7 Октомври, 2016 09:17 13 095 13

Рамзан Кадиров пусна децата си в MMA боеве

  • рамзан кадиров-
  • mma-
  • чечня

Синовете му са на 9 и 10 години

Скандал с ММА боеве с деца се разрази в Чечня , съобщи „Голос Севастополя“.

Във вторник в Грозни се проведе турнир по смесени бойни изкуства. В него имаше и боеве с деца. В тях участваха и децата на чеченския лидер Рамзан Кадиров. В турнира са участвали деца на по 10 години.

Децата на Кадиров са съответно на 10 и 9 години. Те са участвали в демонстрационни двубои, които са спечелили.

Президентът на съюза по MMA в Русия – Фьодор Емеляненко остро осъди тези двубои. Според него подобни боеве могат да нанесат тежки травми на физиката на децата.

Организаторът на турнира заяви, че детските битки в него не са били насилствени. Той подчерта, че те са имали характер на демонстрационни мачове.

Според правилата в руския MMA съюз, в подобни мачове могат да участват деца на минимум 12 години. До 17 години те трябва да носят и специална предпазна екипировка. В Грозни подобни мерки не са взет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евала

    0 0 Отговор
    Евала!
  • 2 бббббб

    0 0 Отговор
    Напишете нещо и за Тайланд.И там децата тренират и се бият от рано в двубои.Ама нали нещо трябва да плюем ,защото е привърженик на Путин.
  • 3 реално

    0 1 Отговор
    Демонстративни боеве-кьде е трагедията заради която се тиражира това инфо?Или викате по-добре ще е да учим децата си на евро-атлантически ценности...как да стават меки китки...
  • 4 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    ами да напишем русия се принизи до нивото на таиланд в отношенията си към детските боеве.особено голяма заслуга имат неизлекуваните комплекси на вицекраля на чечня ,а именно кадиров.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 уникален идиот си

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Публикувано във факти.бг: """Децата на Кадиров са съответно на 10 и 9 години. Те са участвали в демонстрационни двубои, които са спечелили.""......чети хубаво бе "ТО"-даже и на теб не ти прави чест да тролиш при това положение.Разбирам че ти трябват центове-ама чак толкоз ниско да паднеш...

    Коментиран от #7, #9

  • 7 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "уникален идиот си":

    за разлика от факти гледах мача на детето на кадиров.спечели с нокаут още в първата минута.демонстрационните двубои скъпи неидиоте не значи че не се бият а просто няма структура за която да го правят цел e популиляризация на спорта ако може дa се нарече това спорт.та незнам кои е идиота :)!

    Коментиран от #10

  • 8 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    този ти пост доказва едно ,а именно че нямаш деца.жалко за което,а се правиш на патриот.импотентен патриот като чичко волен.боя между децата няма да им помогне да станат големи шампиони като възрастни ,а само ще ги амортизира.справка таиланд ,там шампионите при децата и тези при възрастните са различни .амортизацията на децата за забавление на възрастните се нарича педофилия,та помисли другия път за геи парадите,там е твоето място.
  • 9 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "уникален идиот си":

    Бедна ти е фантазията колко низък може да бъде!
  • 10 Ь 7777

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    Дай линк къде си го гледала/л бе ТО

    Коментиран от #12

  • 11 xxx

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Децата на Кадиров са съответно на 10 и 9 години. Те са участвали в демонстрационни двубои, които са спечелили.
    Има си хас. А не са спечелили, ще има екшън.
  • 12 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ь 7777":

    използваи думата моля и ще ти пратя.напиши я с големи букви за да я видя.
  • 13 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    защо не се пусни той ?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания