Last news in Fakti

25 Февруари, 2016 21:18 1 963 7

130 000 бежанци в неизвестност

  • германия-
  • бежанци-
  • неизвестност-
  • изчезнали-
  • регистрация

Новите числа показват, че германските власти много трудно въвеждат ред в регистрирането

130 000 бежанци в неизвестност - 1
Снимка: БТА/ AP

Германските власти много трудно въвеждат ред в регистрирането и разпределението на бежанците

Повече от 130 000 бежанци, търсещи убежище, са ... изчезнали. Това пише в. "Зюддойче цайтунг", като се позовава парламентарно питане, с чийто отговор разполага. Новите числа показват, че германските власти много трудно въвеждат ред в регистрирането и разпределението на бежанците.

Освен това германското вътрешно министерство признава, че около 13 процента от тези, които през миналата година са подали молба за убежище, са пристигнали в центровете за приемане. През 2015 г. общо 1 милион и 100 хиляди бежанци са обхванати от т.нар. Easy-System. Това означава, че 130 хиляди души не са пристигнали в приемателните центрове. Според германското вътрешно министерство възможните причини са заминаването в други страни и „потъването в нелегалност'.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Коментариите, както казват, са излишни !!
  • 2 Бай Коста

    0 0 Отговор
    На немците не им е ясно, че тези хора нямат намерение да спазват европейските порядки за живеене в една държава. Немците са заобиколени от културни народи и нямат опит с пещерни хора и номади. Затова не ни разбират, като ги предупреждаваме. За тях най-дивият човек вероятно е българинът.

    Коментиран от #5

  • 3 ЕЕЕ

    0 0 Отговор
    глупости,всичко при тях под отчет...просто ги крият в бункера на Хитлер...
  • 4 ghost navigator

    0 0 Отговор
    Нали преди години ни даваха акъл как да интегрираме ромите,а сега да видим как ще се справят с тези "бежанци"
  • 5 мдааа

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Коста":

    Много точно казано !
    Немците нямат и много опит с такива паплачи понеже не са били колониалисти, като англетата и франсетата, които от свя страна знаят все пак за какво иде реч и взимат мааалко по адекватни мерки - особено англичаните.
    Само да добавя, че немците не осъзнават, че това са като вируси, които атакуват най-важните органи на "организма" и ако скоро не измислят ваксина и лечение следва тръшкане по гръб, тереска и загиване.
  • 6 дамян симеонов

    0 0 Отговор
    колко ще се зарадвам ако са върнали конц лагерите
  • 7 Бай хой

    0 2 Отговор
    То уж няма лошо ама дали е така?

    Например в момента градешките м....ли обикалят Странджа и грабят и убиват мигрантите. Какво ще стане когато спрат да прииждат а местните примати са свикнали на лесна плячка? Дали ще се спрат или ще приложат наученото върху местното население?
Новини по държави: