Last news in Fakti

27 Март, 2016 14:43 2 520 8

Асад: Сирия е прекалено малка за федерация

  • башар асад-
  • федерация-
  • сирия

Сирийският президент е готов да даде известна свобода на някои региони в страната

Сирия е прекалено малка страна за федерален режим на управление. Това е заявил сирийският президент Башар Асад по време на среща с френски представители, съобщи „Sputnik News”.

“Асад заяви, че Сирия е прекалено малка за федерално управление, както и че всички общности са тясно свързани“, заяви Никол Дюсик, който е част от френската делегация. Той подчерта, че според Асад обявеният федерален режим в контролираните от кюрдите територии в страната е бил лоша идея.

„Той заяви, че мисли върху нова структура за страната. Според него е възможно на някои райони в страната да бъдат предоставени повече свободи, но с оставяне на постоянната роля на централната власт. Той спомена идеи за нова конституция и заяви, че всички граждани в Сриия трябва да имат равни свободи. Асад се надява, че е възможно да се достигне до примирие в страната. Това може да стане преди президентските избори в САЩ“, заяви Дюсик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стратокастър

    2 2 Отговор
    Скъпи Асад ,докарал си я до там че никой за нищо не те пита !Ти си просто една тон колона на която захранващия кабел е в Кремъл!

    Коментиран от #4

  • 2 FR V

    3 1 Отговор
    Руското мекере си изтрепа народа и съсипа родината , и сега ръси акъл!

    Коментиран от #5

  • 3 goni

    2 1 Отговор
    Момчета как мислите кой воюва на страната на Асад?! Защо вече повече от 5 години никой не може да ги победи?! Не се заблуждавайте! Никой, ама наистина никой не може да успява без подкрепата на народа си! Не само Русия и Господ не може да му помогне в момента в който Народа му го изостави! Тия хора воюват толкова дълго време! Проявете малко уважение! Вие не само не сте участвали! Вие, дори и не подозирате какво е това Война! Честно казано хич не ви и трябва!
  • 4 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "стратокастър":

    ''Скъпи Асад ,докарал си я до там че никой за нищо не те пита''
    теб пък кой те пита бе? :)
  • 5 наблюдател

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "FR V":

    Федерация ще има в Сирия,но по весело ще стане,когато маймуняка Ердоан го подкарат и Турция се разпадне.Това ще е истинската забава тези които подпалиха войната сами да изгорят в нея.

    Коментиран от #6, #7, #8

  • 6 стратокастър

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "наблюдател":

    Има сериозни предпоставки за федерация в Сирия ,но важно е какво ще каже "белия дом " и другите играчи!За разпадане на Турция не че не е възможно но е малко вероятно!Мойте очаквания са че между Русия и Турция предстой плавно разведряване !Търговията започва да се възстановява . Политическите стъпки ще дойдат в подходящ момент !Трябва да мине време!
  • 7 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "наблюдател":

    турция няма да се разпадне и дано,щото ще го закъсаме каински ако се случи!
  • 8 стоян георгиев

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "наблюдател":

    за асад самоуправлението на регионите е най-добрата опция ,щото ще може неговата секта да се самоуправлява и съхрани ,но сега на всички е ясно, че няма как да се правят интерпретации по този въпрос.тва ще стане след изборите и съответно след падането на асад!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания