Last news in Fakti

5 Септември, 2015 12:28 1 072 2

Найджъл Фараж: Меркел само задълбочава бежанската криза

  • найджъл фараж-
  • криза-
  • ангела меркел

Според него има опасност за цяла Европа

Найджъл Фараж: Меркел само задълбочава бежанската криза - 1
Снимка: AP/БТА

„Германският канцлер Ангела Меркел само задълбочава бежанската криза.“

Това заяви лидерът на британското крайно формирование Партия за независимост на Обединеното кралство - Найджъл Фараж, цитиран от IOL news.

Според него с непрекъснатите си изявления, че Германия е готова да приеме още бежанци, Меркел само призовава още хора да тръгнат по опасния път към Европа и да рискуват живота си. Фараж допълни, че е бил ужасен от снимките на 3-годишния Айлян, намерен мъртъв на турски плаж, след като лодката, в която е пътувал, за да стигне до Гърция е потънала в морето. Според него обаче сегашната политика на Меркел може да доведе само до повече подобни случаи.

„Ние трябва да си отговорим как да предотвратим повече подобни снимки? Възможно ли е да предотвратим други случаи като този в Австрия, където 71 души умряха от задушаване в камион? Видях как бежанци се опитват да се натъпчат във влаковете за Германия в Будапеща. Това е едно бясно втурване. Има риск в Европа да влязат и джихадистки войници, представящи се за имигранти. Това, което Меркел прави е много опасно. Не можем да рискуваме нашата безопасност. Състраданието не може да застрашава това.“, заяви Фараж.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123455

    0 0 Отговор
    Англичаните да не се правят на ощипани,
    тяхната и американската политики водят до тези последствия.
    Меркел е само един зависим кукундрел,който стриктно изпълнява заповедите на Обама.
    След кръстоносните походи на англичаните и техните съюзници България пада 500 години под робство,Унгария 150 години идруги страни също.
    Сега англоговорящите правят същото и скоро като подвият опашки,тогава ще видим какво ни чака в Европа.
    Ще търсим пак руснаците да ни помагат.
  • 2 ВЪН ОТ ЕС И НАТО

    0 0 Отговор
    ПЪТЯ Е НЕЗАВИСИМОСТ, СУВЕРИНИТЕТ, ДЕМОКРАЦИЯ И ЕФЕКТИВНО РАВНОПРАВНО СЪТРУДНИЧЕСТВО КЪДЕТО НАЛАГАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ.

    ДЕМОКРАЦИЯ,

    КЪДЕТО ИЗБРАННИЦИТЕ ДА СА ОТЧЕТНИ И ПОДЧИНЕНИ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ.

    ВЪРЖИ ПОПА ЗА ДА ТИ Е МИРНО СЕЛОТО.

    ТО ТУЙ СЕГА Е ЖИВ БАРДАК, БАШИБУЗУК, БАНДИТИЗЪМ, ГЕНОЦИД И РАЗСИПИЯ.
Новини по държави: