Last news in Fakti

24 Февруари, 2016 12:03 1 506 2

Насилниците от Кьолн може никога да не бъдат хванати

  • кьолн-
  • германия-
  • насилници-
  • полиция-
  • сексуални-
  • бежанци

Записите от камерите не са достатъчно добри, за да идентифицират сексуалните насилници.

Насилниците от Кьолн може никога да не бъдат хванати - 1
Снимка: БТА/ AP

Повече от сексуалните насилници, които извършиха нападения в новогодишната нощ в Кьолн, може никога да не бъдат заловени от властите. Това заяви шефът на полицията в германския град Юрген Матиес пред Би Би Си.

Той сподели, че записите от камерите не са достатъчно добри, за да идентифицират сексуалните насилници.

Властите са разпознали 75 души – по-голямата част от които от Северна Африка. В полицията обаче са постъпили над 500 оплаквания, 40% от които за сексуално насилие.

„Записите от камерите не са достатъчно добри, за да идентифицираме сексуалните насилници. Можем да видим някои кражби, но това е всичко. Разчитаме на свидетелски показания и разпознаване на нападателите от страна на жертвите“, заяви полицейският началник.

Двама мароканци и един тунизиец ще се явят пред съда по обвинение в кражба. Това е първият процес във връзка с атаките от новогодишната нощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    1 1 Отговор
    Никой няма намерение да ги лови. Полицията е била на площада на 1 януари и е стояла безучастно, за да не и се скарат. Престъпниците са си късали документите пред нея и са се държали предизвикателно. Опитаха се да потулят случая. Сега пък камерите им са виновни. Те не знаеха ли какви камери с какви възможности монтират?
  • 2 незнайко

    1 2 Отговор
    Демокрацията е велико "изобретение", да живее демокрацията. Това им е втълпено в главите на придошлите мигранти. Имаме поговорка "Което не става с пари, става с много пари". В случая става с много мигранти, но Меркел не осъзнава това и въвлече целия ЕС в тази безумица.
Новини по държави: