10 Януари, 2016 12:32 21 749 28

Бивш агент на ЦРУ: Хитлер е избягал

  • адолф хитлер-
  • бягство-
  • цру-
  • агент-
  • бункер-
  • германия-
  • подводница-
  • двойник

Хитлер е инсценирал смъртта си чрез двойник

Бивш агент на ЦРУ: Хитлер е избягал - 1
Снимка: БТА/ AP

Бивш агент на Централното разузнавателно управление разкри, че нацисткият лидер Адолф Хитлер не се е самоубил, пише „Мирър“.

Той постави под съмнение официалната версия, че Хитлер е сложил край на живота си в бункер в края на Втората световна война. Боб Баер твърди, че нацистът е успял да избяга на Канарските острови.

„Версията на правителството е лъжа. Смята се, че Хитлер е умрял в бункера си, но колкото по-надълбоко разследвам, толкова повече ми става ясно, че няма доказателства за това“, сподели ветеранът от ЦРУ.

Негов екип е получил достъп до 700 страници разсекретена информация. Един от документите гласи, че американската армия в Германия не е открила тялото на Хитлер и няма доказателство за смъртта му.

Агентът е на мнение, че Хитлер е инсценирал смъртта си чрез двойник. Трупът, открит от руснаците, е бил с 12 сантиметра по-нисък от нацисткия лидер, както и с по-малък череп.

В поредица на телевизионния канал The History Channel военни следователи са интервюирали човек, твърдящ, че е видял Хитлер.

„През 1945 година аз строях тайни помещения в манастир в Самос. Трябваше да изградя тайни тунели. Да, там имаше нацисти, и един от тях беше Хитлер. Кацнаха със самолет, а Хитлер не беше с мустак“, споделя свидетелят.

Според него в крайна сметка Хитлер и антуражът му са се измъкнали с подводница U-Boot.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    5 1 Отговор
    ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПЕ
    ТОЙ НЕ Е БИЛ ПРОСТ ЧОВЕК
    ВСИЧКО Е ПРЕДВИДИЛ И Е ЗНАЕЛ
    КАК ДА ОТРЕАГИРА

    Коментиран от #3

  • 2 Петя

    3 2 Отговор
    мале Vasik ти си навсякъде,ужас...
  • 3 Симо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Тва го знаеме, всяко хлапе обича Хитлер и мрази еврейте
  • 4 раптор

    0 6 Отговор
    Избягал е на най си! Пак некви интриганти! КГБ щеше да го са засече с медиуми минимум! На луната да се беше скрил и там щяха да го заличат! Тая гад сталин е искал да си я държи на стената като ловен трофей!

    Коментиран от #7

  • 5 ghost navigator

    3 0 Отговор
    Даааааааа
    И сега Хитлер ще трепе бежанци
  • 6 Гяур

    3 0 Отговор
    Браво яко !
  • 7 Роман Ценов

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "раптор":

    Веднъж избяга ли им и с космически кораб не могат да намерят този велик човек.

    Коментиран от #11

  • 8 dhcp

    5 0 Отговор
    Дано да е открил извора на младостта и да е жив и здрав още, та да погне отново всичката измет из Европа!
  • 9 Васко

    4 0 Отговор
    Сигурно е така ,защото той е бил много умен и е знаел какво ще стане. Макар и да твърдят обратното, че е бил луд.
    Въобще не е бил луд!!!
    Тези гадни евреи олигарси сега контролират света .
    За съжаление те победиха.
  • 10 хайл

    2 0 Отговор
    Сталин е виновен,че е убил Хитлер.Още малко и нямаше да има толкова много цигани.
  • 11 раптор

    0 5 Отговор

    До коментар #7 от "Роман Ценов":

    Хахаха! Да бе да! Много слаби представи имаш за КГБ! ЦРУ са умирали от страх! Също така и ЦРУ биха били по петите му, ако наистина е бил жив! Но всички големи са ги изловили като плъхове! Само по незначителните са се скрили! Тия бози където ги разправят са във връзка с новите тенденции предизвикани от бежанските цунамита! И се правят главно за пари и популярност! Сензацията винаги е доходоносна! Независимо дали е истина или не!
  • 12 jullliann72

    2 0 Отговор
    Васко за съжаление си прав.Светът е в ръцете на НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ на човечеството.Световния ЦИНОЗЪМ.
  • 13 раптор

    0 2 Отговор
    Мнооо сте крайни всички да ви кажа! Едните ционисти ги гонят, другите комунисти! Истината е, че това е човечеството и бая път ще минем докато станем - супер човечество! Комунистите се бориха свирепо за тази утопия, но уви, изолираха ги зверски! Пък и са безбожници! Бог също ги наказа, като позволи на евреите да измислят ядреното оръжие, което ограничи устрема им!
  • 14 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    До сутринта / ама чакайте да ударя още 200-300млт якорудка/ мога да Ви дам най-малко още 13 правдоподобни версии за кончината на Адолф Алоиз Шикългрубер /Хитлер!! Даже ще Ви докажа, че е още жив.. Стига да има балами да четат - колко му е !
  • 15 Kcaniba

    0 4 Отговор
    Този велик гений, Елвис Краля и Тупак Шакур скаатават на един таен остров, дето руснаците се късат, но немогат да ги намерят и са живи и здрави!!!
    Относно тези смешни твърдения сещам се за два аргумента!!!
    Който е чел протоколите или поне е гледал научно-популярните филми по Дискавъри, ще знае, че 12 см тук не играели никаква роля!! Привлечен е бил дентистът на Хитлер, изкарани архивите на зъбите му от последните 10 години, извършени анализи...
    Другото е ВЛАСТТА!!! Наполеон имал впъти по малко власт и по малко победи не се е сдържал, след като се е спасил, и е тръгнал отново отначало, бидейки роб на Силата и Славата си!!!!
    Камо ли да говорим за по слаб и зависим човек и наркоман - Адолф Шикелгрубер.... тоталният диктатор!!!!
  • 16 Гост

    3 3 Отговор
    Хитлер се е самоубил защото му пратили сметката за газта
  • 17 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Я кажете нещо и за Елвис
  • 18 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    еи така се правят мангизи.луда история, силна реклама и реки от лапнишарани!
  • 19 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    Bravo na Hitler ... cqla Evropa savsem skoro ste go tarsi Hitler da ni spasi ot musulmanskite glavorezi... Ako Hitler beshe uspql sega nqmashe sveta da e pod evreiskite mrasni nomera...
  • 20 Моята борба

    1 0 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ АДОЛФ ХИТЛЕР !
  • 21 АА и ТИ

    0 0 Отговор
    Чичо Адуф,стани,стани,юнак бълкански,и си прибери вересиите ти,тука има и,малко рима...........................
  • 22 112

    0 0 Отговор
    Как се радвам че коментиращите са малцинство.
  • 23 Хопо

    2 0 Отговор
    абе тоя човек не е ли оставил някой наследник с неговия нрав да поеме нещата в свои ръце??? Май му дойде времето
  • 24 Валтер Шеленберг

    1 0 Отговор
    През май 1945-та руснаците намират два неразпознаваеми обгорели трупа до бункера на Хитлер. Според показанията на SS- охраната те са на самоубилите се Адолф Хитлер и Ева Браун. Хитлер бил идентифициран от зъболекаря му по зъбния статус. И това са доказателствата.
    Но за какви „доказателства” става дума?
    Есесовците говорят това, което са им заповядали. За SS и Гестапо е детска работа да намерят подходящ труп и да фалшифицират зъболекарския картон. През 1945-та ДНК анализът не е съществувал.
    За всички е било изгодно Фюрерът да е мъртъв. За руснаците също. Представете си гнева на Сталин, ако му докладват: „Товарищ Сталин, Хитлер избяга. Не успяхме да го хванем”.
    Възможно е всичко, включително американците да са го измъкнали и скрили.
    Сталин не е вярвал, че Хитлер е мъртъв, но не е можел да направи нищо по официален път. Залозите са били твърде високи.
  • 25 New Order

    0 0 Отговор
    Дори и да е избягал, което според мен се е случило. След като е видял в какво се превръща света си е пръснал камбаната 100%. Особено след като е видял, че жена отваря врати на евреи, негри, мюсюлмани в неговата държава на чистокръвие.
  • 26 Black Butterfly

    0 0 Отговор
    И си мислите,че вие коментиращите,ще ви се размине,ако той почне отново да действа.
    Няма такова нещо,не се заблуждавайте,и той като много други е смятал да завладее света.
    Наистина ли мислите,че така дори и хора с бяла кожа и които не са еврей биха живели свободно.
    Къде е логиката да завладееш целият свят,да го прочистиш да речем и като приключиш накрая да кажеш аз избих кофти хората в този свят,сега вие останалите живейте мирно свободно и щастливо без тях,които вече ги няма благодарение на мен.Напротив той със сигурност ни мисли нас останалите за прекалено глупави и добри като общество,за да позволим съществуването на тези хора да съществуват и размножават между нас останалите.Точно затова той е мислил,че светът има нужда от него,защото освен него друг явно няма да се захване с това.А когато вече нещо бъде свършено с много труд,той не би позволил всичко да отиде по дяволите и след години всичко пак да бъде същото.Точно за това той би искал да господства над света и той да решава вместо нас.И тук се стига пак до плановете на "великите" по света за световно правителство.При който вариант намеренията били човечеството да бъде намалено до 200-300 милиона,които измежду другото да го играят слуги на тези които се срещат от време на време и обсъждат този план.Единият способ били световните съюзи които обединяват група от държави в по-голяма организация,както например е европейският съюз.Съюзи които после да обединят вече в едно цяло накрая за последно.
    Вие си ме

    Коментиран от #27

  • 27 Владимир Путин

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Black Butterfly":

    Каквато е идеята на ционизма, чийто пък верни пионки на тиквата, цайса и чехльо. Дано загинат в страшни мъки за престъпленията си срещу собсвеният народ.
    Черна пеперуда, това прочистване е направил Сталин за родината си. Ако прочетете историята такава каквато е ще установите, че във ВСВ от Русия на фронта са били предимно гнусни твари, каквито са гордостта на нашата нация - крадци, убийци, изнасилвачи, бандити, "мутри" и т.н.
  • 28 Кофата

    0 0 Отговор
    Че то това ,вече всички го знаят.Проведено е сериозно разследване и е установено ,че шпиони многократно са виждали Хитлер и Ева Браун ту в Аржентина, ту в Бразилия в по късните години.Просто за Руснаците и съюзниците е било по удобно да го обявят за самоубил се отколкото за избягал което те още тогава са знаели.