15 Ноември, 2015 20:36, обновена 15 Ноември, 2015 21:09 2 011 3

Пиратка предизвика паника пред „Нотр Дам”

  • париж-
  • паника-
  • нотр дам-
  • площад на републиката

Паниката показва колко са опънати нервите на парижани и гостите на френската столица

Пиратка предизвика паника пред „Нотр Дам” - 1
Снимка: БТА/ AP

Паника настъпи пред „Нотр Дам”. Стотици хора се разбягаха. Те се бяха събрали, за да участват в месата за жертвите от атентатите.

Информацията е противоречива. Едни говорят за гърмежи, а други за хвърлени пиратки. Началото на паниката беше поставено на Площада на Републиката, където събралите се, за да почетат убитите в терористичните актове се разбягаха при гърмежи.

Минути по-късно стана ясно, че звукът, уплашил хората, не е бил от оръжие, а от фойерверки.  Паниката показва колко са опънати нервите на парижани и гостите на френската столица, коментира в. „ 20 минути”.

Интернет сайтът на в. „Фигаро” успокоява, че става дума за фалшива тревога. Тази вечер в "Нотр Дам" се отслужва меса в памет на убитите.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да ама не

    0 0 Отговор
    „Ислямска държава” - скоро и във вашия дом! http://bradva.bg/bg/article/article-65180#.VkjSDV5wKZB :
    "Всички ''остро осъждат тероризма''. Всички, които любезно отвориха границите си и поканиха де що има забулени, жални, кални и тъжни ''бежанци'' в страните си. Инвестираха в центрове за настаняването им, вложиха милиони в някаква псевдополитика за тяхната интеграция......... И политиците в България ''остро осъждат тероризма''. Същите остро осъдиха и стрелбата на граничаря ни Вълчан Хамбарлиев. Не била хуманна. Парадокс!? Не! Вика му се псевдотолерантност. България СПЕШНО трябва да затвори границите си. СПЕШНО да изгради ограда по тях. СПЕШНИ и моментални, ежедневни акции в районите със засилено присъствие на ''бежанци''. СПЕШНО да се подготви за военни действия. СПЕШНО, защото тук не е Париж. И ако ... когато това се случи и у нас, жертвите ще бъдат не стотици, а хиляди. И най-вече СПЕШНО трябва да започне да ви дреме.
    На живот и смърт е. "
  • 2 кюмбе

    0 0 Отговор
    Ба, то да те е страх да пръднеш там...
  • 3 Поправка

    0 0 Отговор
    Това е снимка на белгийската полиция.
    Сменете си я да не се излагате.
Новини по държави: