Бъдете здрави, а да си умен днес не върви, наглите са днес навсякъде. Крадците. Заедно ще сме имащи бол и нямащи. 2 на 2 или у реката прахахахо

Оценка:
-1 +1

Анонимен
197 Отговор
Не съм против никой. Но алиосман се чуди кво да яде, а жена му се кара, пуши, той е луд. Луд е жено, защото нямате пари. Всички луди са безпарични. И лудия му отне община бай кмета, за да я даде на приближен за 3 хил., А ТОЙ Я ПРЕПРОДАВА НА БОЛНИЯТ ТУРЧИН ЗА 8, А СЛЕД ТОВА ЗА 10 ХИЛ. , АЛЧНИ ХОРА СИ БЯХТЕ ОТ ТОЗИ КРАЙ, БУНТОВНИЦИ ПРИ СМЯНА НА ИМЕНАТА, А БОЛНИЯТ ИНЖЕНЕР, ДИРЕКТОР ОСТАВИХТЕ БЕЗ ЗЕМЯ, ДА ПОЛУДЯВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ БЕЗ ПАРИ И ЛЕЧЕНИЕ. И КОГА ВИ КАЖЕМ Истината, СЕГА ИДИ МИ ОТМЪСТИ. ТУРЧИН заможен, СРЕЩУ ТУРЧИН БОЛЕН, УМЕН, БЕЗ ПАРИ. ПОСТРАДАЛ ПРИ СНЯНА НА ИМЕ. ЧОВЕЧНОСТ бе хора, ЖЕНА МУ Е ПЕРФЕКТЕН ЧОВЕК, ПОМАГА НА БОЛНАТА СИ ДЪЩЕРЯ, С ВЪЗПИТАН И СКРОНЕН ВНУК. БАЩАТА НЕ ДАВА ПАРИ НА ДЕТЕТО И ЖЕНА СИ, А ТЯ, МИЛАТА Е МНОГО ДОБРИЧКА, Със 130 ПЕНСИЯ по БОЛЕСТ. Забравихте гладните години и се самозабравихте всипки горе и долу. Помагайте на подобие хора. Прост човек съм, но ми става тягаво. Живи и здрави бъдете.

Оценка:
-0 +2

Гусето
198 Отговор
Б. Борисов е истински МЪЖКАР, за разлика от всички вас, чест му прави че не обръща внимание на всички тези простаци и завистници и платени уж протестанти изпълняващи услугите на големите крадци на държавни блага през годините

Оценка:
-2 +1

МОЛИ
199 Отговор
А,КОЙ СТЕ ВИЕ????МАРИНКОВА Я ЗНАЕМ КОЯ Е?ОТКЪДЕ ИМАТЕ ТОЛКОВА ИНФОРМАЦИЯ,С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ???ИЛИ И ВИЕ СТЕ ДНЕС НА НЯКОИ ОТ ТЕЗИ ДЕТО СЕ ИСКАТ ДЪРЖАВАТА????АМА ТАКА ,БЕЗ НЯКОЙ ДА СЕ ИСКА.ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДЕТО ЛЕЖАТ ПО БЛОКОВЕТЕ СА ИЗМЕТ!!!

Оценка:
-1 +1

Кокич
200 Отговор
Росене, Росене, ама много си смотан. Ако Бойко е страхливец, ти си гнида. Ако беше страхливец до сега 100 пъти да е подал оставка. Напротив, мъжкар е и го показва. А вие се влачите по корем, продажни комунисчета...

Оценка:
-1 +1

Чудя се
201 Отговор
Дали да не подам сигнал до Хелзинкския комитет! Докога ще ми триете коментарите, уважаеми модератори? Какво нередно, вулгарно и цинично, политически пристрастно намерихте в написаното от мен и този път, че го изтрих те?! Видите ли коментар, направен от Гражданско образование, моля Ви не му посягайте! Не ме дискриминирайте! Вярвам, че ще уважите пробата ми!

Оценка:
-0 +0

Чудя се
202 Отговор
Дали да не подам сигнал до Хелзинкския комитет! Докога ще ми триете коментарите, уважаеми модератори? Какво нередно, вулгарно и цинично, политически пристрастно намерихте в написаното от мен и този път, че го изтрих те?! Видите ли коментар, направен от Гражданско образование, моля Ви не му посягайте! Не ме дискриминирайте! Вярвам, че ще уважите пробата ми!

Оценка:
-0 +1

Чудя се
203 Отговор
Пробата=молбата

Оценка:
-0 +0

Чудя се
204 Отговор
ПРОСБА

Оценка:
-0 +0

205
Този коментар е премахнат от модератор
ту партс фифти 2648фифти
206 Отговор

До коментар #132 от "Е дин":


Не умееш дори да зададеш правилен въпрос.

Оценка:
-0 +0

207
Този коментар е премахнат от модератор
Йо Несбьо
208 Отговор
Не харесвам Борисов въобще, но да ми говорят за страх е те такива момченца като това подобие на мъж е абсурдно! До влизането си в политиката Борисов имаше над 20 фирми, на които беше управител поне по 10 години. Занимаваше се с охранителен бизнес, където си беше създал голямо реноме. Познаваше почти всички от най-опасните хора в страната и правеше сделки с тях. Това, което лично на мен не ми харесва е, че е бивш престъпник, по образование пожарникар, че е бил арестуван по обвинения в кражби, че до днес поддържа връзки с престъпници... Но като мениджър е много способен, доказан администратор. Това подобие на мъж в студиото да започне да лае срещу Борисов - ами, погледни се ти какъв си, погледни биографията си, погледни живота си и тогава говори!

Оценка:
-1 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Бойко Борисов
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов говори пред делегатите на конгреса на Европейската народна партия в Дъблин.
За нас е важно да спечели тези избори. Досега десет пъти съм побеждавал лидерът на ПЕС Сергей Дмитриевич Станишев и се надявам и на тези избори да го победим."

Още бисери