Last news in Fakti

19 Юни, 2016 09:47 1 467 0

"Sunday Times" препоръча на читателите си Brexit

  • brexit-
  • sunday times-
  • препоръча

Няма да има втора възможност да решаваме за ролята на Великобритания в ЕС, заяви Камерън

"Sunday Times" препоръча на читателите си Brexit - 1

Британският премиер Дейвид Камерън не вижда възможност страната му да се завърне в ЕС ако сънародниците му в четвъртък гласуват за напускане на Съюза. „Няма да има втора възможност да решаваме за ролята на Великобритания в ЕС... Това ще е необратимо решение с много лоши последици за британската икономика“, завява Камерън за "Sunday Times".

В същото време в. "Sunday Times" препоръча на читателите си в редакционна статия първо да гласуват за напускане. Така натискът щял се увеличи, за да се постигне коренна реформа на ЕС. После ще е по-лесно на втори референдум британците да решат да останат в ЕС.

В. "Sunday Times", най-големият неделен вестник на Обединеното кралство, подкрепи предложението на бившия кмет на Лондон Борис Джонсън, един от най-големите привърженици на Brexit.

Вестникът публикува и последните проучвания на YouGov, според които привържениците на оставането в ЕС са малко повече от радетелите за напускане, пише в. "Sunday Times". Разпределението е следното: 44% за оставане срещу 43% за напускане на ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: