Last news in Fakti

1 Ноември, 2015 09:22 1 552 0

По черната кутия на разбилия се Еърбъс A321 няма следи от топлинно въздействие

  • самолет-
  • еърбъс-
  • синай-
  • черна кутия

Египетските власти успяха да открият и двете черни кутии на руския пътнически самолет

По черната кутия на разбилия се Еърбъс A321 няма следи от топлинно въздействие - 1
Снимка АП/БТА

Черната кутия на разбилия се в Синай Еърбъс A321 има незначителни щети. Това заяви руският министър на транспорта Максим Соколов, цитиран от ТАСС.

Има малка техническа повреда, ни няма признаци за топлинно въздействие, както заявиха представители на египетската страна", каза той.

Египетските власти успяха да открият и двете черни кутии на руския пътнически самолет, съобщи още вчера на пресконференция министърът на гражданската авиация, цитиран от Ройтерс.

Обикновено на всеки самолет има по две черни кутии - една за записите от пилотската кабина и една - за данните за полета.

Египетските експерти са започнали да дешифрират информацията, съдържаща се в черните кутии. „Ще може да се говори за причините за трагедията, след като се анализира цялата информация за хода на полета, съдържаща се в черните кутии. Засега няма основания да се казват каквито и да е вероятни причини за катастрофата“, смята египетският министър-председател Шариф Исмаил. 

Издирването на телата на загиналите в самолетната катастрофа ще завърши в рамките на няколко часа, каза по-рано ръководителят на Министерството на извънредните ситуации Владимир Пучков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА