Last news in Fakti

26 Януари, 2016 14:19 4 972 19

Престъпление на бежанец шокира Швеция

  • швеция-
  • престъпление-
  • бежанец

15-годишен имигрант уби 22-годишна служителка в лагер с имигранти

Престъпление на бежанец шокира Швеция - 1
Снимка: БТА/AP

Премиерът на Швеция описа като „ужасно престъпление“ инцидента, при който имигрант в страната уби жена край бежански лагер в Молндал, съобщи Би Би Си.

Стефан Льовен посети мястото на престъплението край Гьотеборг часове след убийството. За убийството е задържано 15-годишно момче, за което се счита, че е намушкал 22-годишна служителка на лагера. Според Льовен много шведи се страхуват, че подобни атаки могат да се повторят отново.

„Смятам, че в Швеция има много хора, които се страхуват, че подобни случаи могат да се повторят, след като у нас пристигнаха толкова много деца и младежи, които дойдоха сами да търсят подслон“, заяви Льовен.

Жертвата е починала в болницата през нощта. Вече е открит ножа, с който е извършено престъплението. Всички хора в лагера са на възраст между 14 и 17 години. Очаква се те по възможно най-бърз начин да бъдат преместени на друго място.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    3 0 Отговор
    ...Очаква се те по възможно най-бърз начин да бъдат преместени на друго място.

    Коментиран от #7

  • 2 гост

    3 0 Отговор
    Това са убийци а не бегълци !!! Колкото по бързо се махнат от европа толкова по добре!!! Бог да го прости горкото момиче !!!
  • 3 минчо

    3 0 Отговор
    М...ли убиици това са те,ако беше в някой американски щат веднага го следва същото но ако не понесе наказание и то сурово другите ще продължат да убиват.Ако зависи от мен на каквато и цена бих ги върнъл там от кадето са дошли няма оправия с тях пък и кво да правят по Европа нито работят нито се преобщават как можа Меркел да допусне такава грешка,толкова проблеми има Европа тя натресе толкова голям че неможе никога да се справи с него

    Коментиран от #10

  • 4 adolf

    3 0 Отговор
    Те не трябва да се махат от Европа, а ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ В ЕВРОПА И ТО ВЕДНАГА.ШВЕДИТЕ КАКВО ЧАКАТ??????Само някой от тез защитници на тази сган, да даде тон, и ги почваме.
  • 5 чичко Ади

    3 0 Отговор
    в Аушвиц да ги преместят дано .
  • 6 киро

    3 0 Отговор
    Тези м....ли трябва да бъдат кастрирани като кучета !
  • 7 Адолф

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "аз":

    Точно така, в Аушвиц им е мястото!
  • 8 чичко Ади

    0 2 Отговор
    Киро , какво против кучетата имаш )))) ?

    Коментиран от #12

  • 9 ооо

    2 0 Отговор
    ще ги преместят тези отрепки на друго място. Е,питам аз, от това преместване кой ще спечели,освен ако ни ги премествате на МАРС..Унищожихте Европа ...
  • 10 Кольо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "минчо":

    На Меркел и го наредиха от САЩ !!!
  • 11 гтв

    3 0 Отговор
    е къде ще е това друго място,ще дадете на някоя държавица някой лев за да я прибере-
  • 12 киро

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "чичко Ади":

    Нямам нищо против кучетата , но против м......лите имам много какво да кажа ! Те е.....ват м....та на икономиката яко !!! На село старите хора кокошки не гледат защото влизат и крадат гадовете ! Да живееш на село и да купуваш яйца от магазина - полски ! Хората ги е страх от м....лите - постоянно ту ги прибират в затвора , ту ги пускат !
  • 13 Ангела Меркел

    0 1 Отговор
    Хораа хораа хораа МОЛЯ ВИ нека бъдем по хуманни - та това са просто деца бягащи от войната .Нужно е търпение и много разбиране на тези изстрадали хора за да бъдат интегрирани ..

    Коментиран от #14

  • 14 Антиангелинка

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ангела Меркел":

    Хората имат един живот и надали ще са много щастливи, щото някой си пубертет "бягащ" от войната го е наръгал, а той трябвало да му влезе в положението и да не му се сърди.
  • 15 ссссс

    0 0 Отговор
    След Кьолн и другите градове, колко арабски нерезчета депортираха - николко! Това е само началато иде пролет хормоните на нерезяците тепърва, ще се разбунтуват. Спешно трябва да се разреши на жените да носят оръжие и тези от тях които желаят да бъдат обучени на самоотбрана.
    Разбира се винаги, ще има и такива като Меркел, които ще ги чакат да ги онодят с отворени "обятия" пък и толкова се бориха да си внесат престъпност от 3-тия свят и заслужават награда - "любов"!
  • 16 Шрапнел

    1 0 Отговор
    Говорите ми за американците! Какво американците?! Колко бежанци прибраха за 2015?! Ще ви кажа - 5 хиляди души! Значи, американците разбутват Афганистан, срутват Либия, разбиват Египет и Сирия, а накрая взимат само 5 000 човека. Останалата сган идва в Европа. И никой не помага на Гърция да спре икономическите имигранти, никой не предлага на България да изгради нацяло граничната ограда. В момента оградата е около 30 км. Границата с Турция обаче е поне 300 км. Да се направи цяла 300-километрова ограда ще е десетина милиона, а да се приемат чалмалиите е десетки милиарди. Някой явно ги праща в Европа и някой явно ги иска с определена цел.
  • 17 Зъб за зъб

    1 0 Отговор
    Викикнгииииииииии! Станете и защитете внучките си! Мъжете на Скандинавия станаха толерасти.
  • 18 защитник

    1 0 Отговор
    Братя европейци и християни - бийте бежанците където ги видите! Пребивайте ги без милост - ние сме по-силни от тях! Всеки ден някой бежанец убива или изнасилва бяло момиче. Ние какво, ще стоим и ще гледаме ли? Където видите бежанец - пребивайте го. Ние ще защитаваме жените си! Запомнете, че бежанците са страхливци - затова посягат само на жени. Не се притеснявайте от тези маймуни - един юмрук в главата и е паднал на земята, слабаци са!
  • 19 Киро

    0 0 Отговор
    Тия шведи съвсем се изпедерастиха с глупостите за толерантност и разни общества!

    Сега седят и гледат като пребозали!

    Еййй, ако ви видят прадедите ви, ще се отрекат от вас!
    Вместо да се вдигнете и да изметете тая напаст, вие дрънкате по телевизията колко сте били възмутени и шокирани!
Новини по държави: