Last news in Fakti

17 Май, 2015 17:55 1 259 3

Станишев: Европа чу гласа на Македония

  • скопие-
  • митинг-
  • опозиция-
  • сергей станишев

Дойдох тук не да ви уча, а да чуя вашият глас. Чух Ви ясно. Вие искате мир.

Не трябва да допускаме да се потъпква свободата на словото. Това заяви в словото си, произнесено на английски език, президентът на ПЕС Сергей Станишев.

Радвам се да видя тук хора от различни етноси, които да издигат в един глас искането за свобода.

Поднасям своите съболезнования на семействата, които загубиха близки и роднини в терористичното нападение в Куманово, каза Станишев.

Искам да знаете, че вашият глас се чува в ЕС. Днес видях гражданското общество на Македония и никой не може да го пренебрегне. Никой не може да ви пренебрегне. Вие сте важни.

И накрая искам да кажа няколко думи на български. Няма нужда от превод: Скъпи приятели, братя и сестри, обичаме Ви! Искаме да видим Македония просперираща и европейска. Кураж!, под аплодисменти завърши словото си Сергей Станишев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аня

    0 0 Отговор
    Македонский майдан - десятки тысяч человек.
    www.youtube.com/watch?v=DD5Uj6YvP6M
  • 2 ЛАКЕЙ СЕРГЕЙ

    0 0 Отговор
    СЕРГЕЙ ТИ СЛАГАШ МАСЛО В ОГЪНЯ НА МАКЕДОНИЯ.
    СЕРГЕЙ ТОВА КОЕТО СТАВА ТАМ Е ДЯВОЛСКА РАБОТА, НА ВЪНШНИ "ДОРОЖЕЛАТЕЛИ" И ТИ СИ В СЛУЖБА НА ТЯХ.




  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Лицемер от класа! Как не го е срам да се появява където и да е....Срам ме е от такива хора, които посрамват България навсякъде!
Новини по държави: