Last news in Fakti

12 Юли, 2016 19:00 1 312 0

12 юли: Светът в снимки

  • 12 юли-
  • светът в снимки-
  • снимки-
  • монголия-
  • тереза мей-
  • деца
12 юли: Светът в снимки - 1
Снимки: БТА/ AP/ XINHUA

Монголски военни конници яздят с националния флаг на страната. В покрайнините на Улан Батор се провежда състезание по конни надбягвания. Провеждат се и състезания по стрелба с лък и борба.

12 юли: Светът в снимки

В Памплона не е скучно. За поредна година се провежда фестивалът „Сан Фермин“. За първи път от десетилетия насам испански матадор почина по време на фестивала.

12 юли: Светът в снимки

Фотографите в Лондон обърнаха внимание на обувките на Тереза Мей – следващият премиер на Великобритания. Тя ще наследи на поста Дейвид Камерън, който подаде оставка след проведения референдум за излизане страната от ЕС.

12 юли: Светът в снимки

34-годишният Рафаел Рейес кара скейтборд по улиците на Мексико въпреки вродения си здравословен дефект.

12 юли: Светът в снимки

Пакистански деца си играят край град Лахор. Нямат смартфони и компютри, но са щастливи.

12 юли: Светът в снимки

Германският футболист Бастиан Швайнщайгер и сръбската тенисистка Ана Иванович са на сватбеното си тържество – в италианския град Венеция.

12 юли: Светът в снимки


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА