Last news in Fakti

20 Май, 2016 12:09 2 135 16

Марин льо Пен: Крим е руски

  • марин льо пен-
  • франция-
  • крим-
  • ес

Европейският съюз се намира на границата на разпад

Напълно е възможно Франция да признае руските претенции над Крим, ако стана президент. Това обеща в интервю за Russia Today лидерът на френския Национален фронт Марин льо Пен.

Тя не пропусна да припомни, че е против всякакви санкции срещу Русия. Те бяха определени като „съвършено глупави“.

Лидерът на „Националния фронт“ смята, че Европейският съюз се намира на границата на разпад, защото се разрушават двата от негови стълба като Шенгенското споразумение и еврото.

Марин льо Пен посочи, че призовава Великобритания да напусне ЕС. Освен това лидерът на френските националисти смята, че Франция трябва да стори същото.

„Ако Франция напусне Общността, то Европейският съюз ще престане да съществува“, прогнозира Марин льо Пен.

Тя още през февруари обяви, че ще участва на насрочените през февруари президентски избори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тик так Тик так

    1 2 Отговор
    Лошо шороши-вчера се смеехте че Венеция е признала Крим-днес набиращата сила льо Пен също го казва открито...утре ще го кажат в Барселона или в Шотландия-а това е наистина началото на края на Е.С....
  • 2 Гост

    3 2 Отговор
    Ако някой си спомня,то още на другият ден ,когато руснаците обявиха,че ще обърнат газовите потоци от Европа към Китай,Оланд запали джапанките към Москва.След него хукна и фрау Меркел.А Украйна вече се споменава ,колкото да се намират на приказка.
  • 3 прост народслаба държава

    2 2 Отговор
    България я викат в различни съюзи когато каузата е обречена.
    Така е и сега,вкараха ни в НАТО и ЕС ,защото на тях /на нато/ им трябва територията и ние водени от Паси го нагризкахме.
    Скъпо ще платим за фалшивата демокрация,но по традиция се усещаме чак като ни го вкарат целия.
    От цялата дандания спечелиха няколко политици,американците и Турция,която се укрепи на балканите чрез ,,демократичните,, процеси на бабата и Обама.
    Моля миячите на задници и чинии да не се обиждат вината не е тяхна.
  • 4 ST4

    0 3 Отговор
    Мислех си че края на комунизма ще настъпи като измрат до един всички каскети и просто няма да се появят други толкова зомбирани от режима, но уви. Края на ще настъпи само след финансов срив. Тогава когато свършат парите за национални предатели марионетки като сидеров, льо пен, златна зора в гърция, йобик в унгария, северната лига в италия и още много предатели на родината си.

    Коментиран от #5, #6, #10, #11

  • 5 звън на центове

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "ST4":

    Застанете пред огледалото и ще се уверите, че имате в предвид себе си, за това кой трябва да изчезне.
    Безспорно това са Безродниците във всички държави, тоест хората без народност, културна идентичност и без ясно определен пол , от Само двата , които Бог е създал . Капиш ?
  • 6 раптор

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "ST4":

    Нашия режим е прогресивен в световната ситуация и същевременно достатъчно консервативен! Да говориш за комунизъм и съвременна Русия е по пълно с предразсъдъци от ритуал на Кукукс клан! Великорусите сме във възход, останалите са си леко жалки! Настъпва епохата на славянската цивилизация!
  • 7 ST4

    3 3 Отговор
    Каскет, загубена е тая кауза. Дори и вашите аналитици го осъзнаха. Изпуснахте веднъж България от примката си и няма връщане към мрака. Можеш да лаеш на воля. Демокрация е, всеки е свободен да пише каквото прецени.

    Коментиран от #8, #9, #14

  • 8 раптор

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "ST4":

    Да разбира се! Не е зле и да има логика!
  • 9 гост

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "ST4":

    Свобода е да пишеш и да се изразяваш но, само в сайт като този само за чесане на езици и за дребни мишки и без стойност и някакъв ефект еххх...демокрацияяяяяя ....демокрация !!! А си и неподготвен, да сравняваш Сидеров и Мари льо Пен е като да сравниш мишка с лъвица.
  • 10 tost

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "ST4":

    Аз пък си мислех че капитализма окончателно е победил комунизма,пък то кво стана........Струва ми се че ти и още шепа хора живеете в 1989 г., само ушанки и комунисти виждате наоколо.СЪБУДЕТЕ СЕ !!!

    Коментиран от #13

  • 11 Шенгенското споразумение

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "ST4":

    Паричките ги печатат на Запад, а ги искат и търсят на Изток, за да си ги харчат... пак на Запад :) . Парите няма как да свършат докато ги печатат и са изкушение за гладните и амбициозните. Та си е кръговрат.
    И да настъпи глад на Изток там са свикнали и не се плашат, щото са вечно гладни и ограбени от такива дето са ги продали. Руснаците специално - който не ги е хванал той не ги е продал и за ужас на всички- те пак си имат достатъчно, за да изкупуват цялото Черноморие в елитни комплекси затворен тип, дето им слугуват българи като охрана, градинари, поддръжка на басейните, инфраструктура и т.н.
    Само се замисли, какво ще стане ако на руснаците не са им нужни вече пари и ролята на Запада стане ненужна в тоя филм?? По-добре се моли да има пари и всички да са доволни, че Историята тъкмо го изкара тоя Запад, благодарение на Изтока и голям курбан може да стане ако за тея 240 години съществуване успеят да се възгордеят. На нас само робството ни от византийци и османци е 600 години и три пъти се възраждаме, а тея още нищо не са видели...
  • 12 Гоуст

    2 4 Отговор
    Марин льо Пен - това мъж ли е?
  • 13 незнайко

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "tost":

    А Вие, освен лъскавите стоки, които се копуват веднъж на 10 години, какво хубаво видяхте от Демокрацията? Защо никой работещ навън от БЪЛГАРИЯ не си харчи парите ТАМ при капиталистите? Защото като се върне тук е голямата работа, имаща повече пари. Това, че им слугуваме, не се забелязва.
  • 14 МЕКИ ГЪЗОВЕ С МЕКИ .....

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "ST4":

    МАНАФИТЕ ПРАВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ.А ОТГОВОРНИТЕ ХОРА КАКВОТО ТРЯБВА!!!!!!
  • 15 simonm

    0 1 Отговор
    Да здраствует дружба на всех фашиские партий Путин за това и даде 20 милиона евро /скъпа кучка но има защо/
  • 16 909 БЪЛГАРИЯ

    0 1 Отговор
    КРИМ НЕ Е РУСКИ ТАМ НИЩО РУСКО НЯМА ! КРИМ Е БЪЛГАРСКИ ! КРЕПОСТА Е ПОСТРОЕНА ОТ БЪЛГАРИ НА СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ! ТАЯ МАРИН ЛЬО ПЕН ДА ПРОЧЕТЕ МАЛКО ИСТОРИЯ ЗА РОДЪТ ДУЛО НА КУБРАТ И ТОГАВА ДА ЛАЕ !!!
Новини по държави: