18 Юни, 2016 11:56 5 035 54

"Нощните вълци" идват в България

  • нощните вълци-
  • идват-
  • българия-
  • православни-
  • мотористи

Православни мотористи обикалят из славянския свят

"Нощните вълци" идват в България - 1

Руските мотористи "Нощните вълци" започват от Москва мотопробег наречен "Славянски свят", съобщи  телевизионния канал "Царьград".

Маршрутът на пробега, който ще стартира след седмица, е повече от 12 000 километра и минава през територии, населявани от православни народи.

Православните мотористи ще посетят манастири и църкви в Беларус, Украйна, Полша, Чешката република, Словакия и Словения. След това, през територията на Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора и Македония те ще стигнат до България.

  • Целта на мотопоклонниците е обединението на народите, които изповядват православната вяра, посочват от телевизия "Царьград", която е собственост на православния олигарх Константин Малофеев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ясен

    2 3 Отговор
    Щурмоваците првят Долна провокация
    още на границата да се задържат, да им се конфискуват оръжието - ножове, боксове, палки... а също и фашистки и комунистически символи , както и знамена на враждебна за България държава, включително знамена! Ту е България и ЕС а не фашизоидна путлерова русия!

    Коментиран от #6

  • 2 desti

    2 3 Отговор
    Вън слугите на Путин от България!

    Коментиран от #5

  • 3 onq s konq

    2 3 Отговор
    Не може събрани платени криминални личности от цялата "необятна съветска страна" ДА НАХЛУВАТ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ С РАЗВЕТИ ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА СЪС "СЪРП И ЧУК" и да напомнят нагло на българина за 45-годишния съветски гнет и мракобесничество!!! Не ме интересува политиката на другите страни,но КОЙ В БГ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИЗДАВА ВХОДНИ ВИЗИ НА ПОДОБНА РУСКА ПАСМИНА,Т.Е. ОТ ВРАЖДЕБНА НАМ ДЪРЖАВА ОТ 3-ТИЯ СВЯТ?!
  • 4 ИВАН АНЧЕВ

    3 2 Отговор
    МОЖЕ ,МОЖЕ -ДАЖЕ Щ
    Е ИМ ДАМ АДРЕСА ТИ ,ТА ДА ТИ ДОЙДАТ НАО ГОСТИ СТРАХЛИВ СОРОСОИД!!!

    Коментиран от #9

  • 5 ИВАН АНЧЕВ

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "desti":

    ИДИ ГИ ИЗГОНИ КАТО СИ ТОЛКОВА НАДЪХАН!И ПОКАНИ АВЕРЧЕТАТА ОТ ГЕЙ-ПАРАДА
  • 6 kcaniba

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ясен":

    есине, трай малко бре)))
  • 7 Монго

    2 2 Отговор
    Значи, гей парад може, руски рокери не може?
  • 8 гост

    3 2 Отговор
    като не искаш да гледаш руснаци ходи тогава в турция и гледаи ердоган измет на мен лично идеята много ми допада и е супер че хората са се сетили аз съм славянин и се кефя на такива неща

    Коментиран от #11

  • 9 onq s konq

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "ИВАН АНЧЕВ":

    Ха!Андрешко Анчев!?Значи можеш да русофилстваш до безумие по форума и да благоговееш пред Русия,НО ОПРАТ ЛИ НЕЩАТА ДО ПОСРЕЩАНЕ НА "РУСКИТЕ ГОСТИ" ,МОМЕНТАЛНО ГИ СЛАГАШ В ГРАФАТА "НЕПРЕДВИДЕН МАСРАФ" и ги "разпределяш" към "другите българи"?!И до кога с девиза "най обичам да правя помен с чужда пита"?Май цял живот а?:)А който откаже да приема гости ПО ТВОЯ ПОКАНА,автоматично го обявяваш за "стиснат стахливец"...Е такива сте се родили,такива и ще си умрете -душевни клошари...
  • 10 tost

    2 2 Отговор
    Какво лошо има славяни де се срещнат помеждуси?Даже идеята много ми хареса :).С какво обикновения човек ,било то САЩ,РУСИЯ ,ЕС и др. държави са виновни,че техните управляващи .е р@ т л..на ;)
  • 11 onq s konq

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Ам ти бе "гост"...Що си мислиш че Чехия,Словакия,Сърбия,ПолшаМакедония ако щеш не са славяни?Еда,ама руснаците са БАЩ -СЛАВЯНИ!Всъщност вече на нищо не се очудвам-дори и на това,че примерно ти не знаеш че в Русия "ДРЪПНАТИТЕ ОЧИ" СЪС НЕВЪЗМОЖНИ РЕЛИГИИ И НЕЗНАЕЩИ И ДУМА НА РУСКИ ЕЗИК СА МНОГО ПОВЕЧЕ от славяните!А иначе по документи всички са руснаци...:)Между другото само им спомени на тия твои руски славяни че азбуката и писмеността им е дадена от Кирил и Методи и гаранция че ше ти откъсната главата като на пиле!

    Коментиран от #12, #13, #14, #15

  • 12 Монго

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Цвилещия, айде иди да похрупаш малко тревица. И няма да се унасяш, нали знаеш, като почнат прилепите да ти се привиждат, като летящи ангели, спираш. Айде, иди и да врътнеш един дрифт по ливадата, че препълни нета с щуротиите си.
  • 13 ЮЛЛЕ

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Що за глупости!?! 24 май се празнува и тук в Русия като день на славянската писменост и култура. Имаш си интернет - прочети! Сигурно си мислиш, че не го учат това в техните училиша и направо ги карат да празнуват без да са им обяснили откъде произлиза азбуката им. Църквата също празнуват на 24 май св. равноапостоли Кирилла и Мефодия. Заблуждаваш се като пишеш за "дръпнатите" че не знаят руски. Говорят го лошо, но всеки се стреми да го научи по-бързо, защото това им предоставя възможност да си намерят работа и реализация по-лесно.
  • 14 Бай хой

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Конь, това са туристи които ще оставят много пари в България.

    Плюс това ще на помнят на Българите за славното време когато бяхме почти 10 милиона, имахме най силната и мощна армия на Балканите с повече бойни самолети от турция и гърция взети заедно, бяхме в трийсетицата на развитите държави и тук работеха заводи и предприятия по Германски, Английски, американски и т.н. лицензи, а Български предприятия и Българи осъществяваха проекти по цял свят и носеха валута на държавата. Престани с тези глупави и лъжливи нпо лозунги за някакъв си гнет.

    Хамериканските служби масово подслушват и следят американците но те не са тръгнали да си разрушават държавата.
  • 15 Goro Lafchi

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Момче,който и клас да имаш завършен общата култура ти куца здравата. Много добре знаят кои са Кирил и Методи, но те са създали ГЛАГОЛИЦАТА не кирилицата. Руснаците не признават,че от нас са получили писмеността-това да! Свързано е с имперският им стремеж да се смятат за втория Рим, и преки наследници на Византия. Всъщност племенницата на последния византийски император става тяхна княгиня. Празнуването при руснаците е на 11 май и се води ден на славянската писменост. Кирил и Метозий ги тачат доколкото са издигнати за светци от източното православие. По тяхно време още е нямала нито Киевска Рус, нито Московията. Има някакво варягско обединение с център Рязн/Рязан.
  • 16 Българин

    0 0 Отговор
    Според последно изследване на гените на руснаците, колкото и скандално да звучи техните корени са от фините. Тоест братовчеди с Финландците и нямат нищо общо със славянските народи, и най-интересното е, че това изследване е направено от техните си руски учени. Така, че те използват Българска азбука и Българска религия. Защото Кирил и Методии са Българи и са писали Българска азбука по поръчката на цар Борис. И в последствие тази азбука е доразвита от техния ученик Кирил - днешната кирилица. А наши монаси са покръстили Украинските народи и пак наши емисари са изпратени да им покажат Божия път на руските племена. И за награда сме получили подменена история и постоянно орязване на територии благодарение на покръстеното и образовано от нас Руско племе. Стига, че много се разписах а темата е много всеобхватна

    Коментиран от #17, #20, #21

  • 17 стк 412

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Техния ученик е Климент.....и общата азбука ли е причина да ни са близки езиците и лесно да се разбираме.....
  • 18 Иван

    1 0 Отговор
    Климент Охридски ли визираш

    Коментиран от #19

  • 19 стк 412

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Иван":

    Климент , Наум , и Ангеларий...
  • 20 kcaniba

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Колкото и смешно да звучи, Русия е Империя!!!
    Евразийска такава!!!
    Редно е в кръвта на руснасите да има финска кръв, такава и на българците и на славяните, тюрките,персите, осетинците, аварите, гърците и скандинавци, както и монголоидите и др. източни народи))))
    Така че, спорът е смешен, как то и трактуването на езика, писменността и генома!!!!

    Коментиран от #23

  • 21 Goro Lafchi

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Угро-фините са в северната част, не изопачавай проучвания на руснаците. Подробно е изучен генезиса/ДНК на Рюрикови, и той е скандинавски. А, твърдението ти,че в Русия няма славяни е меко казано смешно.
  • 22 Иван

    2 1 Отговор
    А защо ли тогава се казва Кирилица. Или може би е Клименица, Ангеларийка и Наумовка - като тебе. А за гена на Руснаците и за го четох същото че имат нещо общо със славяните, колкото ние с индийците ( циганските корени ). Нашите роми и те нямат нищо общо с нашият корен и със славянския но и те използват нашата азбука и си се разбираме идеално. Пък и има статия за нашия произход в момента тук в сайта.

    Коментиран от #24, #43

  • 23 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "kcaniba":

    Ако броиш Украинците за Руснаци, да те са славяни за разлика от съседите си

    Коментиран от #25

  • 24 kcaniba

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Иван":

    и къде са славяните??
    в Полша вероятно всички са имигрирали))))
    Поляните - ОК)))
    А Радимичи и Вятичи. Древляне, Дулебы и Бужане. Лутичи и Тивирцы. Хорваты, Северяне, Дреговичи, Кривичи, Полочане, Славяне Новогородские. Киев. Изборск, Полоцк, Смоленск, Любеч,
    Чернигов. Фините или Чудски народи в Русия)))
    Козари, Варяги, Русь??
    Тези къде са??? В Германия и в Лондон са налииииии!!!!

    Коментиран от #27

  • 25 kcaniba

    1 2 Отговор

    До коментар #23 от "Българин":

    Украинците днес населяват териториите на Галичите, Русините, Поляците, Унгарците, Карпатците, Огромна част от Монголската Златна Орда, Османска Империя, Велика България....
    Създадена като понятие 1921 г. от Владимир Ленин и болшевиците.
    Ти книжки четеш ли, или просто спамиш тук!!??
  • 26 666

    3 0 Отговор
    Ей развалихте хубавия спор на онофили и онофоби дет щеше да се заформи. Точно бях приготвил пуканките!
  • 27 Риже

    2 1 Отговор

    До коментар #24 от "kcaniba":

    Сталин от любов към собствения си народ е пратил 30 мил. на екскурзия в туристически лагери да опознават и прочистват своя геном с физкултурни занимания. И хората са се прочистили направо очистили. Май и ние трябва да взимаме пример да си се изчистим да сме на 100% БГ-та а не да имаме някакъв си 5% останал славянски корен в цяла Велика Русия.

    Коментиран от #28

  • 28 kcaniba

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "Риже":

    30 млн ГРУЗИНЦИ!!!!???
    За пръв път чета такова нещо!!!!!

    Саакашвили и Порешенко - обичат собствените си народи - двете войнички показаха , на какво са способни в угода на Черния си господар))))))

    Коментиран от #29

  • 29 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "kcaniba":

    Браво на тебе а сега ходи при Путин да ти осребри коментарите

    Коментиран от #30

  • 30 kcaniba

    1 2 Отговор

    До коментар #29 от "Иван":

    Браво на мама и тате, че са ме възпитали!
    А ти безроден славянофоб, ходи да четеш книжки!!!!

    Коментиран от #31

  • 31 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "kcaniba":

    Чел съм пропагандна съветска история писана с хонорар от продажници като тебе. Наричащи се Родолюбци а ние Безродниците си знаем, че не продажни мекерета а Граф Игнатиев е предал Левски на Турците - а те горките до последно не знаят за какво го съдят и го обесват като първия кокошкар, каквито сега е пълна цялата държава. Петли мислещи се за орли и лижещи за жълти стотинки Руския - съветски ботуш. Където стъпи трева не никне, само ние все още не може да се откъснем от братушките. Чехите - стандарт. Унгарците - Стандарт. Румънците последната дупка на кавала и те - стандарт и то двойно по голям от нашия Руския. И кой ли още не

    Коментиран от #32, #34, #38

  • 32 kcaniba

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "Иван":

    Blablabla Jhony.....

    Коментиран от #33

  • 33 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "kcaniba":

    Серьожа прати моите поздрави на работодателите си
  • 34 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "Иван":

    Ама що Граф Игнатиев за е предал Левски? Ми направо руския император направо на крака отишъл до султана и му казал:
    Слушай пич, тоя (Левски де)ми мъти водата, така и така ще я дръпнем от теб тази територия, щото имам интереси към проливите. Вземете и го хванете, пък и го обесете.

    Коментиран от #35

  • 35 Иван

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Монго":

    Колко сте на заплата, изпуснах ви бройката дано и вие сте на хонорар колкото Юда, тридесет - сребърника или може би червонци

    Коментиран от #37, #41

  • 36 donald

    2 2 Отговор
    тея да не са попове,че да обикалят православните държави.това са руски метежници и терористи които идват да правят метежи и да дават инструкции на проруските българомразци наречени русофили.Но се надяваме че властите ще си свършат работата и няма да ги допуснат на наша територия
  • 37 Бай хой

    2 2 Отговор

    До коментар #35 от "Иван":

    Ванчо калпазанчо, ако си замълчиш изобщо няма да си проличи колко си неграмотен. Цитираш нпо лозунги сякаш са библия.

    По добре замълчи и да те помислят за прост от колкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения.

    РАЗБЕРИ НПО ЛОЗУНГИТЕ И ПРОПАГАНДАТА НЕ СА ИСТОРИЯ И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ИСТИНАТА.

    ХОРАТА СА НАПРАВИЛИ ХУМОРИСТИЧНИ СТАТИИ И ВИЕ ГИ ПРИЕМАТЕ ЗА 100% ИСТИНА - МИЛИЧКИТЕ МИ ТЕ НЕУКИ.

    Минат не минат пет минути и се започва сталин избил сто милиарда, путин окупирал сащ, комунистите са избили сто и петдесет милиона от цвета на нацията. Дрън, дрън, а колонизаторите се радват и влачат ли влачат.
  • 38 пич

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "Иван":

    Аз не съм предубеден - уважавам и Россия и САЩ и другите, Обама, Путин и реално никого не съм виждал, просто не съм някакво зомби оплюващо или русснаци или американо или кой ли не, освен вредите на нашите управляващи с бюрократични и други дивотии тук. Понеже сме си тук и си ядем бахура от техните сюрпризи... Всъщност, какво ви кара да оплювате русснаците или американците - визирам САЩ, макар те да не са цяла Америка нито северна нито южна? И в Россия иима всякакви хора и в САЩ и тук и навред. Гледайте филма "Професионалиста" - страхотен е. Той разкрива реалността по цял свят - навсякъде според лични интереси дори началника или подчиненият или колегата ти ще те предаде било за пари било и за кариерка. Има и точни приятелчета. Дори в нашата фирма зная кои доносничат за мен. Аз разбира се не съм вчерашен, и понеже не ми отърва да работя с хора, на които не им пука за някои дреболии, а точно те определят качеството на работа идобрата организация, напускам и ще започна друго и другаде. Но е факт, че дори родните бай Ганьовци, на които цял свят е крив, само не те самите - казвам го като българин, са всякакви - от верни приятели до смъртни врагове. Например какво не ви харесва доброто отношение с Россия, без това да повлияе на добрите ни отношения със САЩ, Джермани и останалите? Може да се приложи, но проблема е, че разни кръгове и то на власт ни скарват един друг. Наприимер, ако продаваме продукция на Россия било домаци или друго доста видни личности в ЕС и зад океана ще ни скастрят "патриотично", понеже не им отърва това. Ако пък не сме в аверски отношения с Россия, оттам ще ни се мръщят. И ние се оказваме по средата между шамарите. А толкова е просто? Бъди в добри отношения с всичките, но пази своите интереси и играй коректно с другите! Тогава няма да имат основаниие да те презират, дори и да те мразят...Всъщност, майсторството е като на Китайците - те вкараха цял свят технологичните производства, създадоха си мощна икономика, усвоиха технологиите и сега не можеш ги стигна. А нашите лидери тук се дупят ту на Уошингтън ту на Брюксел ту на Анкара ту на Москва ту на тоя и оня и накрая нищо за нас и все прецакани? Е, това вече не е далновидна политика..... А на мен ми у чудно защо тук хората така лесно се оставят да ги размятат в два крайни лагера? Вижте Орбан - той е умник и правилен - не се кара директно с нито едната крайност, но им постави ясни правила и всички имат интерес да работят с него, защото това е правилният начин - уважавай себе си, уважавай и другите, не се оставяйю да те прецакат, но играй почтенно с тях и нещата се нареждат! А ние сме все надупени, що ли?
  • 39 ЗЗЗ

    2 2 Отговор
    Снимката е показателна какви са тия "православници"!!!! Носят символи
    на власт разрушила стотици православни храмове в Русия и избила хиляди свещеници ! Преди няколко седмици от книжарницата на манастира "Покров Богородичен" в Княжево си купих книга на руски богослов по темата . Цифрите вътре са толкова потресаващи, че ме е срам да ги цитирам !А да не забравяме, че зад сухите цифри се крият хиляди човешки съдби и много .....много страдание!
    Тези хора се гаврят с нас! Едно уважаващо себе си и народа си правителство не би ги допуснало да влязат в страната!

    Коментиран от #42

  • 40 ДО ПРОДАЖНИТЕ КОПЕЛДАЦИ АНТИСЛАВЯНИ

    1 2 Отговор
    ТЕ ИДВАТ ПРИ НАС НЕ ПРИ ВАС .А ЗА ВАС СЕ ДОПЛИТА ВЪЖЕТО НА КОЕТО ЩЕ ВИСНЕТЕ....
  • 41 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #35 от "Иван":

    Заплатата си я давам аз. Ти краварско безподобие тролско хейтърче, ти се редиш на опашка за центове пред Козяк.
  • 42 Бай хой

    2 2 Отговор

    До коментар #39 от "ЗЗЗ":

    Пак нпо лозунги. Тоя и оня разрушил църкви. При соца в България работеха всички църкви, в тях служеха свещенници и хората ги посещаваха по празниците. Сега пълна разруха. Стари възрожденски църкви са затворени без свещеници и не се поддържат. Строят се джамии и църкви на всевъзможни секти. Ако искаш зелена карта или да кандидатстваш за работа в банка или държавно учреждение трябва да си от някоя секта като евангелист или др., да си мюсюлманин, мангал, католик или обратен. Иначе няма назначение.

    Седнали да ми хитруват продажниците че това било онова било.

    Имаше държава имаше народ имаше перспектива за развитие. Сега пълна колонизация и сериозна заплаха от война която няма как да спечелим. При един сериозен конфликт, така сме си осрали пътеките че България ще бъде разделена и то от настоящите ни "партньори". Говедарите и до ден днешен не са ни признали границите и наричат южна България "Тракия" като нещо съвсем различно.

    Коментиран от #45, #54

  • 43 стк 412

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Иван":

    Съсдадената от Кирил и Методий азбука се е казвала ГЛАГОЛИЦА и е било много трудно ползването и ...незнайно защо са и казвали ,,Кирилица...ПО молба на княз Борис тя е била опростена и докарана до днешния вид....Така или иначе еднакви заслуги с Кирил и Методий имат и техните Ученици....Повтарям ти думите на проф. Божидар Димитров казани наскоро на празника на писменноста... А колкото до сравнението за разбиранетомежду Българи и роми...ромите говорят езика на държавата в която живеят.....И тъй като ни са близки езиците с русите ..кой на кого повече е повлиял като нямат общи гени ..с славяните...Хитлер е бил на друго мнение за Руснаците....или вие сте по умни от него.....

    Коментиран от #44

  • 44 Goro Lafchi

    1 2 Отговор

    До коментар #43 от "стк 412":

    Предполага се,че Кирилицата е създадена от Климент Охридски,който в чест на своя учител я е кръстил на негово име. За мен нещата са по-прости, за справка-Коптската азбука. Глаголицата се изпоюзва най-дълго в Хърватия, тяхната е кръглия вариант, нашата квадратен.
  • 45 Сетен

    0 2 Отговор

    До коментар #42 от "Бай хой":

    Господарите може да ни имат и за парапитеци, но това е присъщо и на местните ни политици, така, че не е нещо ненормално... Въпроса е, че нещата в космоса могат да се променят за секунда -и Господари и слуги да си сменят местата. Както и крал Луи 14 от господар стана нищо, както и свинарят Ивайло, от свинар стана цар, е то българското стадо-ние не търпи достойни чеда дълго на трона и ги сиктердисва... А бе умно свинарче и достоен и за цар, но не го изтърпяха алчните прасенца зрапащи за власт и кокал... Ние сме българи, и траки и полонийци и атиняни и павликяни и троянци и севери и какви ли не...одриси, дори. Но не това е важното! Важното е да си правилен човек! Тоест? Ами да имаш справедлив морал, да не трепеш и мачкаш невинни, да уважаваш и се отнасяш почтенно към другите, които се отнасят така с теб и да браниш достойнството си с достойнство! Тоест, да отдаваш уважение на всеки, но да не оставяш да те правят на маймуна - това последното е ВАЖНО! Защото и местните ни управляващи и чужди ни правят буквално на маймуни повечето на постовете. Така, че не се коси за България! Ванга е казала, че България ще се оправи! Аз мога да и пожелая това! Любовта спасява! Попитай врабчетата, славеите - те знаят това...! не визирам конкретно секса - той е между мъж и жена. Но и секс без любов си е мефанично порно... Ако разделят България и ако продължават да трепят свестни българи, ще дойде ден, българия да няма смисъл да бъде крепена. Тогава ще се произнеса аз. А, аз съм краят. надявам се да не се случи никога. Защото погледни как вълшебно пеят врабчетата, щурците, славеите...! Как красиви са цветята. И само си представи как всичко това изчезва за няма и час! Никога не трябва да се стига до там! Така, че и Господарите трябва да спрат да ни третират като добитък, ние сме живи души - има и доста разбойници за трепане и сред българите, това е истината, но и много добри човечни същества. Именно затова Правосъдието трябва да наказва разбойниците, а не да ги оставя да мачкат и убиват човечните хора! Често не се случва.... Едно бъди сигурен - земята се крепи, галактиката се крепи, с любов! И в основата на творението са БОЛГАРИ. Това е и името ни - БОЛ-Г-А-РИ. Означава - Господари на небето и земята. Не визирам да се възгордяват хората, защото Болгари има и човеци и нечовеци и същества с други форми. това е вид духовна същност, не са само физически тела форми. българи има и чернокожи по света и азиатци. Лично смея да заявя, че в света един ден вероятно ще царува повече разбирателство, взаимно уважение, по-малко хора ще правят по много деца и ще са по-съзнателни към всяко нещо и ще намалеят безотговорните човеци. Но засега не е така. Учителите не учат често хората на много важни неща - преподават им механично материя, написана в учебниците. Това е буквалното. Никой учител не научи децата, като вървят да прескачат мравките, ако имат шанса да не ги настъпят? Защото не им пука. А мравките също имат души - поповете не знаят това, но животните растенията имат живи души - като човека. Само дето, телата и мозъците им са по-несъвършенни от на човека. Но и те имат радост, болка, любов, омраза, те имат души. Никой учител не научи гледам децата да погледнат лястовицата, щъркела, славеят, врабчето с любов, дори и един път на ден? Просто за да видят, как след това пеят тези твари...а те разбират отношението ни към тях. И когато съм бесен на редица човеци заради престъпленията им и арогантността им и се чудя дали да не им дам смъртоносен урок, тогава птиците пищят от ужас, песните им спират. Очите им гледат ужасено. Защото знаят, че този ад ще се отрази и на тях - те мразят ада, мразят смъртта. И когато ги погледнеш с любов, когато им кажеш, че няма защо да се тревожат, че злото трябва да ги отмине, че са безценни - тогава погледни как пеят! Тогава виждаш душата им. Чиста, невинна, пълноцентен живот. А Господарите не бива да са арогантни към подчинените си! Защото в космоса не се знае? Днес може да си господар, но утре може да си слуга. А може и възмездието да те превърне в прах. Дори високоразвити цивилизации са заличавани заради арогантните си зверства. Но най-важното е, обичай достойните затова твари! А те са много и растения и човеци и животни и други! И когато минаваш покрай тревата не е нужно да я изпотъпчеш с АТВ и джипа си, за да се фукаш, когато можеш внимателно да преминеш по тясна пътечка! Защото тази трева, гора са твоят път към живота! Те са филтри и основа на цял един кръговрат. Повечето човеци не им пука. Затова и света е пълен с войни, ядове, сълзи. Защото всеки е потънал в егоизма и алчността си до безумие, е повечето хора. И в тази безумна дейност не им пука,ч е ще унищожат милиарди невинни твари. Земята бе рай, преди да се размножат така безотговорно човеците и да превърнат нещата в забавление - много деца, много алчност, много лъжи и лицемерие. Рано или късно това се отразява на самият човек- днес може да си добре, но утре изсичайки цялата гора да няма къде да се подслониш от пороите. Повечето ви градове се пълнят с вода, защото бетонирахте и асфалтирахте всичко в мечтата си за уж красота. А не е красиво. Просто искате да избягате от земята, от калта, да карате само по асфалт. А не можете....защото ако бетонирате цялата земя, ще се превърнете в басейн и ще се издавите... Ето до какво води човешката глупост -- сами си пълните къщите с вода, понеже не мислите за последиците... Е, няма да се оплаквате, защото не ви пука! Каквито и отводнители да направите, те нямат възможността за кратко време да оттеглят пороят - затова и локвите са големи... Нещата в света са дълбоки почти до безкрайност и няма как да се опишат в коментар. Но не мисли ли човек за последиците, рано или късно пищи. А пищят и други заради него... Опитайте с врабчетата, да ги погледнете като пълноценен живот и ще ги разберете! Тогава няма да изчеднат, както някой предсказва... Ами не убивайте и сърните елените ,язовци, свинеге, лисици, яребици патици ..... и те ще се саморегулират! Но ловци и бракониери се кефят? Тогава защо обиждате вълците, че нападат стада, като вие убивате храната им за кеф и месо?
  • 46 незнайко

    1 2 Отговор
    Да са добре дошли, нашите "двойни" поробители. Нека видят какво е останало, след като имаме нови "господари". Почти всички заводи са спрени и изоставени. Българите избягаха, в търсене на по добър живот. Защо ли се получи това? Ще трябва да ни отговорят тези, които продължават да вярват на новите ни "господари".
  • 47 Шаран БГ

    1 2 Отговор
    Никак не е сгодно, юнаци ! Колкото и да се пъчим и издуваме -- все сме си малки. И четвърт век след подмяната нямаме нито свястно земеделие, нито лека, нито тежка промишленост. Да не говорим за армия. Тя не може да опази /а като че ли и не иска/ родните граници, ама тръгнала по Камбоджа, Афганистан, Ирак да "опазва мира" по ЮС - модел. Много точно го е каза шопа - Както и да се въртиш - гъзо ти е все отзад !!Православието е нещо ,разпространено от нас-българите. Заедно с писмеността. Но ние станахме европейци и да има как, ще станем по-големи католици и от Папата римски. Нали сме демократи, защо да не ги пуснем тия рокери да минат и да заминат.Аз лично, никак не одобрявам управлението на мотоциклет, нищо че съм мотоциклетист почти 50 години. МЗ 175 см3 така си седеше до преди 5 години в плевнята завито с найлон, и затрупано със слама. Първо: нездравословен транспорт! Вярно е, сега има хубави и подходящи облекла, но мен все още ме въртят от време на време коленете. Второ: опасен транспорт! При сегашното натоварено движение от автомобили, просто си е лудост,да тръгнеш на някъде с мотоциклет ! А че едни хора могат да развяват някакви знамена - да си ги развяват. Щом не ми бъркат у чинията, да вървят където щат !!
  • 48 Среден

    2 1 Отговор
    Ще ги посрещнем така, както ги посрещна цяла Европа.
  • 49 ИУЪТ

    3 0 Отговор
    Забравиха да споменат че цялото им шоу се спонсорира от техния водач "Хирурга", хомосексуалист и близък на Путин и компания, И поради този факт си е жива подигравка с американските им колеги- рокери.

    Коментиран от #51, #53

  • 50 Джеймс Бейкър

    3 0 Отговор
    Живея в Прага и ги посрещнах на "Вацлавске намньести", т.е. на самия център. Повечето чехи ги оплюваха като виновници за комунистическата катастрофа на Чехия, макар, в интерес на истината, комунисти са и Вацлав Клаус и самият Хавел. Сегашният чешки президент е също бивш комунист с кариера в комунистическата партия - Милош Земан. Момчета, промяната бе проведена, но контролът върху нея пое комунистическата партия. Резултатът?! Резултатите са, че няма представители на комунистическия режим в затвора, а ключови представители на бившия режим са на власт. Дирижирана революция,нали?! Да, лицата са други, но излъчени от същите среди...

    Искам да ви кажа, че истинска демократична промяна у нас нямаше! Всичко бе дирижирано от комунистическите власти, така че никакви независими срещи на дисиденти не бяха възможни без позволението на народната власт. Днешното управление е точно комунистическо, но без явните знаци за патиен монопол. Имайте предвид, че всички демократи са отгледани по времето, когато за дребни провинения са пращали в лагери, а тези са били част от държавния режим и проверени комунисти, но днес убедени демокати... Как да стане, господа?!
  • 51 Чебурашка

    1 2 Отговор

    До коментар #49 от "ИУЪТ":

    Откога Залдастанов, когото лично познавам, е хомосексуалист?! Участвал съм с него в няколко боя, когато "Ночнъйе волки" налагаха властта си в Русия като най-сериозен байкърски клуб. Говориш глупости...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 kcaniba

    0 2 Отговор

    До коментар #49 от "ИУЪТ":

    украинските гастербайтери ги оплюваха в Чехия, където бачкат по строежите, барабар с нашите цигани!!!!
    навсякъде в Европа си ги посрещнаха подобаващо - с респект!!!!
  • 54 ПОШЛОСТ ДРОГА И НАГЛИ НЕОБРАЗОВАН ТИПОВЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Бай хой":

    ПЪК ВИИ ЗАКРИХТЕ УЧИЛИЩА БОЛНИЦИ ЦЯЛОТО ПРОМИШЛЕНО ПРОИЗВОДСТВО ДЪРЖАВАТА Е СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ.ОКЕПАЗИХТЕ ВСИЧКО
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания