31 Август, 2015 14:26 1 333 2

Експлозия в Турция

  • турция-
  • есплозия-
  • в

Ранени са няколко полицаи

Експлозия в Турция - 1
Снимка: БТА/AP

Експлозия в Турция е ранила някои полицаи, съобщи ТАСС.

Взривът е станал в провинцията Ширнак, която се намира в близост до границата с Ирак. Ранени са няколко полицая.

Според турските медии бойците на Кюрдската работническа партия – ПКК са активирали с детонатор бомба, заложена на местен път, докато по него са преминавали транспортни средства на местната полиция.

Инцидентът е станал между окръзите Джизре и Идил, където се отчита висока активност на силите на ПКК. Служителите на реда са пътували в служебен автобус на местното летище, където те служат. Все още броят на пострадалите се уточнява. На място вече са пристигнали линейки и силите за сигурност. Районът е отцепен, за да се предотврати евентуален опит за терористична атака.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссс

    0 0 Отговор
    чалмите ще ядат яко хурката от пкк и кюрдите ...и тва е началото

    каквото повикало такова се обадило
  • 2 машалла

    0 0 Отговор
    А дано! Заслужават си го.
Новини по държави: