20 Ноември, 2015 21:43 25 124 47

Вижте как Русия пак удари ислямистите в Сирия от Каспийско море (Видео)

  • сирия-
  • русия-
  • каспийско море-
  • ислямска държава
Вижте как Русия пак удари ислямистите в Сирия от Каспийско море (Видео) - 1
Снимка: Министерството на отбраната на Русия

Русия отново удари цели на Ислямска държава в Сирия, използвайки разположения в Каспийско море свой боен флот.

Седемте цели са били атакувани с 18 крилати ракети „Калибър – НК”. Атакувани са цели на ислямистите в Рака, Идлиб и Алепо. Всички цели са поразени, съобщават от Министерството на отбраната на Русия.  

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу смята, че Ислямска държава губи дневно около $1,5 млн. дневно от ударите на авиацията на Москва.

Президентският говорител на Владимир Путин - Дмитрий Песков отново изключи днес възможността от сухопътна операция на руските военни в Сирия, съобщи Ройтерс.

Не е имало обсъждане на сухопътна операция, уточни Песков.

Той коментираше изказването на президента Путин за необходимостта от „нова фаза” във военната операция в Сирия. 

Русия започна ударите срещу джихадистите на 30 септември. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антисоц

    2 6 Отговор
    Абсолютна пропаганда и нищо друго. НИЩО не са постигнали руснаците, освен комичният факт, че ракетите им падат някъде около целта, ако не се разпаднат предварително във въздуха.

    Коментиран от #47

  • 2 aaaa

    5 2 Отговор
    Антисоц,ако боше прочел малко повече щеше да видиш,че всичко пада в целта и колкото и да ти е гадно Русия се възражда и малко по малко всчики ще се съобразяват с нея...невероятно,но факт!

    Коментиран от #7

  • 3 123455

    3 1 Отговор
    Не коментирайта неща,които не разбирате,
    излагате се.
  • 4 mediator37

    2 2 Отговор
    Раптор, къде си? Пиши! Громи вражеската пропаганда !
    Или не са ти подновили договора от руското консулство? Негодяи. И те пари нямат.
  • 5 Vasik Atanasova

    6 2 Отговор
    ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО ЩЕ ГИ НАПРАВЯТ ЛУДИ ГЪБИ ХА ХА ХА
    ДА ЗНАЯТ ЧЕ С РУСНАЦИТЕ ШЕГА НЕ БИВА
  • 6 Ryski fen

    5 2 Отговор
    Браво на руснаците, правят си чудесна тренировка на армията. Превъзходни операции до момента които показаха на света как се неутрализира противник. За жалост за успехите на сирииската армия не пишат в никоя от "свободните" преси в европа и наи-вече Германия.
  • 7 Десислава Димитрова

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "aaaa":

    кво постигна асад след руската помощ тръбяща че е унищожила стотици цели и хиляди поразени терориста?
    нищо,превзеха един малък град ,няколко села и загубиха няколко села и едно градче :)!ако бе вярна и половината от руската информация ,трябваше вече да няма терористи :)!утре ще видиш колко са поразили целите в алепо след като излезат кадрите с цивилните жертви и разрушенията!

    Коментиран от #11

  • 8 Тъжна истина

    4 2 Отговор
    Американците създават терористични организации после останалия свят трябва да замита след тях.Много време ще е нужно да се оправят последиците от тази безотговорна политика на САЩ и техните съюзници от Саудитска Арабия.
  • 9 Киро

    2 2 Отговор
    Aз виждам как от някакви корабчета излитат ракетки, може ли да ми покажете как удрят ислямистите в Сирия, както пише в статията?

    Коментиран от #13, #17

  • 10 onq s konq

    2 4 Отговор
    Доколкото знам всяка от въпросните ракети струва по няколко стотин хил евро или долари...Та мисля че няма знач дали уцелват или не-важното е да бъдат изстреляни без остатък,защото след края на тая война бедна Русия с девалвирала валута като тегли чертата на целия масраф,нищо чудно да изпадне в кома.И точно тогава разлютения Путин може да издаде заповед до воювалите ДА СЕ САМОГРЪМНАТ С ОСТАНАЛИТЕ РАКЕТИ И ХИЧ НА НЕ СИ МИСЛЯТ ДА СЕ ВРЪЩАТ:)
  • 11 Махмуд

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Десислава Димитрова":

    Теб те знаем - включваш се там, където ЯКО ги е заболяло "мекото" на "Господарите" ти. Бутни още жлъчка, та да знаем, имаш ли роднини сред изпечените...

    Коментиран от #32

  • 12 БГ

    2 3 Отговор
    Ako бяха толкава силни,нямаше да останат живи терористи
  • 13 PlimP

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Киро":

    9, "някакви корабчета", ..... Кирееееееее
  • 14 гост1

    3 2 Отговор
    Руснаците да обеднеят хахахахаха, егати вица, виж Американците, да, остава само Китай да си поискат и паричките...
    Руската крилата ракета е с обхват 2700 км... с точност +- един метър
  • 15 rdсафас

    3 2 Отговор
    момче ако въобще имаш разим и четеш отговори ..щи кажа,че изтрелването на ракетата която мн скъпа е супер за тях...защото тази 1 ще я заместят 3..и така икономиката се върти(хората с образование ще разберат)....руснаците няка как да обеднеят...(адски много ресурси) ....да се изказваш така ....говори,че 100% си от някой село...много говорите....четете повече
  • 16 Бай хой

    3 2 Отговор
    Виждате колко се е разраснала ислямската държава та дори е пуснала пипала и у нас.

    Прочетете по долу коментарите на джахидистите киро, деси, катъра и ко. Тия се прикриват под различни партийни фереджета но са долни джахидисти, спонсорирани от сащ.

    Навремето дпс със уж 7-8 процента получи почти цялата власт с помощта на сащ първо от сдс после от бсп и ндсв.

    Днес вече са преобразувани от дпс на рб-деформаторски блок и отново с 7-8процента са назначени от сащ да затриват България под формата на реформи.
    деформаторският блок са по джахидисти и от дпс не се заблуждавайте от имената. Забележете че корман исмаилов е обучаван и завършил "образование" при имамите на саудитска арабия и е внедрен на висш пост в министерството на отбраната от приятеля на "катарците" мутрафона боко тиквата.

    Затова се стигна до зловещото за бъдещето на България подпомагане на ислямска държава чрез действия против страните които се борят с радикалният ислям.

    Това е позорното а не че някой громи терористите.

    Коментиран от #18

  • 17 Той

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Киро":

    При голям мерак да видиш ударите, ти препоръчвам екскурзия до териториите на ИД. С фотоапаратчето в ръчика по възможност в центъра на целите, може и селфи да си направиш.
  • 18 УПСсссссс

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Бай хой":

    Пич,десито,оня с коня,киро...са от новите джихадисти--наричат се ПАНДЖИХАДИСТИ.В интернет пространството на запад,така са кръстили троловете на шорош....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 тошибиян

    1 2 Отговор
    ракетите да се изстрелят по саш но не тези ами сатаните и нема да има тероризъм навсегда
  • 21 БАТ мишо

    1 2 Отговор
    тя и американската армия ако беше толкова силна нямаше да е рай за терористите навсякъде където са стъпили.....да изреждам ли - Либия Ирак , за Сомалия да не говорим ....сгънаха ги и в Виетнам и в Корея ....накратко великите САЩ нямат спечелена война като махнем тая срещу чутовната сила Гранада. А да чуваш нещо за терористи след руската- Чечня Дагестан - мирно и тихо щото въшките начесани
  • 22 БАТ мишо

    1 2 Отговор
    пропуснах авганистан щото за него и децата знаят кво е след американската армия там
  • 23 haha

    2 2 Отговор
    еи наистина големи са тва руснаците правят страхотна ВОДКА наистина поразиха ИД цели 4 ракетки изстреляха много ме кефите в тоя саит!!!!НИКОИ си няма понятие от нищо но все се изказва еи типично по БЪЛГАРСКИ

    Коментиран от #42

  • 24 i sega kakvo

    2 1 Отговор
    сега Сирия е по слаба но след незнам си колко време тиьите води стават най-страшни този путин та се изпути от тая планета ако иска воина ш се прави на голема работа моита държава е наи голема и тн. тоа путин да земе да се метне с една матриошка в некоя река от един мост и всички ша са доволни само заема място тоя руснаци евреи сякви да са махат каде е Хитлер в този момент но русия след време нема да виждат небето от толкова бомби ...
  • 25 сляп ли съм

    2 1 Отговор
    еми не виждам как русия удари ислямистите. Виждам само как се изтрялват 3 ракети. Яко тъпо заглавие.

    Коментиран от #28

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 раптор

    1 2 Отговор
    Забелязах, че предсказанията на русофобчетата като деси, коня, киро и други специалисти - омраза към Русия, никога не се сбъдват! Напротив! Става точно обратното! Та ми е интересно - няма ли да млъкнат най-накрая или вярно са платени?
  • 28 тошибиян

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "сляп ли съм":

    брат ходи там къде падат ракетите и го документирай..нау4и малко от корана за да стигнеш поне до там 4е по пътя ше те пратят в джехенема понеже си кямфир
  • 29 раптор

    1 2 Отговор
    Иначе има видеоклипове как крилати ракети поразяват цели в Сирия... Сигурно са монтаж нали...
  • 30 like russian

    3 1 Отговор
    НЕГРАМОТЕН,какви жени и деца ,там на 12 са с калашниците ,а жените с поясите с бомби,ЯСНО?
  • 31 Чукча

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "i sega kakvo":

    Пишеш истини,но си оправи правописа защото се излагаш.
  • 32 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Махмуд":

    сред изпечените нямам роднини ,но изтрепаните цивилни стават причина за нови доброволци в ид.русия само обявява огромно количество поразени цели ,а подкрепяните от нея хизбула,асад и иран не успяват да мръднат макар ,че би трябвало джихадистите да са изтрепани,командните им пунктове унищожени,логистиката им съсипана ...та питам и теб след тези грандиозни успехи що асад не може да мръдне в настъплението си?

    Коментиран от #33, #35

  • 33 раптор

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "Десислава Димитрова":

    Еее деске, чакай де! Имай търпение! САЩ прекараха 11 години в афганистан и общо взето постиженията са им доста мимолетни. Защо Русия за 2 месеца само с бомбандировки да унищожи ИД?

    Коментиран от #36

  • 34 раптор

    1 2 Отговор
    Ооо да! Те САЩ в Афганистан са повече от 11 години... Не само във въздуха! И то не сами! Ами с всичките си лакеи от НАТО(които определено са застрашителни, колкото и да ми се ще да го отрека). Кучето лае, кервана си минава! Ислямската заплаха е прекалено голяма за да се сочим с пръст!
  • 35 Бай хой

    0 2 Отговор

    До коментар #32 от "Десислава Димитрова":

    Деске ма ми те убитите от сащ не стават ли причина за доброволци в идил. А в последно време хизбула се бори с терористите докато сащ и нато търгуват с терористите подпомагат ги бомбардират тези които срещу идил. Кво излиза на практика? Хизбула са анти терористи а сащ и нато терористи.

    Коментиран от #37

  • 36 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "раптор":

    ами щото го твърди.ежедневно четем за огромните руски успехи ако тва дето твърдят твоите хора бе вярно ,значи вече няма ид щото са унищожени инфраструктурата и и командването.само дето е поредната руска партенка.иначе края на военната организация на ид се вижда но той няма да е руско дело ,а плод на общите усилия в които руснаците ще имат незначителна роля за твои ужас!
  • 37 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Бай хой":

    нямаш умора в лъжите еи.сащ търгували с ид ,а хизбула били антитерористи :)!иначе си прав че загиналите цивилни стават причина за радикализация на местните заради което американците много внимават с бомбандировките за разлика от руснаците.
  • 38 Емин

    0 1 Отговор
    много сте компетентни кой какво допринася. Ама пишеш на български нали? Колко допринесоха руснаците за това да словоблудстващ днес на собственият си език?
  • 39 ГОСТ

    0 1 Отговор
    УДРИИИ БАЙ ФИЛИПЕ :)
  • 40 ТАТАР БУЛГАР

    0 0 Отговор
    Тия руснаци щом са ни освободили и са ни направили държава, значи трябва и да се грижат за нас....направо са си длъжни да ни отглеждат и издържат !
  • 41 Емин

    0 0 Отговор
    За съжаление продажниците в българската история са имали най-важно значение при всички наши беди.
  • 42 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "haha":

    Не са 3-4 ракети
  • 43 Кръстоносецът

    0 2 Отговор
    Голям кеф. Руснаците не си играят и за това са ВЕЛИКА ДЪРЖАВА. Ще се леят реки от ислямска кръв. Те сами си го търсеха. Нека ги избият до крак един да не остане.
  • 44 Българин

    0 2 Отговор
    Пишат всякакви незнайни с хакнати мозъци . От десетилетия САЩ рови световни интриги за да се стигне до днешния ден по сценарий. САЩ , НАТО и ООН са световните конспиратори и терористи, а Русия в аванс с трезво мислещи управници подсигуряват суверенитета и сигурността на страната си.Целта на САЩ е да разадени Европа , защото така е икономическа сила , а в същото време да подготви терористите от европа по-лесно да нахлуят и в Русия ,защото само така американците могат да влезнат при братушките с агресия и прикрити зад ИД. Всяка военна операция на НАТО , трябва да се гласува в ООН но историята показва , че САЩ решава да раздроби някой регион и напада , а ООН си трае и нехае , че не са се съгласували с нея . Трагичното е , че България е обгърната в пълна степен от световната олигофренска диктатура , а сме толкова немощни , че няма как да се противопоставим поне на вътрешните ни проблеми . Купени НЕбългарски политици не управляват ,а раздават България. Златото ни за милярди отива в Северна Америка и при положение , че теглихме 16 милярда заем можехме да си направим или закупим оборудване за добива на злато и щеше заема да се върне за година две най-много но няма национално мислене и на никой от горе не му дреме за държавата . Американците точат залежите на руди , въглища и ни ги продават на 10-торни цени , затова плащаме и скъп ток. Руснаците предлагаха милиарди за транзит на тръбата с гориво но им показахме среден пръст . Туризма ни също на 50% се издържаше от тях но и туристите изгонихме , земеделието също е в агония от отсъствието на руските пазари , щото на нашите пазари има всякакви боклуци но не и наши храни без ГМО . И така! Мисля , че няма как да кажем , че нямаме пари и , че не можело да се вдигнат пенсии , заплати , да не чувам , че нямало пари за здравеопазване и за всичко останало , щом сме толкова богати да раздаваме залежите на страната ей така и , щом отхвърляме милярди предложени ни ей така за една тръба и следствието от нея по- евтино гориво. Ако терориста Бойко спре да внася наркотиците от Афганистан и да ги продава на децата ни и спрат контрабандата на папироси , ще е страхотно за хората и децата ни. Не сме бедни , защото сме българи , а защото методично и целенасочено ни управляват НЕ БЪЛГАРИ към беднотия и разпад.

    Коментиран от #45

  • 45 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Българин":

    ти си българин ама от руски произход .лъжите ти смърдят в полза на путин.бойко внасял наркотици от афганистан за да ги продава на децата тук е страхотна информация,разкажи на психиатъра си за нея и ще изкараш зимата спокойно и на топло:)!!!за южен поток си затай щото може да пропуснеш лятото.

    Коментиран от #46

  • 46 Левислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Десислава Димитрова":

    Искам и мен малко да ме полашкат!
  • 47 Роман Борисов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "антисоц":

    Казано съвсем накратко: просто смотаняк! С тези атаки от Каспийско море руснаците показаха на чичко Сам, че той вече не е №1 и вероятно никога повече няма да бъде ... това е констатация на самите американски висши военни! Те самите със срам признават този факт! Това им прави чест за разлика от американските политици... Така, че скрий се някъде!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания