Last news in Fakti

4 Октомври, 2015 17:29 14 415 31

Русия праща в Сирия най-голямата си подводница

  • русия-
  • подводница-
  • дмитрий донски

Подводницата може да носи до 20 ракети Булава. Всяка от тях може да бъде оборудвана между 6 и 10 ядрени бойни глави

Русия е изпратила в Средиземно море най-голямата си подводница „Дмитри Донски“. Тя трябва да акостира до брега на Сирия, съобщава израелският сайт Дебка. Той се позовава на пожелали анонимност разузнавателни източници.

Подводницата може да носи до 20 ракети Булава. Всяка от тях може да бъде оборудвана между 6 и 10 ядрени бойни глави. Обсегът на действие на Булава е 10 000 км.

Подсилването на руския военен флот в Средиземно море с подводница от най-нов клас е ясен сигнал за подкрепата от Владимир Путин за сирийския му колега Башар Асад, коментират анализатори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядоЯго

    4 1 Отговор
    светът който познаваме и виждаме през прозореца до момента е преживял няколко хиляди ядрени взрива ,произведени от ядрените държави с цел усъвършенстване на ядрените арсенали- още няколко -какво тлкова .
  • 2 koko

    11 0 Отговор
    точно с оръжия за масово унищожение трбва да се деиства срещу тази рязана паплач. нужно е извършване на тотален геноцид над ислямския свят за да се решът веднъж за винаги проблемите с тероризмът

    Коментиран от #4

  • 3 Льоля

    2 7 Отговор
    Да не е като онази която потъна?

    Коментиран от #5

  • 4 шлемник байкалскии

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "koko":

    Абсолютно си прав!Любопитно ми е обаче,с колко бомби за масово унищожаване трябва да ударим Браивик!Той по подразбиране не е рязан и най вероятно първата бомба трябва да я насочим към с "хирургическа "точност към деликатните му части с което да го направим "рязан" и след това вече с чиста съвест можем да насочим втората бомба с която да го ликвидираме тоя съвременен Чикатилов!!!

    Коментиран от #19, #20

  • 5 Николай

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Льоля":

    Да се подиграваш с подобна трагедия много добре показва какъв "човек" си.

    Коментиран от #15

  • 6 смехурко

    2 0 Отговор
    Това някаква партенка!
    При положение, че обсегът на ракетите е 10 000 км. Дмек могат да ударят почти всяка точка на съответното полукълбо, от където си искат, ще я закарат в сирийското пристанище......

    Коментиран от #8

  • 7 Vasik Atanasova

    7 2 Отговор
    ПУТИН ЩЕ ГИ ПОБЪРКА
    НО ТЕ ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ
    ПУБЛИЧНО РЯЗАХА ГЛАВИ
    И ДЕЦА СТРЕЛЯХА ПО ВЪЗРАСТНИ
    СТАНА ТЯ ЧЕ И ЧЕЧЕНЦИТЕ ЧАКАТ ДА ВКАРАТ ПЕХОТА
    ВОЙНАТА НЕ Е ХУБАВО НЕЩО НО ИД СА ИЗРОДИ

    Коментиран от #9

  • 8 mediator37

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "смехурко":

    Ама тя иде от далеко , бе, от Северните морета. Не е тука наблизо в Черно море, защото е атомна, в Черно море атомни не може. Избикаля бая.
  • 9 Десислава Димитрова

    2 8 Отговор

    До коментар #7 от "Vasik Atanasova":

    бабо василке,чеченците са си в сирия само да те открехна и се бият на страната на ид ,а тези на кадиров търсят разрешение за сирия ,а в украйна отидиха без такова що така ?

    Коментиран от #10, #11, #13

  • 10 Гилбар Тал

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Десислава Димитрова":

    да не щото са наемници?
  • 11 bvb

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Десислава Димитрова":

    Твоите хора какво мислят да правят
  • 12 цеко

    3 6 Отговор
    ха-ха и къде ще плава подводницата в пясъците ли за там трябва не подводница а самолетоносачи
    типично по руски може да не свършат никаква работа но по-важно е да са в играта
  • 13 Vasqni Atanasova

    8 1 Отговор

    До коментар #9 от "Десислава Димитрова":

    Десиславе,я се кротни малко,щото твоята баба Десислава е руса,а моята беше добър човек,много си я обичах,не споменавай имена на покойните ми родители,не ги познаваш,че да се майтапиш така..както и да е не си струваше да ти отговарям,просто беше ужасно грубо от твоя страна..
  • 14 МИнистерството на горите

    2 1 Отговор
    Путин влезна в гората! И от нея панически излизат партизани, стражари и апаши!
  • 15 Juliy

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Николай":

    Всезнаещите руски тролове ще обяснят ли кой ще плати накрая сметката?!
  • 16 МИнистерството на горите

    3 1 Отговор
    Путин влезна в гората! И от нея панически излизат партизани, стражари и апаши!
  • 17 Николай

    4 0 Отговор
    Не съм трол и не харесвам нито Путин, нито Обама. Без значение дали подводницата е руска, американска или китайска много семейства са изгубили близките си. Или ти не си на това мнение?
  • 18 торпедо Мк 48

    3 3 Отговор
    Тая ли е следващата? И тая като оная Курск дето уж беше най-голямата и най-непотопяемата, но се оказа, че не е така. В Средиземно море да внимават, че е 2-3 пъти по-дълбоко от Баренцово и да се обадят на холандците предварително.....

    Коментиран от #21, #24

  • 19 koko

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "шлемник байкалскии":

    защо намесваш браивик тук приятелю
  • 20 koko

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "шлемник байкалскии":

    Разликата между един терорист и един патриот е наложеният контрол върху пресата.
  • 21 Бай хой

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "торпедо Мк 48":

    Не тая е като кулите близнаци дето затриха хиляди. Само трябва да се обадят на пожарникарите че да си накичат медалите.
  • 22 Бай хой

    2 2 Отговор
    И какво толкова разни дески коне и тям подобни реват за джахидистите от идил. Сякаш че без тях демокрацията ще пропадне.

    Не знам колко са бедни руснаците и колко са им лоши подводниците но за два три дена свършиха сто пъти повече работа от колкото натовските рамбовци. Е още болница и лекари не са успели да неутрализират.
  • 23 MUSTARD

    0 1 Отговор
    Русия не започва войни-тя ги завършва!!!
  • 24 СССР

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "торпедо Мк 48":

    Курск потъна заради свръх секретно руско торпедо самовзривило се вътре в торпедния отсек, а не заради технически проблеми с самата подводница - руснаците имат най добрия и мощен подводен флот в света -ако не вярваш на мен попитай чичо си Гугъл КАПИШ

    Коментиран от #30

  • 25 аз

    1 0 Отговор
    А подводницата как ще влезе в Сирия или тя е земноводна подводница..аси заглавието...
  • 26 Коко

    1 0 Отговор
    Като Титаник непотопяемия а го потопи едно ледено кристалче!ВсИЧКИ СЕ ПРАВЯТ ,ЧЕ ПИШК...ТЕ ИМ СА ПО 25СМ , НО ИСТИНАТА Е ДРУГА
  • 27 цхержена зора

    0 0 Отговор
    това не е подводница а желязно корито,което ще трвбва да бъде вадено от дъното пак от братята холандци както другия леген наречен куркс.Алкохолиците искат да покажат мускули но са просто гротески,или видяла жабата че подковавят коня и тя вдигнала крак

    Коментиран от #28

  • 28 цайсА

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "цхержена зора":

    А ти требе да си от чичо самовите наркоманчета при това много яко напушено за да дрънкаш такива глупости - СМЕНИ СИ ДИЛЪРА ПИЧ !!!
  • 29 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    не познавам баба ти и съжалявам за нея ,но ти пишеш като баба и за това те нарекох така .та пак те питам теб и компанията русофили ,що кадиров не постъпи като в украйна и не прати доброволци в сиря?нали толкова иска да се бие с шейтаните? в украйна нямаше такива ,но прати спецназа си ,а в сирия много иска да ги прати ама путин не му разрешава.ако следваме логиката или го е страх да иде в сирия и се хвали без покритие или путин го е пратил в украйна щом не прави нищо без разрешението му :)!та дерзаите русофилчета !!!!
  • 30 торпедо МК 48

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "СССР":

    Това е официалната версия, прочети цялата история около подводницата. Курск потъна след попадение в носовата част на американско торпедо МК48. Пиши в Гугъл подводница Круск и ще попаднеш на снимки на същата изкарана на сух дох с липсваща предна част и "странна" дупка на десния борд. Има много инфо по темата......
  • 31 Гол Тупан

    0 0 Отговор
    Кат Русия няма втора тъй могъща на света! Пичове не спорете за неща за които хал хабер си нямате. Големите си знаят работата акъл не им давайте.На всякъде става въпрос за пари и то много пари.Ако бяхте добри то щяхте да сте някъде я посланници я съветници
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания