Last news in Fakti

10 Февруари, 2021 16:52 8 658 103

Проф. Александър Томов: Има реална опасност българската нация да изчезне (ВИДЕО)

  • александър томов-
  • статукво-
  • заедно за промяна

Зад Борисов има партия, която не е нормална, каза бившият вицепремиер

Проф. Александър Томов: Има реална опасност българската нация да изчезне (ВИДЕО) - 1

Ние инициирахме подписка за втори мандат на Румен Радев с идеята да обединим всички, които искат промяна на статуквото т.е. да има ясно разделение между тези, които са за статуквото и тези, които са против него и искат промяна. Румен Радев се яви естествен лидер на тази промяна, естествен притегателен център. Той зае принципна позиция, подкрепи ни на протестите и след това не млъкна, не се скри. В този смисъл идеята беше точно такава, да обвържем президентските с парламентарните избори, слагайки ясна разделителна линия. Това заяви в студиото на ФАКТИ проф. Александър Томов, бивш вицепремиер и лидер на Движение "Заедно за промяна".

"Президентска република в България не може да стане. Който се опитва да тръгва по този път, бърка. Причината е в структурата на партиите в Европа. В Европа нямаме президентски републики, тя е създадена от парламентарни републики и ако някой създаде президентска затворена власт от типа на тази в Китай, Русия или САЩ, това ще доведе до изолация на тази страна в политически план. Има кръгове, които целят това нещо, те са два типа: едните използват тази реторика, за да си придават политическа тежест, има и една друга група, които си въобразяват, може би хора до самия президент, че при една силна ръка, това ще помогне на държавата. Изборът ни за Европа противоречи на идеята за президентска република", каза Томов по повод теорията, че Румен Радев цели именно такава промяна на модела на управление.

"В "Заедно за промяна" имаме една претенция, имаме ясно виждане във всяка сфера. Искаме този модел на власт да се промени, защото той е узурпаторски, полуавторитарен, той наруши основни демократични ценности. Борисов се опита да контролира всичко в тази държава - медии, целия публичен сектор, да затваря икономиката и бизнеса в една малка група приближени нему партийци. България изостана много, защото при такова затваряне на бизнеса в тесни рамки чуждите инвестиции секват, а без тях страната ни се изолира от големите финансови потоци в света. Последните години по 600 млн. преки чужди инвестиции, което е комично. България оцеляваше в тези години и постигна един минимален растеж само благодарение на европейските фондове т.е. Борисов харчеше, Борисов се опитваше на тази основа да демонстрира, че това е негов принос. Реално ние имаме при неговото управление ръст на БВП, който е почти същия както еврофондовете т.е. нищо друго не се е случило в страната, поради което България изостана качествено от всички, включително от Румъния. Това доведе до една много голяма опасност пред нацията - обезлюдяването, масовата емиграция на млади хора, ниските доходи", коментира проф. Томов.

"Ако народът излезе масово и гласува, Борисов си отива. Българската нация е изключително способна. Виждаме зад граница хора, които пробиват и в култура, и в бизнес. Причината е във върха, причината е, че ние сме подтиснали развитието си, ние не използваме своите природни ресурси достатъчно ефективно, а България е страна с огромни възможности. Ние произвеждаме 2 до 3 пъти по-малко в сравнение с другите източноевропейски страни. Просто ние много изостанахме и има реална опасност българската нация да изчезне", каза той.

"Зад Борисов има партия, която не е нормална. Тя е партия на властта, съставена от добре платени хора, които са в държавната администрация - над 100 хил. човека, местната власт, хора, които са от привилегированите получатели на пари, земи, бизнеси, държавни поръчки и всички те си мислят вероятно, че това ще продължи. Това не може да продължи. Няма щастливо богати, когато мнозинството са бедни. 67-68% живеят в бедност. 50 000 души са свръхбогати и 240 000 водим като някаква средна класа. Много се надявам, че дори богатите в България, които са облагодетелствани по някакъв начин от властта и са минали покрай нея, също да искат промяна. Няма как да оцелеем стратегически с тази икономика, която имаме в момента. Нямаме нито една стока, за която да кажем на европейските и световни пазари, че е пробила, утвърдена. Ние просто допълваме производства и компании, но големите пари остават на друго място, не в България", коментира проф. Томов.

"Управляващите имат един твърд електорат, които ще гласуват при всички положения, те искат да откажат бедните и тези, които искат промяната. Цялата политика до 4 април ще бъде колко е страшно, а те носят отговорност за забавянето на ваксинацията. Бягат от България вече не само високообразованите. Борисов това не го интересува, страх го е от възмездие, а и така им харесва. Те си присвоиха България, те я използват за себе си, трупат гигантски средства.

Така, че централният въпрос е колко ще гласуват. Аз твърдя, че ако гласуват над 45%-50% България ще има не само нов премиер, но и качествено ново правителство", допълни той.

Целия разговор с проф. Александър Томов гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    77 17 Отговор
    Пост фактум. Вече сме изчезнали.

    Коментиран от #27, #36, #68

  • 2 Онзи

    73 17 Отговор
    Като ЦСКА ЛИ ??

    Коментиран от #21, #40

  • 3 I.D.

    87 18 Отговор
    Лупи,ти от къде се появи пак?

    Коментиран от #31, #34, #35

  • 4 Азззззззззз

    76 16 Отговор
    Лупи се показа от бърлогата. И той е защитник на евроценности. Такива ни водят към дъното.
  • 5 Дългият

    70 12 Отговор
    От къде го изкопахте този капацитет...пак ли да ръси акъл...
  • 6 BigBulgarianBoss

    60 5 Отговор
    Давайте по апартамент на семейства с повече от 2 деца. Обвързан с образование и Работа, за да не на мажат патладжаните или наистина ще стане страшно

    Коментиран от #43

  • 7 Никой

    66 13 Отговор
    Лелеееее, и този е професор?
    Боже пази България
  • 8 Я томито се появи😂😂

    40 12 Отговор
    Тиквун и партията му олицетворява всичко българско и родно а именно грабежа далаверата и шуробажанащинката😂😂😂😂😂😂
  • 9 Защо

    50 8 Отговор
    давате поле за изява на Лупи най големия измамник в тази държава защо не е в затвора
  • 10 Всъщност няма да е загуба ако бегето

    19 7 Отговор
    Изчезне и никои нема да реве за това освен политиците дето нема да има от кого да грабят освен от европата
  • 11 СЕГА ЛИ СЕ СЕТИ

    49 3 Отговор
    САМО ПРЕДИ ИЗБОРИ ЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЗА НАЦИЯТА???АМИ НАЛИ ВИЕ Е ПРОДАДОХТЕ!!
  • 12 Димитър

    21 33 Отговор
    Сашо томов подкрепя радев ако и сега не ви става ясно какъв измекяр е президента си заслужаваме съдбата

    Коментиран от #98

  • 13 Един друг

    24 3 Отговор
    Точно така е .На днешно време глупавите народи изчезват и други по- организирани и по-паметни с добри управници из вземат първо индустрията и накрая територията.Накрая глупаците умишрат а децата им остават да слугуват.
  • 14 РАДИО ЕЛТО

    37 6 Отговор
    лупи евролевицо кой съсипа КРЕМИКОВЦИ ти и ИНДИЕЦА митал А
    ЦСКА

    Коментиран от #41

  • 15 Харизан

    27 7 Отговор
    и Бойко е мафиот ,като тебе , хвани единия , удри другия
  • 16 Тео

    30 3 Отговор
    Аве много професор много нещо се навъди в нашата държавичка, всеки втори на когото му търсят мнението е или професор или доцент, и пак нищо не вхрви кактотрябва

    Коментиран от #19

  • 17 правосъдие

    33 1 Отговор
    Тааа, защо този не е в затвора?
  • 18 sbs

    24 1 Отговор
    ЛУПИ --КОЛКО СТРУВА ЕДНА ПРОФЕРСКА ДИПЛОМА ---ИЛИ КОЛКО И КАКВИ ХАПЧЕТА ТРЯБВА ДАГЛЪТНЕ ТОЗИ КОЙТО МИ Я ДАДЕ
  • 19 sbs

    23 2 Отговор

    До коментар #16 от "Тео":

    ТИ ОСТАВИ ПРОФЕСОРИТЕ ---ВИЖ КОЛКО ГЕНЕРАЛИ ИМАМЕ ---ТА ТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ АРМИЯТА ---ВСЯКА ГОДИНА ПРАВИМ ГЕНЕРАЛИ НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩА АРМИЯ

    Коментиран от #26

  • 20 Хама

    24 2 Отговор
    Пускат на народа разни артисти - кой с по-евтини бензин и лекарства,друг със закани срещу другите и вечно ядосан,трети го играе спасител и т.н.Други два пъти обират банките ,един го игра цар спасител и лъга за Европейски доходи и пр.Докога ще сте глупаци които не помнят обещания и само ще мрънкате страхливци без чест и достойнство.Поне ако сте мъже излезте заради децата си.Докога едни и същи ще ви обират.
  • 21 Лупи

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "Онзи":

    На тоя ли му викаха Сашо-апашо ?
  • 22 yyf

    20 1 Отговор
    А той по какво и къде е професор? По разтягане на локуми и омайване? Все пак знаем биоргафиата ми и славния му път...
  • 23 а тиии

    18 1 Отговор
    Как може да му викаш ПРОФЕСОР на Лумпи :D
  • 24 sbs

    12 0 Отговор
    ЛУПИ ---ВСИЧКИ СМЕ МАЙСТОРИ --АКО СИ ДАДЕШ ТЕЗГЯХА И НА НАС ----ЩЕ УВЕЛИЧИМ НАЦИЯТА
  • 25 НОВО ПЕТ

    21 1 Отговор
    ЛУПИ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ КАТО НАЦИЯ..,ПРОФЕСОРЕ !!!!!!
  • 26 НОВО ПЕТ

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "sbs":

    Е НАЛИ ИМАМЕ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ...?????..БЕЗ АРМИЯ
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Лупи се присламчва!! Без теб този път!!

    15 1 Отговор
    Извън Играта си!! Ще се Съмне и без теб!!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 СЕВЕРОЗАПАДА

    17 2 Отговор
    НАЦИЯТА НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ. ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ТЪПАЦИТЕ КАТО ТОЗИ ИДИОТ И КРАДЕЦ.
  • 33 един овчар

    9 1 Отговор
    при такива управници ,като тоя чакмак ще е реално не ами

    даже ще е задължително да изчезне БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ

    шпингооооо
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 пловдив

    1 1 Отговор
    аз съм за
  • 39 gggw

    13 2 Отговор
    тоя кво прави на свобода? че чак се изказва, а мястото му е в затвора. ограби сумати фирми и отбори. не съм футболен фен, ама се чудя феновете на цска дето ги ограби, как намат нищо против.. щу акции "продаде" и после "фалира"
  • 40 Този

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "Онзи":

    Не. ЦСКА си е на Армията и при тоя човек правеше чудеса.При първото му управление ,ЦСКА стана шампион със 17 точки пред левски.Взеха им лиценза за 800 000 лв. задължения към НАП.Втория път ,от нищото сглоби отбор ,който водеше на полусезона и пак боклуци се намесиха и го фалираха.Отбора имаше футболисти за няколко милиона и реална възможност да играе в Европа и да изкара пари ...Умишлено го провалиха...
  • 41 Радио Будала

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "РАДИО ЕЛТО":

    Козлодуйчо,ЦСКА беше съсипан от титаните ,Манджуков ,Батков и т.н.

    Коментиран от #58

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Хаджи Хаджи Българин

    14 3 Отговор

    До коментар #6 от "BigBulgarianBoss":

    Зад Борисов има партия, която дава на концесия природните богатства за стотинки, само, за да се задържи на власт! Такса спокойствие! Новият световен рекет! Ф-16 , Челопеч и подобни природни богатства! Коридори - Магистрали на НАТО! И продадените български пазари на Изток! Такива ги върши мутрата БМБ!

    Коментиран от #59

  • 44 Смях

    6 3 Отговор
    Тя отдавна изчезна, ние сме просто останки
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Коцалиев

    12 2 Отговор
    Сашо, от теб по лош политик е само Корнелия нинова
  • 47 bul

    12 0 Отговор
    А БЕ ТОЗИ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ЗА АФЕРИТЕ С КРЕМИКОВЦИ И МИТАЛ С ЦСКА итн ...
  • 48 БиБи Кинг

    4 0 Отговор
    Не бой се Саше, гадовете лесно не мреме, кратци че има винаги на таз землиа йонашка!
  • 49 НЕВРОЛОГ

    6 4 Отговор
    Няма да изчезне България, само ще се изчисти от булшита и траша. Здравословно. На истериците за това им плащат да плещят .
  • 50 ares

    0 0 Отговор
    и...т
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Лупинг

    5 3 Отговор
    Дано, след като нацията изчезне, другите които ще заселят територията да не са толкова прости!
  • 53 Македонец

    5 3 Отговор
    Ще ви вземем при нас.
  • 54 майко мила

    3 2 Отговор
    кажи верно ,че чак сега го разбра ? Ми то се вижда още от преди 10 години !
  • 55 Доло ДПС турците вън от парламента

    8 2 Отговор
    Време е да гласуваме всички политически партии, които ca е парламента ДПС БПС ГЕРБ НФСБ и т.н. са обединена партия, която не е направила нищо и е корумпирана
  • 56 АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА

    7 3 Отговор
    КОАЛИЦИЯ ”ЛЕГНИ С МАЯ—ПРАШKИ ВЪН”Е ТОЯ ЩЕ ПРОВАЛИ КАТАПУЛТА КАКТО ПРОВАЛИ КРЕМИКОВЦИ И ЦCKA😈
  • 57 По добре да изчезнет

    15 3 Отговор
    Толкова маймунеци крадат 31 години. .никой нищо не им направи. .99%процента от българите са бедни болни и справедливост няма да видят. .на останалите 1 процент банковите сметки пълни. .офшорни сметки пълни. .децата в чужбина. .това Цветанов Нинова Борисов Йорданов Марков Стоянов всичко б0клук. .и пак искат на власт да са на следващите избори. .срам и позор за българската нация! !!
  • 58 РАДИО ЕЛТО

    4 2 Отговор

    До коментар #41 от "Радио Будала":

    ДОВИЖДАНЕ
  • 59 BigBulgarianBoss

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Хаджи Хаджи Българин":

    Господине, това което написахте може би е правилно, ама няма нищо общо с това, което написах аз
  • 60 Подир дъжд качулка.

    2 2 Отговор
    Процесът ми прилича на движещ се влак пред жп прелез на който внезапно изкача кола.Машинистът колкото и бързо да реагира на композицията и трябва километър да спре.Що се отнася до някой етноси от тази нация те няма да изчезнат-напротив.А за планетата и еволюцията няма да е трагедия че някой бил изчезнал. Празно нищо те остава.
  • 61 Behemoth

    1 3 Отговор
    Най добре!
  • 62 НФСБ и Воля вече са една партия

    5 4 Отговор
    Симеонов и Марешки са наѝ големите лицемери това се прави с цел да саберът повече пари за гласове и да имат по голям шанс да флязат в парламента голем тапанари са нямат право да са в парламента излагат България боклуците
  • 63 Фффффф

    2 3 Отговор
    Да живее тиквата,заличителя на българския народ
  • 64 Дизел

    5 1 Отговор
    Професор Лупи, професор Румен ГЕЧЕВ?????? Женерал Деса, женерал Радеф????? Омбудсман Мая Манолова, министър Ристю Иваноф?????? Дали само 80% са дебилите у нас?????
  • 65 WENKO

    7 0 Отговор
    ПО КАКВО СИ ПРОФЕСОР БЕ НЕКАДЪРНИК ?!...
  • 66 bul

    8 0 Отговор
    ПРОФЕСОР СИ САМО В ИЗМАМИТЕ !!!
  • 67 мечо

    3 2 Отговор
    лупи глупи на кои му пука за балгарска та нациа хората гледат да уцеляват всеки се свил и си гледа него си че утре незнаи дали щте уцелее много хора са по казаните роват за храна за дрехи нищто незнаеш ти
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Балъка BG

    5 0 Отговор
    Лупи драпа да хване 1% при изборите за супсидии, обещава всичко.
  • 70 Лупи

    3 0 Отговор
    какво стана с твоя авер Вальо Циганина от Кърджали? Направи ли новият цинков завод? Минаха вече 10 години от обещанията.
  • 71 Васил

    2 5 Отговор
    Тя ще изчезне гаранция още един мандат на диктатора.
  • 72 Ран Ът

    9 0 Отговор
    Още когато затворихте очи и отворихте бузки пред плана РАН-ЪТ, вие ни обрекохте на изчезване. Планът сработи и резултатът е налице.
    Малко българи и още по-малко български бебета. Много ромале и мноооого чаавета. Българите със сетни сили и недояждайки си, осигуряваме стабилно размножение и просъществуване на хлебарките. Те се множат, ние измираме. Америка за България и Хелзинкският Комитет зорко пазят това да продължава.
    Децата ни станаха чалгари. За морал няма да говорим. Сега е модерно да си джендър, нетрадиционен, веган, "алпинист", чалга певец, Азис, Кали, Издислав...... А ако не можеш да се вредиш в тия редици, поне да станеш батка-охранител или "драйвър" на баничарка към някоя разносваческа фирма и да "ръчкаш газта до тенекето" щото имаш "биндзин у кръутъ и сига ти съ живее"
    Ние си отидохме още 89-та година, мили мои. Тогава, опиянени от "промените", скачахме по площадите и чакахме да дойде новото, по-добро време. Ако не за нас, то поне за децата ни.
    Големи абдали се оказахме и си заслужавме да изчезнем, защото който не си помни историята е обречен да я повтаря.
    Ха сега слагайте маските и трперете да не ви "тресне ковито", както тук и то често се изразява един малограмотен и умствено ограничен трол!
    Честито!
  • 73 Vaska Go6kova

    7 0 Отговор
    Ще им се на д*билите да изчезне ама не изчезва. Когат паднат на коча мадете тогава ще изчезне България и българите. Поздрави .
  • 74 запасняк

    6 1 Отговор
    Политиците изгониха всички българи...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Сашо Апашо

    6 0 Отговор
    е идеалният образ на НОМЕНКЛАТУРНИЯ КОМСОМОЛЕЦ-КАРИЕРИСТ !Такива като него ги подготвяха да заместят на високите им постове старите партийни кадри. Луканов го направи вицепремиер преди да е навършил 40 г. и оттогава няма отърване от този неуморим патологичен лъжец...
  • 78 Gosho

    6 1 Отговор
    Ще изчезнат, да, заради такива боклуци като тоя от снимката, които трябва да висят по дърветата, а не да "учат" студенти.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Голем смях

    8 0 Отговор
    Как няма да изчезне народ,който има такива бандити за професори.По какво е професор този багдатски крадец и кой неграмотник го направи професор.Този не трябваше да излиза от затвора.Ами професор Румен Гечев....

    Коментиран от #91

  • 81 РАЗШИРИ МУ СЕ

    5 1 Отговор
    халката ....ЛУПИ ОТКРАДНА 20-30 МИЛИОНА ОТ ЦСКА И КРЕМИКОВЦИ И ИСКА ОЩЕ!
  • 82 sbs

    5 0 Отговор
    ИСКАМ ДА СТАНА ПРОФЕСОР ПО ПРОСОТИЯ-----ЛУПИ ------ОТ КЪДЕ СЕ КУПУВАТ ДИПЛОМИТЕ
  • 83 Няма

    1 1 Отговор
    Да изчезне,ще стане от мургава по-мургава
  • 84 Тиквун

    2 2 Отговор
    Да живее кумонизма. Уррррааааааааа....
  • 85 Шамара

    5 2 Отговор
    Айде бе все Борисов ви виновен? А Курнелка като се изтърва, че от четири години работи за сваляне на правителството.. .? И как точно работи? И сега тоя пък за затварянето и пандемията Борисов виновен! Ставате смешни! Като едно време Тато виновен а другите около него, ни лук ял ни лук мирисал?
  • 86 Левтер

    5 0 Отговор
    Лупи в затвора,кога?!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Марио

    2 1 Отговор
    Това влеч..о не е виновно.Виновни са тези които му дават думата.Човек без СРАМ! Човек без БОГ !Чака ни истински български ужас! Ей, момчета от Факти- нямате ли някакво естетическо чувство!
  • 89 От такива

    4 0 Отговор
    разсипници сме на тоя хал.От бандитско котило си Саше.
  • 90 Просветен илюминат

    0 1 Отговор
    Топлата вода ли откриваме?
  • 91 Кой ли

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "Голем смях":

    Бандитският орден койио ни разсипва повече от 30 години.
  • 92 Реалист

    4 0 Отговор
    Българската нация ?!
    България има население, но не и народ !
    В България има много неща, но не са нейни !
    В територия България има структура, която е МИКС от НЯКОЛКО държавни структури, държава на име БЪЛГАРИЯ всъщност няма от години и векове, даже и територия България е нямало цели 5 века !
  • 93 Подкрепа

    0 2 Отговор
    Лупи, давай с теб сме, палячо...
  • 94 леле мале

    5 1 Отговор
    Проф. Александър Томов !!!! Ама това е крадецът Лупи ! В какво е професор ? В кражбите ?
  • 95 Живко

    1 1 Отговор
    Борисов и Шайката му ще бъдат ли съдени за откраднатите милиони?
  • 96 Македонец1

    1 0 Отговор
    Аре, даваите при нас...нали "един" народ две држави....
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Бойко член на БКП и президент

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Димитър":

    Бойко е рожба на Любен Гоцев и мафията,Лупи също не е свестен, но нали знаете римската поговорка, враговете на мойте врагове са мои приятели,англичаните казват няма вечни врагове има вечни интереси, а те са интересите на Англия,към този момент интересите на България са над тези на коалицията на Герб и задкулисно ДПС,никой те бива да забравя, мафията Герб/ченгета,клептократи,е в състояние да купува политически лидери в Евро съюза,подпомагана от Руските клептократи,преструвайки се на десни евро атлантици,голяма част от медиите, на които основата са журналисти с клептократска ориентация,безрезервно и служат,заедно с придворните културни дейци,прилича на комунизъм,в който те са капиталисти те а ние работническо селската класа.
  • 99 лупи

    0 0 Отговор
    теа крадат много повече или всичко докато костов язе царю и станишеф вземахме само 30 процента
  • 100 скура са видим

    1 0 Отговор
    скоро всичките професори ще висят по дърветата
  • 101 Дон Педро

    1 0 Отговор
    Лупи, със кой ще обединяваш бе тъпанар такъв,със най-големият Разединител ли???
  • 102 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    От едрите дзверове Само мечките спят зимен сън !! Вълците, добри или лоше .......не спят !
  • 103 Анонимен

    0 0 Отговор
    От хасковп, кърджали момчилград, крумовград, родопите не са вече български. Анадола. А поне по живково до хасково градовете бяха европейски. Прав е бил юриста преди 20 години заговаряйки се за Албания.. И тук същото.. През 18 век са живяли в Албания турци, българи и помаци, демек през турско и по време на 1 св. Война са тръгнали младежи т. е. След войната да турсят препитание в беломорието... Същото.. Разпръснати по света българи. За 30 г. Голямо бе 2001 бб.. У мвр ликвидира умните красивите ченгета и днес е първа дружка с дуган, а преди 2003 опон кви ги е говорил за турците и комунистите, а днес боко е с комунистите и турците, до него калинките са същите от бедни окъсани родове. Но злобни и отмъстителни и като разбере ти пуска в интернет неприятни голи с големи паламарки я 24 часа я др. Те си знаят.. Мръсотии. Долни ченгета. Не всички. От тях имаше и добри. Отивайки в др градове с болка си заминаха... Да си ядат милиардоте, да си карат яхтите, народа може и с 2 лева, те неговите и 1 лев нямаха, на бала костюм под наем. С тях на глава не се излиза. Проклети са.