Last news in Fakti

12 Януари, 2016 08:00 11 785 9

Красивата връзка между Ел Чапо и Шон Пен

  • ел чапо-
  • шон пен-
  • кейт дел кастио

Кейт дел Кастио уредила срещата между актьора и наркобарона

Мексиканската актриса Кейт дел Кастио е уредила интервюто на Шон Пен с наркобарона Хоакин „Ел Чапо“ Гусман, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

Босът на престъпния клан „Синалоа“ бе заловен в петък от мексиканските власти. Той най-вероятно е станал фен на Дел Кастио, след като е гледал теленовелата „Кралицата на юга“, където тя играе безмилостен наркотрафикант. Впоследствие актрисата се свързва с Ел Чапо чрез социалните мрежи, призовавайки го да използва богатството си за добро. Техният контакт става още по-близък през 2014 г. Тогава Гусман е заловен, но много държи историята на живота му да се превърне в сценарий за филм. Той избира именно Дел Кастио за продуцент на този филм.

Когато американският актьор и режисьор чува за връзката, той се свързва с Дел Кастио и я моли да му уреди среща с Ел Чапо. Материалът излезе в „Ролинг Стоунс“ в петък. По думите на Пен, Дел Кастио е била негов преводач и дори шофьор по време на пътуването за срещата. Те са пътували с двама свои приятели в малък самолет. След това с камион са били извозени през планините от Златния триъгълник, за да стигнат до щата Синалоа.

Още през 2012 г. Дел Кастио пусна в социалните мрежи провокативно свое мнение, критикуващо местните власти.

„Днес аз вярвам повече в Ел Чапо Гусман, отколкото в правителствата, които крият истината, колкото и болезнена да е тя, в която може да се съдържа лека за това заболяване, само заради собствените си полза и богатство“, заяви актрисата.

„Господин Гусман, няма ли да е добре, ако насочите трафика си към нещо добро. Към храна за децата на улицата или в домове на възрастните хора. Изгорете публичните домове, където жените струват, колкото кутия с цигари. Хайде дон Гусман. Вие можете да сте герой на героите“, призова Дел Кастио.

След това изявление Дел Кастио многократно е критикувана за отношението си спрямо Гусман. В кариерата си актрисата се снима в сериалите на „Телевиса“, както и в няколко общи продукции между САЩ и Мексико. Сега на нея и предстои ролята на първата дама на Мексико в „Неуправляема“. Както вече стана ясно, Хоакин Гусман най-вероятно е бил заловен с открити следи покрай срещата му с Шон Пен. Явно неговата слабост към Дел Кастио и желанието му да се превърне в кино герой са го повели към грешен път. Дел Кастио обаче определено е склонна да напише книгата за модерния Робин Худ. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сашо

    1 0 Отговор
    Роска, защо ти затриха красивие рубриките , които ни даваха сили да продължим напред . Защо , Роска , защо?

    Коментиран от #7

  • 2 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    И ТОВА Е КРАСИВО
    ПО СКОРО Е ПЛАШЕЩТО

    Коментиран от #6

  • 3 христо христов

    1 0 Отговор
    шон пен е то любимите ми актъори след гражданската му
    позиция от цунамито връхлетяло индонезиския остров....поставям го много преди колегите му....възхищавам се на позицията която отстоява...това за мен е истинския човек,според тълкованието......
  • 4 да

    0 0 Отговор
    да бе да, тая ако е красива аз съм Ален Делон. По скоро плаши
  • 5 дивака

    0 2 Отговор
    До №2 : Ей, Vasik Atanasova, кога ще се научиш да пишеш правилно?! С тая твоя неграмотност си за никъде! Прочети някоя книжка или роман и може да научиш нещо повече! ПЛАШЕЩО!!! Къде го измисли това " Т " след " Щ " ?!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 qko

    0 0 Отговор
    Имало и по-грозни от мене , хахаха
  • 9 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Големи глупости