Last news in Fakti

29 Април, 2015 21:30 917 3

Юнкер: Имам добри отношения с Путин

  • юнкер-
  • путин-
  • отношения

Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер смята,  че поддържа добри отношения с президента на Русия Владимир Путин,  предаде ТАСС.
Агенцията цитира интервю на Юнер за в. "Монд".

Отговаряйки на въпрос стреми ли се да поддържа добри отношения с  руския президент, Юнкер отговаря: "Да, аз наистина имам добри  отношения с Владимир Путин".

На следващия въпрос за разглежданите теми по време на разговорите председателят на Европейската комисия отбеляза, че той не ги разкрива пред пресата.
"Мога да кажа, че продължавам да играя поверената му роля в тази трудна ситуация и то без да засягам някого", заяви Юнкер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еееее

    1 0 Отговор
    ше са сетите ,,ама като са о.рахте и ви замириса чак ,,
  • 2 пехе

    2 0 Отговор
    Дам, правилна позиция. Няма да се караме на локално и местно ниво тук, заради Америка. Ако на Америка нещо не и е на кеф. Да ходи сама да тресне по Русия. Не да си търси съюзници и пионки, да и вършат черната работа. За да бомбандират тук нас и нашите деца, а дебелите американски деца, да се тъпчат с МакДоналс през това време.
  • 3 еее

    0 0 Отговор
    имаш ти ..слушайте още американския черен султан и ще имате едно нищо след време

    ще имате 100 милиона мюсюлмани черни в европа