Last news in Fakti

8 Януари, 2016 14:38 1 522 6

В Кьолн арестуваха двама за сексуалните нападения

  • кьолн-
  • германия-
  • арести-
  • сексуални-
  • нападения-
  • извършители

До арестуваните са намерени и откраднати вещи

В Кьолн арестуваха двама за сексуалните нападения - 1
Снимка: БТА/ AP

В Кьолн са задържали двама предполагаеми извършители на сексуалните нападения срещу жени в новогодишната нощ на ЖП гарата в града. 

Единият е на 16, а другият е на 23 години – те са от Мароко и Тунис. Това е съобщил говорител на полицията, цитиран от „Зюддойче Цайтунг“.

От полицейските среди се казва още и за конфискуван видеоматериал, който недвусмислено показва нападението. Намерен е и лист на арабски и немски със сексистки понятия.

Според данни на полицията при двамата мъже са намерени и откраднати неща. В момента се води разследване срещу 21 души заради събитията на гарата в Кьолн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОБИ 62

    3 0 Отговор
    Все по-често си мисля.............дали нямаше да е по добре ако Хитлер бе спечелил последната война .......... ?

    Коментиран от #4

  • 2 Бай Коста

    0 0 Отговор
    1000 павиана, 100 нападения, 21 заподозрени? Неспособност или чадър?
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Само СВИНСКО в цяла ЕВРОПА !!! Ще останат само нашите "мохамедани" с които омахвахме баклави и свинско по празниците и се хвалихме с ракията и вината които сме направили !!!ВЪН всички африканци и араби от ЕВРОПА !!!
  • 4 копеле

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "БОБИ 62":

    Да истината е в един нов Хитлер
  • 5 Japan

    0 0 Отговор
    Знаете ли, че именно това е страната, която единствена в целия свят не разрешава гражданство на мюсюлмани? Изповядващите исляма нямат никакво право на какъвто и да е престой на японска територия;
    Законодателството в страната забранява разпространението на исляма като религия. Присъдите са повече от крайни за всеки, който проповаядва исляма. Понечилият да разпространява тази религия е под буквата на закона, тъй като в Япония това е углавно престъпление;
    Знаете ли, че в Страната на изгряващото слънце няма нито едно учебно заведение, не само държавно, но и частно, в което се преподава арабски език;
    Притежанието на Корана също се преследва от законите на Япония, защото свещената за мюсюлманите книга е забранена. Разрешена е единствено адаптираната на японски език съкратена версия;
  • 6 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    сега ще ги изловят и ще се разбере, че всъщност това е организирана кампания.
Новини по държави: