Last news in Fakti

30 Март, 2021 17:58 10 689 97

Арман Бабикян за ФАКТИ: Да мреш на стълбите пред болницата - това е стилът "Борисов"

  • арман бабикян-
  • изправи се! мутри вън!-
  • избори-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • дпс-
  • промяна

"Хората са наясно, че така повече няма да може. Въпросът е как нататък. Абсурдно е да се забавляваме с няколко лопати с асфалт, с поредните лъжи", категоричен бе той

Арман Бабикян за ФАКТИ: Да мреш на стълбите пред болницата - това е стилът "Борисов" - 1
Арман Бабикян, кадър: ФАКТИ

"Кампанията върви по един поне за нас очакван начин, защото управляващите партии очевидно са достатъчно богати. Това се вижда и по кампанията им, по явните и неявните разходи, които се правят. Това е логично. Ние в края на краищата за това се изправихме, защото тези хора се обогатяват от властта. Нормално финансовият ресурс да е в тях". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Арман Бабикян, пиар експерт и кандидат за народен представител от обединението "Изправи се! Мутри вън!" в 24 МИР в София.

"Онзи ден, докато раздавахме брошури на улицата, се шегувахме, че ние раздаваме брошури, а други хора раздават пачки. Странна е тази надпревара", добави той.

Бабикян коментира и това, че хората на Слави Трифонов не се появяват по медиите. Водещата Лили Маринкова смята, че те повтарят модела на ГЕРБ:

"Не знам дали само на ГЕРБ. Може би и на царя. Очевидно е някакво тактическо решение да не се появяват пред хората, да не ходят в казионните медии, да формулират техния медиен канал като единствен източник на свободно говорене. Може би има някаква логика. Енигмата, загадката, изглежда също са привлекателни. Разбира се, има риск "човек да си купи котка в чувал". Но усещането за очакване на нещо, макар и невидимо, вероятно е привлекателно, след като поне показателите, които дават агенциите на партията на г-н Трифонов, са много сериозни. С царя беше същото. Никой не знаеше почти нищо за него, освен това, че е цар. Обикаляха разни слухове, колко връзки имал, с колко кралски или царски двора, колко добре бил поставен зад Океана, пред Океана и т.н. Какви потоци от нефт ще потекат към България... Общо взето нищо конкретно. По едно време чухме, че за около 800 дни ще бъдем оправени. Сега толкова голям цар няма да имаме, но чисто представянето на Слави е подобен вид загадка, това се опита да се представи на хората. От друга страна, той е прекалено публичен вече, повече от две десетилетия. Така че точно като Симеон Сакскобурготски да бъде обвинен, че не е ясно той какво мисли и кой е, как живее и какъв е... Едва ли можем да отправим такова обвинение. Достатъчно известен е".

"Аз съм спокоен, не за друго, а защото започна процес в страната. Този процес ще завърши с промяна на т.нар. статукво, защото няма механизъм, по който хората да продължат да търпят повече подобен вид еднолична власт. Това е важното, което трябва да се случи. А иначе сега - кой взел 6%, кой взел 7... Да, сигурно има значение накрая, защото ще има значение кой колко "тежи", с кого ще се коалира и всякакви такива кантарджийски измерения. Но всъщност мотивът на голяма част, поне на хората около мен, въобще да се включим в тази надпревара, е да довършим работата си от лятото на миналата година. Ние заявихме нашето желание и го изпълняваме, само че с друг инструмент.

Хубаво е да не прегорят хората, да не очакват на 5-ти (април) изведнъж каскетът на Гешев да падне, изведнъж корупцията да изчезне, изведнъж рязко да станат богати. Това е лъжа. Ние много внимавахме да не произнасяме тези лъжи в рамките на кампанията. Сигурно щяхме да получим повече гласове, ако бяхме любезно подхвърлили тези "вкусни бонбони и локуми" предизборни. Може би щяха да ни харесат още повече хора от тези, които сега са взели решение да ни подкрепят. Но това е лъжа. Ако една лъжа стартира още преди изборите, тя ще продължи и после. Затова внимаваме много да не лъжем още преди изпита, на който ще бъдем на 4-ти. После ще трябва да се дават отговори, после ще трябва да се търсят извинения за това, че една лъжа не се е случила. Ние не можем да си позволим да кажем: "Ами, това беше трик". Затова и е по-справедливо да им кажем: да, при никакви обстоятелства няма да бъдем с и в подкрепа на министър-председател Бойко Борисов и на ГЕРБ. Нито на ДПС. Но нека да не се лъжем, промяна в прокуратурата и мястото ѝ, не можем да постигнем по-бързо от една година. Това са много процедури, свързани както с конституционни промени, така и с Висшия съдебен съвет, и други регулации, за да стигнем до това не просто да махнем Гешев, а да сменим мястото на фигурата "главен прокурор" и нейната подконтролност. Никой не бива да си въобразява, че понеже харесва някого много , примерно мен или Хаджигенов, или пък Христо Иванов, или все едно, и на 5-ти, видиш ли, нещата станали. Няма да станат така", заяви още кандидатът за народен представител.

"Видяхте ли Борисов на дебат някъде? Цяло лято слушахме как протестиращите не искали да си говорят с министър-председателя, те били просто едни лумпени, които не желаели диалог, не били поставили своите искания, нямало разумен разговор - на база, на който да се стигне до решение. Ето, сега сме в избори, уважаеми дами и господа от ГЕРБ, уважаеми Борисов, неуважаеми Борисов, в нормална демократична процедура сме. Къде сте? Защо винаги се оказва, че представителите на ГЕРБ са други, те дебатират само между себе си, и не седнахте на дебат с нас? Нали миналото лято много искахте да си говорим? Пак избягахте. Този път не се скрихте в ловно стопанство, този път разнасяте пачки през джипката си и се правите, че откривате спортни обекти, а всъщност правите кампания, но отново далеч от нас, отново далеч от хората, които имат въпроси към вас", каза Бабикян.

Той смята, че ДПС използва нещата от миналото, като Възродителния процес, само за да мобилизира електората си.

"За Борисов вече сме чули какво ли не. Изприказвано е какво ли не, извадени са толкова факти от биографията му. Част от хората обаче продължават да изпитват Стокхолмски синдром и да се държат за него като удавник за сламка, смятайки, че бащицата ще ни напусне и, о, Боже, какво ще стане на другия ден?! Нищо няма да стане. Ще започнем да управляваме живота си сами, а не някой да ни наставлява, да ни бие по тила, да му носят суджуци и някакви дрийм тиймове да управляват Хасково. Някой да ти краде асфалта, да мреш на стълбите пред болницата - това е стилът "Борисов". В края на краищата хаосът има свойството да излъчва един, който бърка с лъжица във врящия казан на обществото. Този един, който държи лъжицата, е именно Борисов. Ако на хората им харесват да бъдат пюре в ръцете му...", добави още Арман Бабикян.

В процес на разговора той отново се върна на темата за ДПС.

"За мен лично е много трудно да си представя приятелство между Ахмед Доган и Ердоган, въпреки знака, който беше даден на конференцията (б.р. Националната конференция на ДПС). Това беше по-скоро знак към Борисов, който връща гюленисти през границата в нарушение на човешки права и т.н. Този известен "европеец" Борисов не му мигна окото, за да прегази всякакви хуманни норми. Не съм убеден, че връчиха на Движението за права и свободи жезъла на представителството на интересите на Ердоган в България. В Анкара са правили няколко други опита да връчат този жезъл някому и изглежда най-силният човек, на когото в края на краищата се спряха, е Бойко Борисов. Не успяха с Местан, не успяха с Касим Дал. Накрая се спряха на Бойко Борисов и не съм убеден, че Доган би преглътнал това", смята пиар експертът.

"БСП по-скоро трябва да се отвори към промяната, а не към ДПС и ГЕРБ. Не знам дали имат сили за това, дано имат сили. Трябва да внимават със зависимостите в собствената си партия, защото да не се окаже, че едри части от нея са приватизирани", коментира представителят на "Изправи се! Мутри вън!" левицата.

"Когато се премине една бариера на търпението, в комбинация с глада, в комбинация с COVID и затварянето, идва един момент, в който нито ние тримата (б.р Отровното трио), нито други трима, нито който и да е, може да спре хората. Още миналата година предупредихме за това. На площада сме хората с критично мислене. Но ако дойдат гладните, ние не знаем какво да направим", уточни Бабикян.

"Според мен хората се отърваха от страха. Да, не навсякъде, безспорно. Но хората са наясно, че така повече няма да може. Въпросът е как нататък. Абсурдно е да се забавляваме с няколко лопати с асфалт, с поредните лъжи. Спомняте ли си, че имаше президент на име Плевнелиев? Беше казал, че до края на 2020 г. ще имаме седем магистрали и седем скоростни пътя. Нарочно се спирам на шосетата, защото това е любовта на живота на "съвременния Омуртаг" - "строителят Борисов". Те под инфраструктура разбират шосе. Те не разбират тръбопровод, не разбират газопровод, не разбират електропровод, не разбират интернет свързаност. Не разбират такива неща, за тях това е шосето. От обещаните магистрали резултатът до настоящата 2021 г. е следният: готови са "Тракия", "Марица" и "Люлин". Не са готови "Струма", "Хемус", "Черно море" и "Европа". Това е резултатът от гордостта на арийската раса на ГЕРБ.

За седемте скоростни пътища резултатът е следният: готово е "Пловдив-Асеновград". И спираме дотук. Не са готови, но обещани охотно са: "Видин-Ботевград", "Русе-Маказа", "Русе-Шумен", "Гюешево-София", "Варна-Дуранкулак", "Дупница-АМ "Тракия"", бившата магистрала "Рила". Ето това става дори с най-великолепните обещания на Борисов. За другите не говоря въобще. За модерните неща, които си струва да се направят в България, не говоря въобще. Ние се борим още с асфалт. В Лондон обсъждат къде да кацат дроновете по покривите, за да извършват транспортни услуги. Ние къде сме точно? Онзи ден бях в Челопечене, в Бухово, в Кремиковци. Там сме още 50 години назад и встрани. Попадате в някакъв измислен свят, аз мисля, че станах 10-годишен. Паметник на партизанин, църква, хранителни стоки, площад някакъв, и евентуално културен дом, ама не е задължително. И мъртвило. Изпочупени крушки, изронени пътища, възрастни хора, които обикалят с блуждаещи погледи. Имате чувство, че сте във филм на Тарковски. Или преди малко е имало ядрена атака. Разбирате ли, някакви сенки блуждаят. Това е София?!", разказа кандидатът за народен представител от "Изправи се! Мутри вън!".

В края на участието си във ФАКТИ той отново акцентира на това, че той и съмишлениците му не могат да дават обещания на хората, подобни на тези на големите партии - за големи заплати и пенсии веднага. Арман Бабикян бе категоричен обаче, че това, което могат да обещаят, е, че не се продават.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НОВО ПЕТ

    83 67 Отговор
    А ТВОЯТ СТИЛ КАКЪВ Е.....

    Коментиран от #83, #96

  • 2 Абв

    65 85 Отговор
    МЕНТАК МРЪСЕН ДА П....ЕШ ДАНО
  • 3 аиде сега

    92 76 Отговор
    плювалник нещастен.., за това ли плюеш и ти да се наредиш на държавната ясла..?
  • 4 ИСТИНА

    78 69 Отговор
    Лъжец и продажник,клеветник!Да не дава Господ да попаднеш в болница с Ковид-с твоите клевети бог да ти е на помощ,охранен Тулуп!И троят Ушатия няма да ти помогне.

    Коментиран от #93

  • 5 7654321

    77 66 Отговор
    Така, нека първо кажем за големия сейф където къташ приходите от протеста. Готов ли си за проверка на прокуратурата. Сладък бизнес, добра хапка без данъци, а трябва като всеки гражданин за се плащат данъци за приходите.

    Коментиран от #10, #75

  • 6 Свиленски

    64 41 Отговор
    Появи се Мая и триото стана дуо!
  • 7 Я ДА ВИ КАЖА НЕЩО ИНТЕРЕСНО И ДА СПРЕТЕ

    38 61 Отговор
    Я ДА ВИ КАЖА НЕЩО ИНТЕРЕСНО И ДА СПРЕТЕ С ТАЗИ ИСТЕИЯ . тази атипична пневмония наричат корона вирус."Практически всеки човек в своя живот преболедува тази вирусна инфекция, която се дели на две групи - рино вирус или корона вирус." ВИРУСЪТ е от 2003 г. .За запознати с медицината не е проблем .Номер 11.за да си върнем България. Борисов да бъде наказан за харчене на държавен ресурс за предизборната си кампания.. Герб ще доубие иономиката на държавата , заради алчното чекмедже . Увеличават заразените и ги намаляват , когато си искат . Абсолютна глупост . Не гласувайте за ГЕРБ , ВОЛЯ , НФСБ , И ВМРО . Гербарасите разчитат на много заразени , които да не гласуват от страх . Гласувайте и мислете за този , който ще може да обърне мутренската каруца . За да се свалят оковите , ще трябва сила , ум и силно желание за промяна . .Това минава всякакви граници. Абсолютно престъпно е това, което прави държавата. Не всички са прости, виждаме какво се случва около нас и нищо не отговаря на официалната позиция, че имало много сериозна и смъртоносна пандемия. Това просто не е вярно. Но тези боклуци са се хванали здраво за тази кампания и оправдават всички неконституционни мерки. За съд и присъда са всички, които продължават да поддържат този цирк. Не мога да разбера защо няма сериозен отпор от страна на хората. Много от тях явно от изкуствено създадения страх за живота им просто се предават. Отвратително и унизително е.

    Коментиран от #15, #72, #82, #97

  • 8 пройчо

    34 29 Отговор
    А ,ни е тъй !!...Той събира женици по пътищата и /или ги прави министри на здравеопазването ,или поне ги вози с джипката до болницата !...ако Му каже Севда,де :))
  • 9 ЛЪЖЛЮ

    45 24 Отговор
    И пoнeжe мacлoтo билo cкъпo, бил рacъл нe caмo c мaргaрин, нo и cъc cвинcкa мac. Нa 22 aприл 2010г. в интeрвю прeд Никoлaй Бaрeкoв в бТВ oпиca тaкa бeднoтo cи дeтcтвo при „кoмунизмa”: „Aз cъм изрacъл caмo c хляб и кaртoфи. Цигaнcкa бaницa нямaшe. Мaйкa ми мaжeшe филийкa cъc cвинcкa мac oт прaceтo и я пoръcвaшe мaлкo cъc зaхaр”.

    Коментиран от #42

  • 10 В централата на ГЕРБ

    36 22 Отговор

    До коментар #5 от "7654321":

    Е сейфа с парите за купуване на избори. Слез в вашето мазе и ще го видиш.
  • 11 !!!?

    76 47 Отговор
    Да гориш ритуално маски на центъра на София, а да виниш Борисов, че хора умират от COVID е отвратително лицемерие Бабикянско !!!?
  • 12 Адвокат със съвест

    60 35 Отговор
    Ти и оня Хаджигенчо сте си лика прилика с Мая кюстендилска. Такъв авторитет и доблестен човек като нея рядко се среща. Всичко изпълни като омбудсман: и със частните съдии изпълнителите се оправи; и с фирмите за събиране на вземания; и най-вече с монополите на Топлофикация, ВиК и т.н. сега ще оправя държавата на високо ниво!!! Абе, верно ли си мислите, че българина е толкова прост и късопаметен?!
  • 13 хахахахахахаха

    20 25 Отговор
    Бантустанските прасоци на Инкасото пак се разгрухтяли.

    Свинялко да не ви е пуснал ваканция нещо? Или плаща командировъчни?

    А като умираха хората пред болниците, даже ги и зарязваха там!

    "Пациенти починаха в болница в Пловдив, чакали на стълбите за прием"
    "Мъж почина пред болница във Варна"
  • 14 тулупов

    5 16 Отговор
    Ъ,тоя ся ли загря, ........... енец
  • 15 Град Козлодуй педала

    8 16 Отговор

    До коментар #7 от "Я ДА ВИ КАЖА НЕЩО ИНТЕРЕСНО И ДА СПРЕТЕ":

    Лапай23
  • 16 Аматьор

    49 22 Отговор
    Тоя т*панар кога ще се скрие? Има още пет дни слава.. б*клука му с б*клук
  • 17 !!!?

    44 23 Отговор
    Заслепението от неистова Злоба отнема възможността на Бабикяните да се видят какви неспасяеми дебили са !!!?
  • 18 пфу

    47 23 Отговор
    Боклук,вземи се гръмни и ни отърви от себе си.Много си гнусен бе.
  • 19 Дефекта в ефект

    44 26 Отговор
    Мхм именно заради Мастикян, оня псевдоюрист от НБУ и Кюстендилската слива, съм принуден да гласувам и то убедено за Боко.
  • 20 НЕВЕРОЯТНО ГНУ'СЕН,МА'ЗЕН,ПРОТИ'ВЕН

    39 18 Отговор
    НАГ'ЪЛ И БЕЗОЧ'ЛИВ КОМ- БОК'ЛУК!
    ОТВРААААТ! ВСЪЩНОСТ , УЙДУРМАТА ЗА ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ Е ЗАМИСЛЕНА И КОНСУЛТИРАНА С ДЕБИ'ЛНАТА ОТ'РЕ'ПКА И ИЗМЕ'ННИК,..МНОГО ПРЕДИ ОБВИНЕНИЯТА НА ПРОКУРАТУРАТА КЪМ.. ХИТЛЕРА,ЕСЕМЕСА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ДЕ'БИЛА-- ПРОСТО СА ИЗЧАКВАЛИ ПОДХОДЯЩ..МОМЕНТ И ПОВОД!
    СЪЩИТЕ ТИЯ... ТРОЙКАТА ПЕД'АЛИ, СЕ КЪЛНЯХА,ЧЕ НЯМАТ..НИКАКВИ АПЕТИТИ КЪМ ВЛАСТТА И ПАРЛАМЕНТА!✊😂🇸🇮🇻🇳
    ЗАВЕРАТА И ОПИТА ЗА ПРЕВРАТ ПОКАЗА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА... ИЗМ'ЕННИ'ЦИТЕ-РУС'ОРО'БИ И ИБ'РИЦ'И НА МОСКВА!✊😂
  • 21 !!!?

    25 19 Отговор
    Поради некадърност всичката така наречена "опозиция" в хор чегърта боя от ГЕРБ и Борисов с надежда да вкара някой и друг злобар в Парламента...и това ще "промяната" на Фигуранта !!!?
  • 22 Вмирисун

    27 17 Отговор
    Изборът да не се къпеш форма на протест ли ще дойде?

    Коментиран от #69

  • 23 Електра

    39 20 Отговор
    Гнусния Ян Бибиткян как яде с тая лъжлива уста. След няколко дена, ще е наврян със Костинбродската барсала, на кучето в задния двор...
  • 24 Васил

    16 13 Отговор
    Това е стила на диктаторите и на касапите в бели престилки.
  • 25 Behemoth

    8 8 Отговор
    Изправи се !Мутри вън!....Нещо не виждам зелено по плюнките на плюнките ХАХАХА...
  • 26 ААААХААА...ПАРТИЙКАТА НА ДЕБИЛА,..

    32 17 Отговор
    НЕВЕРОЯТНА СБИРЩИНА ОТ ОЛИ ГОФРЕНИ, ПЕН'ДЕЛИ, БАБИКЯНКИ, ХРОНИЧНИ И АЛЧНИ АЛКОХОЛИЧКИ, РУСО'РОБИ, БЕЗРОДНИЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ-СЛУГИ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ,...ОКОНЧАТЕЛНО СЛОЖИХА КРАЙ НА...КОПНЕЖА НА ДЕ'БИЛ'НИЯ ФАТМАК ЗА...ВТОРИ МАНДАТ.✊😂
    РЕЗИДЕНТА НА КГБ Е...ОБРЕЧЕН!
    СБОГОМ..ДЕ'БИЛ,....СЛЕДВА..ВОЕНЕН СЪД И....В. ТЮРМАТА!✊😂🇻🇳🇸🇮
  • 27 Гнусикян, Хаджигей и кюсте... 3 в 1

    34 15 Отговор
    А кой горя маски по площадите? А!? Но вий от ковид не се боите, Корнела ще ви ваксинира до 100 дена със спутник. Но Бог вижда...
  • 28 ментак

    32 16 Отговор
    Защо му се дава трибуна на тоя измамник, згъна петолевката от амерското посолство и се покри под кревата, сега пак се появи, опадък долен толкова народ му повярва
  • 29 Crv

    33 16 Отговор
    Ама как ще умират хора пред болниците, то нали според Вас Ковид няма. Отивай да гориш маски, разнасяй си ковчези и вдигай бесилки. Това поне го можете!
  • 30 Политолог

    20 13 Отговор
    Колко заблудени мал0грамотни Ганьовци има, които им вярват😂
  • 31 Behemoth

    17 23 Отговор
    А успокоих се... шест глупака от ГЕРБ са на линия....

    Коментиран от #44

  • 32 БКП=герп+дпс

    14 18 Отговор
    Какви пътища от герп!? Това са временни настилки, а парите от Европа по джобовете на правилните фирми до властта.
  • 33 Гост

    16 8 Отговор
    Кажи бе ти някоя мутра слугуваш и тогава мучи
  • 34 Българка

    10 23 Отговор
    Подкрепете опозицията от народния протест с бюлетина 18!
    Тези избори са началото на края на мафията! Оръжието ни е бюлетината против мафията!

    Коментиран от #36

  • 35 Бат Вальо

    20 10 Отговор
    Тоя маzньок има основен принос за растящия рейтинг на ГЕРБ и ББ ... браво на него!!!
  • 36 Х*У*Й за Сор'осп'иите-Жендърляци

    9 6 Отговор

    До коментар #34 от "Българка":

    У*Й и...Б'ОЙ.

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Имайте милост и разбиране

    14 11 Отговор
    Бааа представете си на 3 в 1 то в партийния им клуб каква воня е. Некъпан от години ш опар, вмирисана на похот и злост застаряваща шавр антия и залят със супер скъп парфюм кризисник на средната възраст осъзнаващ, че най-голямото постижение в живота му е да завърши НБУ.
  • 40 Република

    24 12 Отговор
    Миналата год. тримата у-ци казаха че с политика не се занимават но изведнъж покрай тях се завъртя с опашка лисицата Мая и сега пеят друга песен.
  • 41 Българка

    11 13 Отговор

    До коментар #36 от "Х*У*Й за Сор'осп'иите-Жендърляци":

    Всички от шайката , твоите идоли, сте п р 0 с т а ц и!

    Коментиран от #43

  • 42 БСАЙ КУРТИ

    5 5 Отговор

    До коментар #9 от "ЛЪЖЛЮ":

    Е ако беше нагледно показал как се яде домус с чубрица ,и другите 3 ма също с 2 те ръце щях да гласувам за тях .
  • 43 Другия с коня

    24 14 Отговор

    До коментар #41 от "Българка":

    А този Арменец не трябваше ли да е в затвора за Организиран Бунт срещу законно избрана Власт по член 95 от НК. - 10 до 20 години или Доживот.....
  • 44 Умен по цялата глава

    19 12 Отговор

    До коментар #31 от "Behemoth":

    Ми вие,червените цървули,като сте толкова Умни,що не управлявате вече 12 години,а?????Щото сте Тотална щета за Народа и България....Тотална Вреда сте и само Лустрация ви Оправя....Лустрация!!!!!
  • 45 Жони

    8 14 Отговор
    Стил ГРОБ, трябват ти пари теглиш кредит и се почва "Сега е момента да ти вземат апартамента"

    Коментиран от #50

  • 46 КРОКОДИЛА

    12 13 Отговор
    АБЕ ИЗЛИЗАМ С РАБОТНИТЕ ДРЕХИ НА ОБЯД И - ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК ЕДВА ГОВОРИ ОТ ГЛАД - И КАЗВА КУПИ МИ ЕДНА БАНИЧКА ЧЕ СЪМ МНОГО ГЛАДЕН И НЯМАМ ПАРИ - ДНЕС - ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е - КАЖИ МИ БРАТКО ...............
  • 47 Лицемерие

    22 7 Отговор
    Бибиткян явно ни взема за много прости. Точно той постоянно блееше против мерките и заради такива като него го докарахме до мрене по стълбите на болниците. Това лицемерно същество не трябва и да помирисва власт. Представете си какво би станало ако тоя ни "управлява"!
  • 48 Тия цяло лято

    21 8 Отговор
    Гориха маски, казваха че няма такъв вирус, а че Борисов си го е измислил, призоваваха хората да не спазват мерките, че маските били да им затворят устата. Та какъв е техния стил и на мутресата адвокат на Галеви.
  • 49 да питам

    20 8 Отговор
    А да носиш ковчези и бесилки , е много убаво ...🤭🤭 А ?
  • 50 Ма Герб

    8 6 Отговор

    До коментар #45 от "Жони":

    Прие закона за абсолютната давността а не другарите комунисти които милеят за народа. А комунистите ни натресоха ЧСИ-та и колекторските фирми та да заробят българите че и децата им, и то за няколко живота.
  • 51 Последния от сф

    17 7 Отговор
    ТОЗИ ПРОДАЖНИК ,ЩО НЕ ОТИДЕ ДА СЕ БИЕ ЗА РОДИНАТА СИ.ДОЛНО АРХМЕНСКО ПЛЕМЕ
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Лили

    11 8 Отговор
    Просташки сайт, публикува простаци
  • 55 нннн

    12 9 Отговор
    Ама верно ли тия са ортаци с Меглена Кунева? Тя почти затри атомната централа. Сега България ли ще затрива?
  • 56 дим

    4 6 Отговор
    18000теста по 5минути за тест прави 90000 МИНУТИ ДЕЛЕНО НА 60 ТОВА ПРАВИ 1500ЧАСА ДЕЛЕНО НА 105 ЦЕНТЪРА ЗА ТЕСТОВЕ В СТРАНАТА ПРАВИ ЧЕ ВСЯКА ЛАБОРАТОРИЯ ВЗЕМА НЕПРЕКЪСНАТО 14ЧАСА ТЕСТОВЕ А ПОСЛЕ ДРУГИ ГИ ОБЛАБОТВАТ ВЯРВАЙТЕ НА ГЕРБ И КОЙ КРАДЕ И ПРАВЯТ ЛИ СЕ ТЕСТОВЕТЕ ОПАШКИ ВИДЕЛИ ЛИ СТЕ
  • 57 дим

    5 6 Отговор
    18000теста по 5минути за тест прави 90000 МИНУТИ ДЕЛЕНО НА 60 ТОВА ПРАВИ 1500ЧАСА ДЕЛЕНО НА 105 ЦЕНТЪРА ЗА ТЕСТОВЕ В СТРАНАТА ПРАВИ ЧЕ ВСЯКА ЛАБОРАТОРИЯ ВЗЕМА НЕПРЕКЪСНАТО 14ЧАСА ТЕСТОВЕ А ПОСЛЕ ДРУГИ ГИ ОБЛАБОТВАТ ВЯРВАЙТЕ НА ГЕРБ И КОЙ КРАДЕ И ПРАВЯТ ЛИ СЕ ТЕСТОВЕТЕ ОПАШКИ ВИДЕЛИ ЛИ СТЕ
  • 58 въпрос

    9 7 Отговор
    Някой ще гласува ли този?

    Коментиран от #68

  • 59 Зевс

    6 10 Отговор
    Това ми е на Борисов манталитета. Още при първия му мандат полицаите му едва свързваха двата края а той с черния кожен шлифер събираше задокеанските суперлативи. А в края на предпоследния му мандат още един път увеличи години за пенсиониране на цял един народ. Никога повече ГЕРБ , ЛУСТРАЦИЯ за всички, които подлежат на нея. България остана единствената държава без закон за лустрация и търпим да се подиграват с нас

    Коментиран от #61, #76

  • 60 Биби Кинг

    2 6 Отговор
    Кикимиане не е грех да умреш за бацо! Упитай, не боли дее!
  • 61 Стига

    6 7 Отговор

    До коментар #59 от "Зевс":

    Стига си лъгал!
  • 62 Само БСП

    12 7 Отговор
    Като не му хареса на миризливия арменец в БЪлгария да ходи в татковината си или най-добре в Турция. Там ще го обидят няколко пъти в ла.йн.ената му уста и ше го пратя на Арарат!
  • 63 България

    13 6 Отговор
    Очи изхвръкнали, лице подпухнало - що е то? Виждаме един пияница готов на всичко за пари. Боже, опази България от тия изчадия.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Мая

    9 6 Отговор
    Онази сестра галева не знае колко струват 10яйца.безсрамие.
  • 67 Бай Шиле

    4 7 Отговор
    Г-н Барбукян,последно: за мерките против епидемията ли си или против? И второто: като освободиш нашия народ ще идеш ли в други страни да освобождаваш? Гласувайте за Цветанов! Бюлетина № 12!
  • 68 лаик

    6 9 Отговор

    До коментар #58 от "въпрос":

    Прави впечатление троловете на БОКО са доста активни явно са засмукали пачица от чекмежето.Дерзайте още малко остана.

    Коментиран от #73

  • 69 Боко

    5 5 Отговор

    До коментар #22 от "Вмирисун":

    Збабикян!
  • 70 киро

    7 6 Отговор
    Какъв ли ще е стилът"Мая Манолова",която е от същото котило-БКП!?
  • 71 СЕЛЯНИН

    10 5 Отговор
    БАБИКЯНЕ НЕ ТИ ЛИ УМРЪЗНА ДА ПЛЕЩЕШ ЛЪЖИ? АЗ СЪМ ТУРЧИН, НО АКО ТИ СИ ПРИ ЕРДОГАН,ЩЕ ПЕЕШ ДРУГА ПЕСЕН. ИДЙ В ТУРЦИАЯ, ТАМ ЩЕ БЪДЕШ НАИСТИНА ЩАСТЛИВ. БЪДИ СИГУРЕН.
  • 72 ФАКТ

    4 6 Отговор

    До коментар #7 от "Я ДА ВИ КАЖА НЕЩО ИНТЕРЕСНО И ДА СПРЕТЕ":

    .,а бе човек може ли да ръсиш такива глупости..Борисов разчитал на повече заразени...сигурно е наредил на корона-вируса да заразява само хора от другите партии..гербаджиите да ги прескача...а бе този борисов наистина го изкара някакъв БОГ...Борисов казва да вали дъжд и вали ..да има слънце и има слънце..коронавируса да заразява този и този и те се заразяват с него...леле каква откачалки имало в нашата държава,,,сега остава да дадем управлението на България на Арменец..и да се знае вече че сме тотално сбъркан народ..накрая ще излезе че в България има повече АРМЕНЦИ.КИТАЙЦИ И КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ..САМО НЕ И БЪЛГАРИ..НАПРАВО ДА СИ ПРЕКРЪСТИМ ДЪРЖАВАТА НА АРМЕНО-БАБИКЯНИЯ.....ДА СЕ ЗНАЕ ВЕЧЕ ЧЕ СМЕ ПОД ДЪНОТО НА ДЪНОТО...ТУК ДАЖЕ ИМА ХОРА КОИТО ПОДКРЕПЯТ ТОЗИ АРМЕНСКИ ИДИОТ..ВИЕ НАРЕД ЛИ СТЕ БЕ ХОРА..
  • 73 СЕЛЯНИН

    2 5 Отговор

    До коментар #68 от "лаик":

    НЕ СЕ МАИТАПИШ А? СИГУРЕН ЛИ СИ, И ВЕРВАШ ЛИ СИ ЗА 04 04 2021Г. А? Я СЕ СТЕГНИ ОТ КРЪСТА НА ГОРЕ, И НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ.
  • 74 Голем смях

    8 5 Отговор
    До там ли я докарахме...Ерменец да иска да ни управлява.Ерменец ..с парите на Божков.Ерменчетата нищо не правят без пари ,а и в рудник и на полето не стъпват.Поне тези в България.
  • 75 Боби

    7 6 Отговор

    До коментар #5 от "7654321":

    Абе тоя цяло лято обикаля на тумби по Сф.без маски без нищо се събираха говори че няма ковид че Бойко ни затваря заради протестите гориха маски защо ни затварял ковида бил измислен сега пак пее друга песен защо Бойко не ни затвори абе тоя бил голем мрасник уникален и хората ще гласуват за тези мошеници що за хора живеят тука направо слепци и глухи жалко за държавата тези ще я разсипят за нема и година
  • 76 ЖОРО ГОЦЕВ

    4 3 Отговор

    До коментар #59 от "Зевс":

    Абе, ти сигурен ли си в това което пишеш? Чети, ЧЕТИ, ЧЕТИ, ако можеш, имаш очи и погледни нещата и тогава пиши глупости. Ти да не би да си член на бкп, бсп А?
  • 77 Бабикян

    8 4 Отговор
    Не е Българин и не гласувайте за неговите хора че вече освен Ковид ще има и Арменска Пиявица
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Селянин

    2 8 Отговор
    При аварията в чернобил партията ни караше да дишаме спокоино Имаи те вяра на комунистите те н кога не лъжат А само армениц може за 10 год от пустиня да направите оазис /Които не вярва да види Армения/
  • 80 Пунтьор

    8 4 Отговор
    Барабикяна що не ходи да продава лимонада и страгали ами седнал да лъже хората по сайтовете
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Баи тошо

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "Я ДА ВИ КАЖА НЕЩО ИНТЕРЕСНО И ДА СПРЕТЕ":

    Щом глупаците взеха да дават акъл»боже пази бЪлгария»До сега армениц и комунист знаят по всички въпроси От трима глупака с този спанаха четирима
  • 83 Този е престъпник

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "НОВО ПЕТ":

    Лйням Бабикян си изкарва парите чрез фалшиви новини. Такъв престъпник ли искате да влезе в управлението. Много гнусен външен вид има, като самата му същност.

    Коментиран от #84

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Студент

    4 1 Отговор
    Долен арменски предател,безочлив,мерзавец,постигнахте със страхливеца,Хаджигенов и Мая Галева целта си да се доберете до властта само,че не сте познали,ние от протестите,няма да гласуваме за вас.
  • 86 Reptile

    3 1 Отговор
    Хаха, тоя толуп правеше протести БЕЗ МАСКИ заедно с Маями!
  • 87 cpv

    3 1 Отговор
    Бабикян,първо името ти не е българско за да говориш за България и сигурно,ако дойдеш на власт както се целиш с какво ще помогнеш ще ги закараш в Армения за да се лекуват!Затова не пиши глупости и не се показвай повече!
  • 88 Некадърността

    0 2 Отговор
    е причината. За една година време никой не даде информация каква грешка допуска полимеразната реакция, а в предвид множеството действия за да се завърши едно подобно изследване до резултат от личен опит предполагам, че дава много голяма грешка, което означава, че голям брой тежко болни хора с фалшиво отрицателен тест са останали без лечение по един или друг начин ( не непременно на стълбите пред болницата) и в последствие са станали клиенти на погребалните агенции за последния си дом. Не може един тест, допускащ много голяма неточност да бъде критерият дали за получаване на болнична помощ или не получаване, а също така за получаване на недостатъчна за състоянието в което се намира човекът. Това е грозен провал на здравеопазването, въпреки сериозните усилия на някои от работещите в тази сфера!
  • 89 Карабах Те чака

    2 2 Отговор
    Ко правиш тук
  • 90 гост

    3 2 Отговор
    Тоя май е минал на бело.
  • 91 Болярин

    3 2 Отговор
    Ти бе, Борсукян, за това ли - със състрадателното си сърце - разнасяше ковчези по улиците !??
  • 92 шопендар

    1 1 Отговор
    да кажем нещо и за чернобил-ГЕНОЦИД към собственият народ
  • 93 МОИС КОЕН български евреин

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "ИСТИНА":

    БАБИКЯН Е СРАМ ЗА ГОРДИЯ АРМЕНСКИ НАРОД!
  • 94 Рапонов

    0 1 Отговор
    Защо се приема за нормалност Лъжата ? Това е нашата воля!!! Защо е нормално ГЕРБ да печели с Измами? Защо?
  • 95 СЕВЕРОЗАПАДА

    0 1 Отговор
    Много жалко за хората, които умряха пред болниците, но много по-жалко е, че на тяхно място не беше това арменско говедо.
  • 96 лесно е на

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "НОВО ПЕТ":

    Площада да хвърляш Камъни домати умряла риба бесило кофчек Но народа е казал «Които копае гроб за други сам пада в него» там не се иска акъл /вие го нямахте/а се нещо зациклихте Народа чака да направите нещо / пак от борисов трябва да чакаме пенсионерите-50лвбизнесът 60:40 80:20 /за чеп не ставате
  • 97 Ха ха ха

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Я ДА ВИ КАЖА НЕЩО ИНТЕРЕСНО И ДА СПРЕТЕ":

    От комунист акъл Добрия комунист е мъртвия /показах те някъкви снимки и адреси и смятате че народа се хвана/бсп е с наи много милионери Като няма вирус ходите без маски и се лекуваи те в къщи /защото борисов пусна вируса и тои объяви пандемия - глупак