Last news in Fakti

28 Май, 2016 19:33 2 344 8

Право в лицето: Замериха лидерката на Левите в Германия с торта (видео)

  • торта-
  • замериха-
  • германия-
  • сара вагенкнехт-
  • социалистите-
  • левите

Инцидентът бе част от т.нар. инициатива Торти за враговете на хората

Право в лицето: Замериха лидерката на Левите в Германия с торта (видео) - 1
Снимка АП/БТА

На конгреса на "Левите", който се провежда в Магдебург, замериха право в лицето лидера на партията Сара Вагенкнехт с торта.

Тя се застъпва срещу бежанската политика на канцлера Ангела Меркел и твърди, че не всички бежанци трябва да дойдат в Германия.

Инцидентът с тортата е част от т.нар. инициатива "Торти за враговете на хората".

Вагенкнехт бе бързо изведена от залата от съпредседателя на партията Дийтмар Барч. Тя самата определи инцидента като "безсрамие".

През февруари мъж, облечен като клоун пък замери с торта представител на консервативната партия "Алтернатива за Германия", която също е против миграционната политика на Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sad

    0 0 Отговор
    Сада
  • 2 miro

    2 0 Отговор
    boiko trqbva taka da praqt
  • 3 ани

    2 0 Отговор
    То мекерета има навсякъде ! Дано това л..но да го пребарат тези които защитава ! На тази жена, която казва истината за мигрантите благодаря за смелостта !
  • 4 Бай хой

    0 2 Отговор
    Много интересно. В демократична Германия замерят опозицията пък била тя лява или дясна. Алтернативата я замеряли щото била дясна , а тая кака щот била лява.

    Шпиц командите в действие. И не само в усрайна.
  • 5 факт

    0 2 Отговор
    Фашизмът не си е отивал... Ставащото в Тюркай се дирижира от центъра в Джермани, а той е пионка на много по-влиятелни персони зад кадър, които реално манипулират света според кефа си. Така, че да не се учудваме на такива неща, всъщност това поведение е присъщо на диктаторските маниаци. като не можеш да обориш опонента си със слово, използуваш домаци, кютеци, бухалки и автомати.... поне това е принципа на фашисти, джихадисти, тоталиитаристи, и всякакви диктатори. Впрочем жената е права - да пуснеш всеки непознат в дома си е самоубийство! А според Светото писание самоубийството е грях! Значи тия, които замерят дамата са слуги на Безбожника Юрод! Затова требва да се разстрелят - който нож вади, от нож да умре! Такава е Божията заповед! Който домаци хвърля, хвърлете му два тона на тиквата да си научи уроко! Но ги пуснете от небостъргач, да има време да ги лови по-дълго...! Абе нема справедливо Правосъдие тук и това си е! море да бях шеф щяхте да видите истинска справедливост! Който изнасилва ще се пържи набучен на три метров вибратор докато пукне! Ами така е - като онуй вадиш, от онуй ке умреш! Бог така е рекъл и това си е! А сега институциите са корумпиирани лапачи и безбожници - мафиотски игри, демагогия, фашизъм, абе пълна извратеност е за много неща днес. Трябваше дамата да си носи кило картофи и като и хвърлят домати да подлепне фашагата с картоффелн! Това би го зарадвало много...синините траят със седмици и месеци дори...
  • 6 факт

    0 2 Отговор
    Глобалистите, затова разбъзикаха света - за да се унищожат народности, държави, навред да има една тоталитарна тяхна власт медиите да ги превъзнасят, ченгета да ги пазят и армии, а стадото човеци да бъде зомбирано манипулирано експлоатирано безжалостно и според кефа им изтребвано. Това го има в не едно и сега. Проблема е, че това не е живот, а ад. И този ад ще създаде опозиция. И понеже идеята на създателя на Човека не е да го превърне в роб на разни други цивилизации и човеци, а да има справедливи отношения и ред, то рано или късно диктаторските маниаци ще рухнат! Но засега поне са си факт... Проблема е в психологията на всеки, който седне на пост - взема се за Господ и си мисли, че е роден за там и започва потайни игри. И често тирания над хората. Ето - Цезар, калигула, Наполеон, Сталин, Живков, Ал Багдади, местни олигарсси и кой ли не...все тирании. И край няма поне засега. Вижда се нейде в бъдещето промяната, но едва ли ще е скоро. Жената е права - всякакви имигранти има, но как да познаеш Човека от коварният звяр? Ето това онова тарикатче с доматите не иска да отговори там... Не е инструктиран и не знае...
  • 7 Съни

    0 2 Отговор
    Този нападател с тортата е май леко кафяв..--дали не е "интегриран" чаршаф.....
  • 8 по темата

    0 0 Отговор
    Човекът заслужава похвала с една година затвор при брадатите "бежанци", след това или ще започне да ходи с памперс, или ще си нахлузи въжето сам на тънкия врат.
Новини по държави: