Last news in Fakti

22 Август, 2023 14:39 3 020 10

Методи Лалов пред ФАКТИ: Ще има конфронтация по линията на ДС на местните избори ВИДЕО

  • методи лалов-
  • местни избори-
  • бойко борисов

Ваня Григорова няма да стигне до балотажа в София

Методи Лалов пред ФАКТИ: Ще има конфронтация по линията на ДС на местните избори ВИДЕО - 1
Снимка: Факти

Ще има конфронтация по линията на ДС на местните избори в София. В момента се говори за миналото. Мисля, че ГЕРБ ще остави Вили Лилков да говори за ДС миналото.

Това заяви в студиото на ФАКТИ пред Лили Маринкова Методи Лалов.

Той посочи, че в политиката е важно да се говори за проблемите непрекъснато. Васил Терзиев дължи обяснение защо е мълчал досега и е започнал да говори сега, когато се е кандидатирал за кмет.

Бойко Борисов има полза да не му се търси сметка за управлението. Терзиев и Лилков не говорят нищо против ГЕРБ.

Методи Лалов посочи, че БСП е на слаби позиции в София. Не мисля, че Ваня Григорова ще стигне до балотаж в столицата.

Поведението на Бойко Борисов се води от популистки акции, припомни Методи Лалов. Той посочи, че българите имаме нужда от образование и истинска полиция.

Приемането на общински бюджет ще покаже дали имаме ново мнозинство в София, прогнозира Методи Лалов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нннн

    20 6 Отговор
    Това са фалшиви сигнали за отвличане на вниманието. Кво ДС кви 5 лева? Конфронтацията е ЗА и ПРОТИВ ,,Сглобката". Смятам, че сглобката не бива да има кмет. И не само в София.
  • 2 ТаУмВзе

    15 4 Отговор
    Абе картоф, кой плавник от сегашните търгаши не е чадо на ДС? Като почнеш от мутропотека, та списъка е дълъг. Не че не използвате Методите на ДС де. Бухахах ЖАЛКАРИИ!
  • 3 ЯМБОЛИЯ

    5 13 Отговор
    Аз не съм бил в ДС и член на червената партия. Ние сме огромното мнозинство. Следователно има в цяла България необременени с комунистическия режим хора,които да се състезават за кметове(имам предвид център и в дясно от него,проевропейски и демократични партии,като ГЕРБ,ДБ,ДПС,ПП и др). Левите партии не са наши. Но и за тяхни кандидат кметове трябва да важи,да не са били към ДС и фамилно също да не са обременени.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Град Симитли

    9 3 Отговор
    Ваня Григорова още не утвърдена за кандидат от БСП, а митоди вече я отписа :))
  • 6 Червени ДПС,ГЕРБ,ПП,ДБ,БСП,Възраждане..

    8 1 Отговор
    Освен ДС, други има ли?
  • 7 Лост

    3 0 Отговор
    Този пък много рано зачервил бузите.
  • 8 Истината

    1 1 Отговор
    Ти вие те, ако тати, мама не са били дс при живков, забрави за работа държавна, но кво от това, като българите са на изчезване. Ромка не, ние сме цигани на един градски, ти кво правиш тук, а той, къде да отида, не виждаш ли, тук няма българи, ние и мохамеданипомаци ще живеем снощи. Хора без значение на етнос българи са с ниска култура явно някой им казва, те младите от не род, родове без връзки турци българи бягат, остават възрастни голям %. Обидни думи. И като купят, къде да отидат хората без връзки, без пари, ако бойко ни приеме в Банкя, отиват... деца никакви ги няма. Прост народ слаба държава.
  • 9 Асен

    2 0 Отговор
    Този се отрече от ДБ и не сбърка.
  • 10 Явор

    1 0 Отговор
    Кандидатурата на Васил Терзиев е обречена на провал.