23 Юни, 2016 19:26 1 116 2

Италия спаси хиляди имигранти в Средиземно море

  • италия-
  • имигранти-
  • средиземно море

Проведени са десетки паралелни спасителни акции

Италианската брегова охрана е спасила 4000 имигранти от лодки на контрабандисти край Либия, съобщи „Индипендънт“.

Координирани са били 40 паралелни спасителни акции в Средиземно море. Открито е било тялото на жена, носено от гумена лодка. Не се дава повече информация около случая.

Големият брой на спасени имигранти се дължи на лошото време в региона през последните няколко дни. Това е накарало трафикантите да изчакат подходящ момент за пътуване.

Има съобщения, че кораб с 400 имигранти на борда е потеглил от Египет в неделя и от тогава няма информации за него. От Италианската брегова охрана съобщиха, че не разполагат с непосредствена информация за подобен случай.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    МАЛОУМНИЦИ , да продължават да спасяват унищожителите си.
  • 2 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    Язък!
Новини по държави: