Last news in Fakti
  Тема: Украйна

3 Юли, 2016 01:45 15 962 18

Снайперист разказва как е убил оперен певец

  • снайперист-
  • убил-
  • певец

Василий Слипак беше убит по време на престрелка в Донбас

Снайперист с псевдонима Моряк, който е застрелял в Донбас оперният певец Василий Слипак, разказа пред Life подробности за нейното убийство.

Той разказва, че неговите другари са били под картечен обстрел, когато той е решил да застреля стрелеца. Морякът се е криел на близо и не е знаел кой е стрелеца. Според него тази престрелка е била провокация от страна на украинските сили за сигурност.

Още новини от Украйна

Новината за смъртта на Слипак стана ясна на 29-ти юни. На следващия ден той бе посмъртно наградена с орден за храброст от украинския президент Петро Порошенко.

Слипак е солист в операта в Париж от 1997 г. Той се връща в Украйна по време на събитията през зимата между 2013 г. и 2014 г. В последствие той се присъединява към украинските сили в Донбас.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чико Чакъров Чукачев

    3 0 Отговор
    Е, как се трепе оперен певец? Това като въпрос за шоуто на Слави! Човека взел картечница и тръгнал с трасиращи куршуми да се прави на ербап срещу хора, дето само са го чакали да мигне фалшиво...
    По същия начин се трепе и световноизвестен хладилен техник, водопроводчик, охрана на паркинг, зъболекар, келнер, стругар, жиголо, пощальон, кофражист, градинар, чалгар...

    Коментиран от #9

  • 2 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    "В последствие той се присъединил към украинските сили в Донбас"Има нещо много тъпо в целия разказ по-горе!Ако е пеел на сцена, не вярвам снайперист да го цели, че и да го гръмне, макар че и това не е изключено.Но ако е бил във военна униформа с оръжие в ръце - защо не си е сложил надпис на гърдите " АЗ СЪМ ОПЕРЕН ПЕВЕЦ" - можело и да му се размине. Той да стреля - а снайперистта щял е да му ръкопляска!
  • 3 1234

    2 0 Отговор
    Който сее смърт,жъне.....в случая каквото си е заслужил.Ако беше останал да пее ....овации,но щом убива...? Все пак след години и украинците ще разберат,че са били измамени...по точно подмамени от ,,най демократичната "държава с света,за да могат по демократичен начин да се възползват от нейните природни богатства и от местоположението на което се намира Украйна,а именно до Русия,и от желанието на САЩ те да разпределят руския газ на къде да отива.Това е то алчността на една държава свикнала още от създаването си да живее само и единствено от създаване на военни конфликти,и представяща се бе си за умиротворител.Какво не прави пропагандата.Докато усетиш,че те лъжат и си с двата крака в трапа.Пак ви казвам,ще разберете в какво са ви забъркали ,тия които ,уж ви помагат,но ще е късно.
  • 4 БГ политик

    2 0 Отговор
    Това е нищо! Аз ще и разскажа, как само с един подпис и натискане на бутон убих поне 200 оперни певци. Просто вдигнах прага на пенсиониране, спрях им лекарствата и им омотах Здравната каса така, че жив да не си на тоя свят. Това ще довърши поне още 2000 оперни певци.
  • 5 Иво

    0 2 Отговор
    ПОКЛОНпред героя, загинал в защита на Отечеството си!!!
    Един украинец е оставил спокойния и сигурен живот, за да защити родината си, нейната териториална цялост !
    Дължим уважение на такъв човек!
    Вместо това анонимчици като госта 1234 пропагандира в полза на руските агресори!
    Срам!
  • 6 тошибиян

    1 1 Отговор
    ПОРЕДНИЯ ЛУД УМРЕЛ ЗА КОРПОРАЦИЙТЕ И ОЛИГАРСИТЕ ТАМ..ПРИ ВОИНА НИКОИ ДА НЕ ЗАЩИТАВА НИЩО ЗАЩОТО ТОВА Е ВОИЙНА НА КОРПОРАЦИИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ ЗАРАД ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ А ВИЕ ЩЕ УМИРАТЕ И ОСАКАТЯВАТЕ
  • 7 кучето шаро

    2 0 Отговор
    Снайперист с псевдонима Моряк, който е застрелял в Донбас оперният певец Василий Слипак, разказа пред Life подробности за нейното убийство.
  • 8 666

    2 0 Отговор
    На война като на война.

    Сложил си униформата, взел си картечницата и си тръгнал. Знаеш къде отиваш, знаеш какво може да се случи.

    Обстрелват приятелите ти, трепят родата ти, погребал си повечето си близки. Не искаш повече това да се случва. Стреляш. С един изстрел спасяваш част от хората, които са щели да загинат от картечния обстрел.

    Не е убит оперен певец. Убит е войник.
  • 9 Шостакович

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чико Чакъров Чукачев ":

    Тази ария от операта на живота,Слипак я изпя фалшиво, затова слезе от сцената.А на "моряка, "все така точен мерник.
  • 10 124

    4 0 Отговор
    Тръгнал да убива и граби руско говорящите украинци на Донбас който не са съгласни с държавния преврат през 2014г.и си го е получил.Един фашист по-малко на Донбас
  • 11 Бай хой

    2 1 Отговор
    Дааа, "оперен певец" в частната армия "айдар". Тъжна и жалка история. А байдън и макейн и обаньаньа и меркелита и оланьд и потрошенко са си живи и здрави и грабят ли грабят. За яйценюк не се знае.

    Който налага терор над мирно цивилно население се нарича ТЕРОРИСТ независимо преди това дали е бил пастор или оперен певец и без значение дали работи за марионетките от киев.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 kcaniba

    1 1 Отговор
    гражданска и братоубийственна война!!!
    Жидовете в Укрия са на власт и саъбират дивиденти - славяните се трепят безмилостно!!!!
  • 14 Самоеда

    1 1 Отговор
    Провокация сигурно е любимата дума на Путин, вече не знам доколко са виновни американците и доколко Путин, толкова е добър в провокациите че сигурно и той самият не знае какво върши

    Коментиран от #15

  • 15 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Самоеда":

    Толкова си объркан, има си лекари за тия симптоми. И да си пиеш лекарствата редовно, че току виж Путин ти изпил и ракията.
  • 16 Телевизора на Елвис

    1 0 Отговор
    Решил рийш ли некъв позьор да си поиграе на война. Поиграл си, поиграл си, па го утрепали. Sh.t Happens Bro.... what to do.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 СДФГ

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Олег Рушика":

    Тук се пише на БЪЛГАРСКИ. Все още сме Държава ,а не република на СССР.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания