27 Април, 2015 12:43 895 0

МВнР проверява всички сигнали за българи в Непал

  • непал-
  • еверест-
  • българи
МВнР проверява всички сигнали за българи в Непал - 1
Снимка: АП/БТА

МВнР и посолството на България в Делхи продължават да работят по всички получени сигнали за български граждани, които са се намирали на територията на Непал към момента на земетресението, съобщиха да пресслужбата на МВнР.

Заради нарушените комуникации на място осъществяването на връзка с нашите сънародници е изключително затруднено. Няма данни за загинали или ранени българи в Непал.

МВнР призовава всички, които имат информация за български граждани, които са в района на бедствието, да се свържат със Ситуационния център към външно министерство.

Дирекция „Ситуационен център”

+359 2 948 24 04;

+359 2 971 38 56;

е-mail: [email protected]


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА