Last news in Fakti

16 Юни, 2016 13:36 2 376 3

„FAZ“: Политиката на Ердоган е опасна за самата Турция

  • ердоган-
  • турция-
  • сирия-
  • бежанци

Турция остана почти без приятели

Непостоянният Ердоган. Така германският вестник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ определи в свой коментар турския президент Реджеп Ердоган. Сигналите, идващи от Турция не могат да бъдат определени като добри. Анкара дава да се разбере, че повече не е заинтересована от отмяната на визовия режим за турски граждани, пише в. „Франкфуртер алгемайне цайтунг“. Същевременно тя праща „гълъбите на мира“ в посока Москва. И като добавка в същия този ден посланикът на ЕС в Анкара, докаран до нервно изтощение, напуска поста си.

Сега всички следят действията на Турция и дали тя ще отвори отново „шлюзовете“, и ще усили натиска върху Европа, след което към гръцките острови ще тръгне нов поток от бежанците. Политиката на президента Ердоган не е постоянна и опасна за самата Турция....Тя почти остана без приятели, коментира в. „Франкфуртер алгемайне цайтунг“. Според авторитетния вестник Турция в момента започва „окопна война“.

Вероятно Ердоган предполага, че бежанската криза ще му даде власт над Европа. При това никоя друга страна не е така засегната от войната в Сирия, както Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    2 0 Отговор
    Ердоган да се маха, че ще върне Турция в средновековието.

    Коментиран от #3

  • 2 незнайко

    0 2 Отговор
    Докато бурките, шалварите, забродките и полигамията се ширят Турция теоретически е още в миналия век. Жената при тях е "родилно" същество. Не очаквайте друго, освен това което се случва.
  • 3 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бате Цецо":

    Тя от там не е излизала , то им е вродено това , както са вродени на циганите други работи . Добре че в турците има бая друг бял ген от вън , че ако беше само анадолски работа щеше да е още по миризлива .

    Отделно Турция както се прави на сила това хич не се нрави на двуполюсния модел САЩ-Русия и ще изяде дървото рано или късно .
Новини по държави: