Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 21:35 8 433 44

Проф. Гечев пред ФАКТИ: Румен Радев е задължен на БСП

  • румен гечев-
  • избори-
  • бсп-
  • пеевски

“А ние сме задължени на г-н Радев, тъй като едно е да излезеш на политическата сцена, а друго е да се представиш достойно”, заяви социалистът

Проф. Гечев пред ФАКТИ: Румен Радев е задължен на БСП - 1
Снимка: ФАКТИ

“Имаше елементи на неразбиране. Вероятно е имало и елементи на напрежение във връзка с някои кадрови решения”.

Така пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ кандидатът за народен представител от БСП проф. Румен Гечев коментира отношенията между президента Румен Радев и левицата.

Попитан от Лили Маринкова за исканата от БСП оставка на д-р Стойчо Кацаров като здравен министър заради въвеждането на зелените сертификати у нас, той отговори така: “Няма никакъв проблем, че Кацаров е бил зам.-министър при Иван Костов. Проблемът е, че той беше в екипа, който направи болниците търговски дружества. Моето лично мнение, особено когато говорим за лекари и за медицинска система, няма никакво значение кой откъде е. Когато става дума за медицина, политическите пристрастия нямат никакво значение. Претенциите към г-н Кацаров са, че той беше в екипа, който, заедно с г-н Илко Семерджиев, превърна болниците в търговски дружества. Това вече е много сериозен проблем, срещу който БСП се бори от години”.

“В момента България има болнична система, която е уникална - в лошия смисъл на думата”, коментира проф. Гечев.

“Ковид кризата е световна. Няма значение кой я управлява в България - това е нещо, което малка България не може да спре. В малка България обаче резултатите при починали и тежки случаи щяха да бъдат по-малко, ако и системата ни отговаряше на европейските стандарти”, допълни той.

Проф. Румен Гечев подчерта, че решението БСП да поиска оставката на Стойчо Кацаров не е партийно. “Ние сме много внимателни, когато става дума за медицински проблеми. Ето например - не е работа на една партия да обсъжда дали да е задължително ваксинирането или не, дали трябва да се ваксинира българският народ или не. Решението на БСП не е против зеления сертификат. Напротив - БСП е за зеления сертификат, само че начинът, по който той беше въведен в България, беше от днес за утре. Това беше проблемът”.

След въпрос от Лили Маринкова за реакцията на БСП относно решението на Конституционния съд по казуса с двойното гражданство на Кирил Петков, проф. Гечев заяви следното: “Реакцията на всяка партия в България, която беше много ясно артикулирана и от президента г-н Радев, е, че когато има решение на КС, то се изпълнява. БСП винаги е уважавала Конституцията и законите на страната. Ние подкрепяме решението на КС и също считаме, че то трябва да бъде изпълнено, че трябва да бъде потърсена отговорност на когото и да е било, когато нарушава Конституцията и законите”.

Румен Гечев отрече БСП да се опитва да кадрува през президента Радев, като посочи, че всяка партия или коалиция има “кадрови отговорности” към избирателите си.

“Никой не отрича и няма как да отрече, че г-н Радев беше изведен под политическия прожектор от БСП. Ако ние не бяхме извели г-н Радев на политическата сцена, той нямаше да бъде в тази сфера никога. Той е задължен на БСП, а ние сме задължение на г-н Радев, тъй като едно е да излезеш на политическата сцена, а друго е да се представиш достойно”, каза още той.

“Няма нищо срамно в това, след като един президент е излъчен от една партия, той да бъде свързан с нея. Въпросът е в баланса. Нека не се забравя кой е издигнал един президент. Същевременно негово задължение е и той може да бъде преизбран, ако балансира обществените интереси. Президентът не трябва да бъде президент само на БСП или на ГЕРБ, или на друга партия, той трябва да е президент на всички българи. Ще видим дали е бил такъв президент на изборите на 14 ноември”, коментира още Гечев.

Румен Гечев отхвърли твърденията и критиките, че БСП е зависима от главния прокурор Иван Гешев. “Ако видите гласуването в парламента, БСП подкрепихме съдебната реформа. Ние искахме незабавно да се закрият Специализираният съд и Специализираната прокуратура, настоявайки и приемайки, че ще бъдат създадени отдели в гражданския съд, където делата няма да пропаднат, както твърдяха някои - че ще се покрият откраднати милиарди, а просто няма да има специализирани звена, които си позволяват в определени случаи да играят ролята на бухалка. Най-силният ни аргумент за закриването им е точно в тази посока - че тези специализирани съдилища, за разлика от Европа и даже от съседна Румъния, не привлякоха под отговорност нито един министър, при положение, че фактите са крещящи. Става дума за ограбени милиарди от българския народ”, посочи той.

“Кьовеши трябва, и на това се надяваме, да бъде особено активна, когато защитава интереса на данъкоплатците от цяла Европа. Не трябва да има прошка. В България грабежите са за милиарди”, категоричен беше той.

Проф. Румен Гечев коментира още действията на ДПС относно акциите на МВР за прекратяване на купения вот и “гражданските арести” на полицаи, към които призова Ахмед Адмедов. На въпроса дали това може да е опасно за етнически мир в България, той отговори: “Аз съм изненадан и бих казал - потресен, от това, че определени политици, в това число колеги от ДПС, си позволяват да правят такива предупреждения. Подтекстът звучи така: “Оставете ни да правим каквото искаме на изборите, иначе ще нарушим етническия мир”. Откъде-накъде, дами и господа, къде се намирате вие?! Вие сте в Република България, член на ЕС. Задача номер 1 е изборите да бъдат честни”.

“Искам да поздравя лично министъра на вътрешните работи Бойко Рашков за това, което постигна на изборите на 11 юли. Работата на МВР е да направи вотa честен и да направи така, че никой в нашата страна да не си позволява да плаши когото и да е било - нито българи, нито цигани, нито други етнически групи”, допълни той и бе категоричен, че при доказване на нарушения на изборния закон от определени партии, срещу тях трябва да се приложи цялата строгост на закона.

Икономистът от БСП коментира и завръщането на Делян Пеевски на политическата сцена. Както е известно, санкционираният по глобалния закон "Магнитски" бизнесмен отново ще бъде кандидат-депутат от Движението за права и свободи.

“Т. нар. завръщане на г-н Пеевски в политиката е стряскащо. Ние не сме съдии, няма как да обвиняваме когото и да е било, но г-н Пеевски нашумя доста скандално в последните години. Като икономист ще кажа - когато определяме един човек за голям бизнесмен, може ли г-н Пеевски да каже какво произвежда в България? Чаши ли произвежда, вода ли доставя, защото аз не зная. Зная, че навремето произвеждаше цигари и фабриките на България бяха съсипани от фирми, които той пряко или косвено владееше. Тези фабрики бяха изнесени в други страни и в България в момента има един парадокс, че ние продължаваме да субсидираме производството на тютюн при съсипани фабрики за цигари”.

“Ако някой техен човек (б.р. на ДПС) е съсипал цигарената индустрия, ние защо плащаме по 70-80 млн. лева субсидии за тютюн? Кого всъщност субсидираме ние? Изнасяме тютюна, за да произвежда някой друг цигарите ли? Освен това, правеше ми много неприятно впечатление следното нещо и то предполага промяна в правилника на Народното събрание - откъде-накъде един депутат няма да се явява на работа? Ако г-н Пеевски е кандидат и бъде избран, трябва да стои там. Къде се намира Пеевски? В Народното събраие има доценти, професори, инженери, лекари - стоят там, когато се наложи и денонощно. Пеевски си стои в някакъв хотел и дава "светли" идеи”, допълни Румен Гечев.

В края на разговора социалистът коментира възможностите за формиране на бъдещо редовно правителство. “Напълно отива на тази ситуация БСП да бъде ядрото, около което да се формира правителство”, обясни той, като напълно отрече възможността БСП “да се прегърне” с ГЕРБ и ДПС.

“Ние няма как да се прегърнем с ГЕРБ, които в момента започват дела за милиарди. Вижда се също, че те са превели 5,5 млрд. за 3-4-5 години напред на свои фирми. Това е също уникат в световната стопанска история - плащаш сега стотици милиони на определени фирми, които след 3-4 години ще започнат работа върху нещо, което няма план, няма разрешение. Ние как да се прегърнем с тези хора?

Можем да работим с всеки от т. нар. “партии на промяната”, но всички партии, които формират следващото правителство, трябва да са партии на промяната. България просто не може да продължи напред в Европейския съюз без да се променя. Ние сме последни по всички икономически, социални, човешки и медицински показатели. Промяната е абсолютно безалтернативна за България”, завърши проф. Гечев.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП за България и Радев

    15 19 Отговор
    Разбира се и той го знае перфектно. При президентска република, БСП винаги ще прави кабинет
  • 2 българин

    34 38 Отговор
    Президента Радев го избра народа ,а не БСП . Ясно ли ти е шестак !

    Коментиран от #7

  • 3 русенец

    46 10 Отговор
    Ако Тиквата не беше предложил онова плевенско недоразумение за президент, то едва ли толкова хора щяхме да гласуваме за Радев. Така, че Радев трябва да благодари на Тиквата, че го избраха.

    Коментиран от #13

  • 4 не знам

    36 33 Отговор
    Може и да подкрепя БСП, но вероятно ще гласувам за Герджиков, той по-вдъхва доверие.

    Коментиран от #11

  • 5 човек от народа

    38 12 Отговор
    АБЕ ПРОФЕСОРЕ....РАДЕВ ВИ ТЕГЛИ КАТО КОН КАРУЦА...А ОТ ВАС НЕ СТАВА НИЩО
  • 6 Логично

    24 19 Отговор
    Ами,то и Тиквата трябва да е благодарен на Доган,че го вкара в политиката.
  • 7 честен ционист

    21 15 Отговор

    До коментар #2 от "българин":

    Льотчикът МКУлтра си го избраха още на дипломирането 96-та в Максуел.
  • 8 Плевенчанин

    26 11 Отговор
    Гечев, сертификатите и "ваксинационните" ви напъни ви отрязаха главите. Понеже си кандидат за Плевен, от мен вече имаш "забрави". Зеленосертифицираните имат индулгенция да сеят заразата, а здравите и преболедувалите, но неудостоверени с измислените PCR-ри трябва да си плащаме удоволствието да ходим на работа, защото не желаем да се боцнем с експерименталките ви. Да ви .... и "социалната" партия, дето подкрепя фашизъм в чиста форма.
  • 9 НИЯ

    16 36 Отговор
    НАЙ УСПЕШНИЯТ ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАН ПРЕЗИДЕНТ Е РАДЕВ. ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ.

    Коментиран от #39

  • 10 Нагли твари

    23 14 Отговор
    БСП заедно с ГЕРБ и ДПС на бунището.
  • 11 Доктор Менгеле

    15 6 Отговор

    До коментар #4 от "не знам":

    Стокхолмския синдром е труден за лекуване.
  • 12 избирам Радев

    18 28 Отговор
    герберастите са най-мръсните комунисти !!!!
  • 13 Плевенчанин

    17 7 Отговор

    До коментар #3 от "русенец":

    Цеца е от ловешките села, насадена в Плевен по БКП линия.
  • 14 Сатана

    33 13 Отговор
    Румен забрави кой го настани в Бояна и да се вози в брониран конвой с гавази Да се облича в маркови костюми и се вози безплатно по света и у нас.Деса също.Услади му се и се заигра с червената и синя олигархия и не пуска кокала. Един посредствен човечец изпълняващ чужди заповеди ден след ден,цял живот. Отивай си!
  • 15 Васил

    28 8 Отговор
    Брей тва комунистите са гадно племе не се наядоха на пари и власт до когаааааааааа бе Радеввввв
  • 16 каква

    23 3 Отговор
    Опозиция ли? Не били партии на статуквото, но опозиция. Ти да видиш. И разните му партенки, ама не били в управлението от незнам си колко хилядолетия? Някои партии превърнаха дейността опозиция в синоним на пасивно участие в управлението на държавата. Нещо като пасивен пушач, но полушаваш милиони, вместо болести и дим. Последните са за верващите.
  • 17 Ами сложно

    32 12 Отговор
    Още 5 г. да търпим това недоразумение Радев е абсолютно неприемливо и вредно.Този служебен кабинет от червени психари милионера милиционер Рашков,прислужника Янаки ,премиер без самостоятелност ,строителна повлекана и прокопиеви далаверажии,енергийна криза и пълна некомпетентност,непознаване на сектора,оставиха тарикатите да се нахранят ,икономическа криза отново липса на компетентност и всичко защото тръгнаха по грешния път извън реалностите и тн.н.Не трябва да се допуска да повтаря,нито парашутистите измамници Киро и Асен.А Гечев говори глупости,каква съдебна реформа ,бе ще разформироваш специализирана институция,щото пречи на олигарсите!
  • 18 Българите днес

    25 8 Отговор
    Мирът като мухи, но си остават обсолютно същите найвници и г-ци за съжаление.Ако изберат Радев отново, избират войната и мизерията, която не изменено идва след икономическа и политическа разруха.Много ще ми е интересно, след като се преброим на изборите, колко ще са нормалните, колко тъпаците, простаците и влюбените
  • 19 нннн

    28 9 Отговор
    Другари бесепари, първо се ваксинирайте, за да получите от Радев сертификат и после коментирайте. Но синергично и триморско коментирайте. Не разбрахте ли, че Радев ви изневери с Мустафата! И с Кирчо Истината ви изневери...
  • 20 6ръгр

    4 28 Отговор
    Успех и победа на БСП пожелавам и да са живи и здрави!
  • 21 Гечев ала бала

    25 5 Отговор
    Защо да преизбираме др.радев,фигуранта,да повтаря Борисов ,да закръгли 10 г- мандат при все ,че петгодишно резиденстване беше пълен провал.Значи за Борисов 10г. са много,а за Радев не са.Да, може да се ежи разбрахме,но когато трябва да поеме отговорност,само че закопчан със зависимости,е не става.Лесно е да критикува,без да предложиш алтернатива,и точно това виждаме,алтернатива нула, кражби и беззаконие вповече
  • 22 Рего

    29 6 Отговор
    Абе ГЕЧЕВ, що не се застрелял и ти и твоята крумовица КОРНЕЛИЯ... то бива, бива дебилщини , но вие сте дъното
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кажи повече за милиардите

    19 1 Отговор
    Кога , как , защо , кой са взели парите и колко са взели? Списък.
  • 25 Гечев

    8 18 Отговор
    много лъжеш. И за първия мандат Радев бе издигнат от инициативен комитет. След това се присламчиха АБВ, а после Корнелия Нинова, като се скараха АБВ и БСП. Уж техен кандидат, да ама не. Той никога не е бил член на БКП, нито пък на БСП. Просто един достоен българин!
  • 26 .....

    10 3 Отговор
    И защо сте за зелен сертификат?
    Защото така са казали от ЕС ли и да ни наложите недоказаните ваксини?
    Това си е дискриминация и не може да сте за него, без значение, че ЕС го налага.
    Как пък не повтаряте като квачки и не въвеждате стандарта, заплатите, а дори и цените на ЕС.
  • 27 Болярин

    6 3 Отговор
    Никой не може да ни стигне - имаме си кон 4×4 с ездач, пардон, шофьор без шофьоска книжка и надрусан ... до козирката !!!
  • 28 Бай Ламби

    19 2 Отговор
    Абе тоя няма ли малко съвест та да се скрие някъде и да не се показва по- вече?!?!?Няма такъв наглец като тоя!Разказа играта на цяла България през 1997 година и сега пак се пъне да се показва и да дава акъл.Тва само един комунист може да го направи.Тоя когато и да го застреляш трябва да знаеш че все си закъснял!
  • 29 ДО Гечев

    20 2 Отговор
    ГЕЧЕВ СРУТИ ФАЛИРА Банките 90 год и никой не му потърси сметка Тръгнал.да говори за кражба на милиарди ЗА Що Не започнат Първо ОТ Теб Гечев Но ти си Доживотен Депутат Бкп Бкп Бкп РАЗСЛЕДВАНЕ ЛУСТРАЦИЯ
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ай този

    16 2 Отговор
    "Нямало осъден министър", то се почва от вашата партия,как не се сещате кой създаде задкулисието и го отгледа?А сегашните дела срещу олигарсите,някои невъзвращенци,как се месят дистанционно и в служебния кабинет и корпоративно.Тези които плащаха протестите уж срещу Боросов,а реално да стигнат до гл.прокурор.БКП-то се дръпна когато предлагаха отмяна на давността за приватизацията за да се разчисти донякъде тази кал?.И какво ,смениха посоката и почнаха атаки срещу предложителите.Др.Гечев който съсъпа икономика,остави предприятия с огромни дългове ,партия която произведе мутрите,що не поискаш доброволно да те разследват за икономическата криза,хиперинфлация,девалвация на лева през 90- те,другарюю?Не е единствен естествено!Мина давноста,а декларация за национално помирение от Костов най баламурнишки да ви покрир,че и гласувана в НС.Сега дори не се споменава откога и защо БГ беше под нулата,кой е автора от 90- те и кои се замогнаха за сметка на фалити,безработица и емиграция.
  • 32 Радев си отива

    15 5 Отговор
    Радев си отива заради страшната здравна криза и лошото и управление, хилядите умрели, високите цени, хаоса, лоши кадри. Той беше дотук.

    Коментиран от #33

  • 33 123+

    2 11 Отговор

    До коментар #32 от "Радев си отива":

    Това са следствия на ГРОБ, а не по вина на Радев, умнико!
  • 34 Анонимен

    2 3 Отговор
    Радев е задължен на ДПС. А бсп е по зле и от налионал.. КОСТАДИНОВ. Очевидци сме, как по време на соца крадохте балатуми, топове платове, кашони с храна, вина, ракии, и са различни хората И днес децата им са в сащ, заминали 1989,в мвр пенсии и тъй къщата на нашите каки, продаде я на турчин 2 етаж, злобари, а не я даде на племенницата ни на 1 етаж, а работи 20 г в германия, дъшеря й завърши в германия бакалавър, магистър, а от ченге завършил с връзки в Свищов икономика, кво да очакваш, а с калоните, тати шофьор на 1 секретар на цк на бкп, в мвр, адвокат той и щерка му. Това сте хора бкп и от партии на парии, от Живков на Луканов, а др може да са над вас, но не им давате, защото сте некадърници, защото сте мързеливи и завиждате и ги удряте яко, гадни сте 70,80 комунисти и прави са от Задап, кралицата, че ги е страх, да не би комунизма да се завърне и по западните държави. А и бб и той е същият комунист, хората разчитаха на него, но уви. Радев е, но до него не е и хората не знаят, както и жената до герджиков не одобряват, но си имате бспдпсгерб фенове и да ви е честито, който и да е, за нас вече е късно, кой ще е. Съжаляваме обикновените българи, оплакват се, децата им не искат в регионите на доган, а в Пд, Сф жилищата са непосилни за тях и т. н. А на батето благодарим и преди 2009,че абв и герб ги прокудиха с дпс млади тогавашните. Зле навън, но зле сте в Бг и по зле ще става, с комунистите, те са над 80 и не говорят за умиране, имат явно запаси от кражбите
  • 35 Очевидец

    4 2 Отговор
    Добре че отвориха границите и ви лъснага задника. Мързела в Бг, а кадърните завинаги на запад. Изключение са навън ромите. Там си имат тартори роми от Бг и навън. С комунист работа да си нямате, все те 70,80 годишните те прави, а крадат от работохолика кво им трябва. Разпадаща се държава. Къдърен ли се, западните държави ще направят всичко възможно да ви съхранят, запазят, а в Бг е обратното, имаш ли си чичко паричко си ок, навсякъде вратите ви са отворени. Лично мнение.
  • 36 Анти

    3 2 Отговор
    Абе приятелЮ, българия е била селскостопанска държава, а РРадев, що мислите, айде за него да не е, но от тези краища, все пак Х е от квартал на града. Дай да си говорим правичко. Те са земеделци, но не и Бкп. Вярваха на ББ, но тий се съмзи с тях, дс, бкп и виж кво му стори дпс на бб и рр искаме Две оставки, на Борисоф и на Радев. Дпс играе перфектно. И сте мат 32 г, дали играе с дс, кгб, отговорете на народа, а че Славяново, Хасково на 109 % от това село са безпартийни и никога при СОЦИАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ не са одобрявали режима на Живков. Защо ли, защото хранеха и поиха с продукти от село и ракия шефовете си, но и те, хубава ракийка, но как се вади ракийката бре шефове мързеливи и така бкп. Младите нищо не знаят, а ни напуснаха след 19 навършваши години, по големите градове и без работа, стегнаха децата им и заминаха с еднопосочен билет, а тези на депутати разни зетьове бедни, не искаха да продължат нагоре висше и добре, че бабата и така били с 6 завършили. Измама. Ходиха през лятото работиха в поморие и за училище бяха изморени. Кой лъже печели в бг, а такива бяха комунистите, разпръснати по партии и днес са заедно дпс, бсп и герб. Радев го изключваме. Както и К и А. По-добре умното да ме краде, а не простото, Мързела, комунистче на бкп
  • 37 Хохо

    4 1 Отговор
    Тия които крадоха, от чантите на служителите, а тя бе член на бкп, инженер, програмист, и тук бе кражби, но всички знаеха, че албанката краде, но нищо не й сториха. И вие ми говорите за права и свободи, за системата на мвр, конфликтен човек съм, когато ме засегнат и ставам тогава конфликтен и им изкарвам тук киркивите ризи. Краде на 160 жена му партиен секретар, цяла стая с топове платове и първи децата им за сащ със зелени карти, 20 хил лева, 1989.и сега защитници и обиждащи колеги, а защитници бкпбсп на роми. Нищо против дели роми, но има и добри, но на черното 160 киро да казваш, че.. Грозно е. Боли ни. Че шефа на методи го накаАл, и отвръща на х, а той 160 не се явил да го замести. Каква вина има х, киро, топовете къде отидоха комунисти крадливи през живково и след 1989,тя бе партиен секретар в шивалка фирма, и мен ме боли, че сйромното обиждате и не подкрепяте, а ни отмъщавате, чрвз ромите, да си правят, йакво си си искат в блока на системата. Но карай да върви, мързела е с вас, от завист и злоба го правите българи и др това и чакат българомохамеданите, но де акъл у бкп, въртят се като проститутки и разни сектанти бкп, над 80 г са, прощаваме им, склеротизирани
  • 38 Анонимен

    1 5 Отговор
    Калин Тодоров е моят идеал. Станко Тодоров от шивачите сме чували, покойници през 80те години, че цент не е открал от държавата.
  • 39 дали

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "НИЯ":

    ааа не, не съм съгласен, изборите ги организираха от ГЕРБ значи са били фалшифицирани ! Нали така бе умници
  • 40 Георги v.

    5 2 Отговор
    Този наистина е голям нахалник и ни смята за балъци. Един от хората докарали до фалит България. Освен това доносник на ДС. През 1995-1997г.правителството на Жан Виденов с вицепремиер и министър на икономическото развитие Гечев докараха нещата дотам, че бяха обрани спестяванията на българина, долара стигна над 3000 лв., а заплатите бяха по няколко долара. Както споменах България беше пред фалит. И този вместо да се скрие или да е зад решетките, става все по-нахален. Определено сме мазохисти щом търпим такива негодници.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Бай Иван

    4 1 Отговор
    Радев скоро ще бъде съден за геноцид над българският народ заедно с помагачите си като Гечев.
  • 43 Герб и БСП са едно лице !

    2 1 Отговор
    Отвратителни ! Тъпи комуняги !
    Ама тъпи до един !
  • 44 Щерев

    0 2 Отговор
    Радев ви го н.чука и разчисти за посочените му от мустафата.