Last news in Fakti

2 Юли, 2016 17:01 1 014 0

2 юли: Светът в снимки

  • светът-
  • снимки-
  • панда-
  • великобритания-
  • лондон
2 юли: Светът в снимки - 1
Снимки: АП/БТА

Британската кралица Елизабет II откри новата сесия на шотландския парламент. Tя призова депутатите и в бъдеще да работят плодотворно за благото на жителите в региона, като едновременно запазят спокойствие в условията на постоянно променящия се свят.

2 юли: Светът в снимки

Хиляди британци се включиха в протест в Лондон срещу решението за излизането на страната от ЕС. Демонстрацията се провежда под надслова „Марш за ЕС“. Той беше организиран в социалните мрежи.

2 юли: Светът в снимки

Нападатели нахлуха в ресторант в дипломатическия квартал на столицата на Бангладеш – гр. Дака и взеха за заложници клиентите в него. При акцията на тяхното освобождаване загинаха най-малко 20 души, предимно чужденци от Япония и Италия.

2 юли: Светът в снимки

Панда празнува своя рожден ден в зоологическата градина в тайванската столица Тайпе.

2 юли: Светът в снимки

В Цюрих започна тридневния традиционен фестивал. Проявата привлича по 2 млн. посетители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА