13 Юни, 2016 21:40 1 631 1

Чанта с човешки останки и боеприпаси изкопаха в Латвия

  • латвия-
  • боеприпаси-
  • човешки останки-
  • кости-
  • чанта

Костите са намерени от група работници, които копаели езерце

Чанта с човешки останки и боеприпаси изкопаха в Латвия - 1

В Латвия откриха зловеща находка, съобщават местните медии.

На 10 юни в градчето Капседе (енория Медзес) е била открита чанта, пълна с изгнили човешки кости и стари боеприпаси. Това съобщават от пресцентъра на Районно полицейско управление в Курландия, един от историческите и културни региони на Латвия.

Откритието е направено от група работници, които копаели езерце.

Полицията е започнала разследване, за да установи обстоятелствата около инцидента. Образувано е било и наказателното производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Брей, та това толкова важна новина ли е! В българия е пълно с ходещи човешки останки и по улиците, и в парламента, и по министерства, и навсякъде! Че някои даже и боеприпаси ползват!
Новини по държави: