27 Март, 2015 14:48 1 090 0

Семинар за глобалната сигурност и върховенството на закона в Тайван

  • семинар за глобалната сигурност и върховенството на закона-
  • тайван-
  • семинар-
  • италия-
  • посланик джулио терзи-
  • тероризъм-
  • ислям

Събитието се състои днес

Семинарът за глобалната сигурност и върховенството на закона се провежда  днес  в столицата на Тайван Тайпе. Събитието стартира в 10.00 ч сутринта и ще приключи в 24.00 ч. Говорители ще бъдат бившият министър на външните работи на Италия  посланик Джулио Терзи и бившият заместник-министър на икономическото развитие на Италия Адолфо Урсо, които са за първи път на посещение в страната. Те ще говорят за международните и местните конфликти, произтичащи от системните нарушения на човешките права. По време на семинара ще бъдат обсъдени още теми като тероризма,  кризите на Ислямска държава и позицията на Република Китай относно тези кризи

Кръглата маса бе открита от председателя на Асоциацията за международни отношения посланик Франциско Оу, а домакин на събитието е д-р. Минг Лий от Националния колеж за Международни отношения Ченгчи. В ролята на коментатор е и професор д-р Чонг-ко Цо от Института по европейски изследвания към университета Тамканг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА