4 Декември, 2015 15:13 1 178 1

Коктейл Молотов причини огнен ад в нощен клуб в Кайро

  • коктейл молотов-
  • клуб-
  • кайро

Има 16 загинали

16 души бяха убити в нощен клуб в Кайро , след като в сградата бяха хвърлени няколко запалителни бомби, съобщи Би Би Си.

Атаката се е случила в централната част на града. Информациите са, че трима маскирани души са хвърлили взривните устройства по клуба. Клубът се намира в сутерена на сградата, в която се помещава, като това направило бягството на хората от него по-трудно. Жертвите са загинали в следствие на изгаряния или задушаване. Има поне 5-ма ранени.

Преди експлозиите е имало скандал между служители на клуба и недопуснати от тях клиенти за влизане, съобщи Ал Джазира.

„Разногласията между служителите в клуба и посетители са довели до хвърлянето на коктейл Молотов“ , се казва в изявление на египетското министерство на вътрешните работи. В момента тече разследване по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УУУУУУ

    0 0 Отговор
    Може ли рецептата на коктейла,, Молотов " Щото ни чакат Бурни времена в България .