Last news in Fakti

20 Ноември, 2015 10:47 733 2

Еврокомисар: Настъпи момента ЕС да създаде Разузнавателна агенция

  • ес-
  • разузнавателна агенция-
  • димитрис аврамомулос

След терористичните актове в Париж настъпи време да се създаде Разузнавателна агенция на Европейския съюз. Това заяви преди днешното извънредно заседание на Съвета на ЕС на ниво министри на вътрешните работи и правосъдието еврокомисарят по миграцията, вътрешните дела и гражданите Димитрис Аврамомулос.

От началото на бежанската криза ние предложихме да се създаде антитерористичен център на ЕС, но днес настана време да се създаде пълноценна Разузнавателна агенция на ЕС, отбеляза еврокомисарят.

Люксембургското председателство на ЕС реши да свика извънредна среща на 28-те министри на вътрешните работи и правосъдието на ЕС на 20 ноември в Брюксел заради атентатите в Париж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    0 2 Отговор
    И ще се съберат марионетките поставени от сащ и ще решат че тероризмът е необходимо зло за да се източват пари от бюджетите и да се дава власт в ръцете на разни служби полиция и власт имащи.
  • 2 джагара

    0 0 Отговор
    и не забравяйте да вземете крадливчо киров
    толкова ценен кадър не е за изпускане имаме и други като него
    при нас такива с лопата да ги ринеш
Новини по държави: