Last news in Fakti

5 Ноември, 2015 08:20 1 110 0

еasyJet отменя полетите до и от Шарм ел Шейх

  • еasyjet-
  • полет-
  • шарм ел шейх-
  • еърбъс

След решението от четвъртък на британското правителство да промени съветите за пътуване с полети до и от летище Шарм Ел Шейх, easyJet ще отмени днес своите полети до и от Шарм ел Шейх. Авиокомпанията ще задържи своите полети до и от египетския курорт, в очакване на допълнителна консултация с правителството. Пътниците, които имат резервации за пътуване до там в следващите две седмици, могат да поискат възстановяване на сумите или да променят своите полети за алтернативна дата или дестинация безплатно, съобщиха от пресслужбата на авиокомпанията.

Ние правим всичко възможно, за да информираме всички засегнати пътници и предоставихме хотелско настаняване на тези, чийто полети закъсняха през изминалата нощ. Работим с правителството на Великобритания, за да може да върнем нашите пътници от Шарм ел Шейх обратно вкъщи.

Безопасността и сигурността на пътниците и екипажа са най-важният приоритет на easyJet. Полетите, които бяха планирани за днес до Шарм ел Шейх, са както следва - четири от Лондон (два от Гетуик, един от Станстед и един от Лутън), един от Манчестър и един от Милано Малпенса.

„След решението на британското правителство да позволи на английските авиокомпании да извършват полети до Шарм Ел Шейх от утре, за да репатрират пътници, easyJet планира да възобнови своите планирани полети. Самолет на компанията ще лети празен до египетското летище, за да транспортира у дома пътници.

Авиокомпанията планира също така да извърши 6 допълнителни полета утре от Шарм Ел Шейх, за да върне в къщи всички пасажери, които са засегнати от спирането на полетите на 4 и 5 ноември", обявиха от компанията няколко часа по-късно.

Бихме искали да посъветваме всички пътници, на които им предстои пътуване с авиокомпанията от Египет през следващите дни, да следят нашия Flight Tracker на сайта на компанията easyJet.com за най-актуална информация".

Ирландските авиокомпании също прекратяват до второ нареждане полетите до и от Шарм ел Шейх. Разбилият се руски Еърбъс А321 с 224 души на борда е бил регистриран в Ирландия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА