Last news in Fakti

30 Юни, 2016 15:36 2 102 0

Whatsapp комуникацията на полицаите малко преди атентата

  • whatsapp-
  • комуникацията-
  • полицаите-
  • атентата

Атентаторите приличали на крадци

Whatsapp комуникацията на полицаите малко преди атентата - 1
Снимка: БТА

Полицаите са наблюдавали атентаторите малко преди да окървавят летище „Ататюрк“ в Истанбул. От комуникацията чрез Whatsapp става ясно, че полицаите са взели атентаторите за крадци. Диалогът между полицаите бе публикуван от турския вестник „Хюриет“.

Атентаторите са влезли в полезрението на полицаите, защото въпреки температурата от 20 градуса, те са били облечени в дебели якета. Един полицай пише по Whatsapp следното: „На това време той е с яке. Да го обискираме ли?... Той има вид на крадец“. След това негов колега отговаря: „Ще го преследваме с Ахмет“. Последното съобщение гласи: „Ние сме на терминал „Вътрешни полети“, отвън“. След това полицай иска паспорта на един от атентаторите. Според в. „Хюриет“ атентаторът се прави, че си търси паспорта, после вади пистолет, стреля срещу цивилен полицай и тежко го ранява. След това терористът бяга по посока на терминала и се самовзривява. По-късни се включват и другите двама атентатори. В атентата на летище „Ататюрк“ загинаха 43 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: