Last news in Fakti

21 Декември, 2015 11:52 878 1

Канада готова да приеме 50 000 бежанци през 2016 г.

  • канада-
  • бежанци-
  • 2016

Това бе заявено от канадския министър на имиграцията Джон Макколъм

Канада може да удвои приема си на бежанци до 50 000 души през 2016 г. Това бе заявено от канадския министър на имиграцията Джон Макколъм, цитиран от CBC News.

Днес той посети сирийски бежанци в Йордания. Той се запозна със семействата, които очакват да се качат на полетите за Канада. „Всички в Канада чакат да се запознаят с вас“, заяви Макколъм.

Новото канадско либерално правителство вече обеща, че ще приюти 25 000 бежанци до края на февруари. Макколъм обяви, че се надява до края на 2016 г. неговата страна да приеме 50 000 бежанци, разчитайки на подкрепата на Агенцията за бежанците към ООН, правителството на Йордания и Международната организация по миграцията. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо поп

    1 2 Отговор
    Ще си сложат 50 000 таралежа в гащите.
Новини по държави: