Last news in Fakti
  Тема: Украйна

7 Март, 2016 16:39 1 833 1

Дъжд от гранати в Луганск

  • украйна-
  • гранати-
  • луганската народна република

Той е бил извършен от украински военни

Представители на самопровъзгласилата се Луганска народна република (ЛНР) обвиниха украинските военни, че са ги обстрелвали с гранатомети, съобщи РИА Новости.

Огънят е бил извършен във вечерните часове на вчерашния ден. Близо 70 гранати са били изстреляни в района на село Калиновка. Според щаба на Народната милиция на ЛНР това е бил единственият обстрел за деня. Той е бил извършван с автоматични гранатомети и противотанкови гранатомети.

Няма информация в следствие на обстрела. От ЛНР подчертават, че не отвръщат на огъня и спазват условията за “режима на тишина“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    0 0 Отговор
    Има ли такава държава Украйна, не се ли казваше Бандера.
Новини по държави: